Meni je film odličan bio. I prije nego sam pročitao ko je radio na filmu, pomislio sam pa ovo je neka vrsta nastavka
In Brugges. A i glumački dvojac je identičan. Kompletna radnja je smještena u par lokacija istog sela i baš su naglasak stavili na kvalitet glume.
Ja sam bas zbog toga sto su ista trojica radila na odlicnom In Bruges imao velika ocekivanja od tog filma te na srecu nije razocarao. Tesko da ce osvojiit Oscara, ali mislim da cu se ove godine ici na izneandjenje i kladie se bas na njega (favorit je ono govno Everything Everywhere All at Once).
Serija 1899 je već preporučena i stavio sam je na listu onih koje bi volio pogledati. Ali ju je Netflix već nakon prve sezone otkazao. Nisam čitao zašto ali vidim da je dobro ocjenjena i od strane publike a i kritičara. Ne vidim onda smisao da počnem gledati seriju koja se neće nastaviti.
Moze se serija odgledati iako je druga sezona otkazana, ali ja nisam bas bio pretjerano odusevljen sa njom. Pocne zanimljivo, ali sve sto ide dalje to mi je bila manje dobra tako da i da su izbacili drugu sezonu, vjerojatno ne bi gledao.
Pogledao sam jučer The Menu:
https://www.imdb.com/title/tt9764362/Ne mogu reć da je u rangu "najboljih filmova", ali je fun watch, pogotovo ako ste s ekipom i tražite nešto "na brzaka" za pogledat. Ne treba ti kojekakav mozak za pratit priču, a ima fun scena
Je, The Menu je skroz solidan film i definitvno nije gubitak vremena.
Sto se tice filmova pogledao sam ovog novog Avatara i nazalost nije dobar. Dok je prvi bio zanimljiv zbog izvedbe i jer je bio nesto novo, ovdje nemamo vise ni to te je samo ostala jednostavna i banalna prica te hrpa animacije a ja i nisam bas fan animiranih filmova.
Od serija, The Last of Us sam pogledao prve 3 epizode i za sada izgleda kao jedna od najboljih novih serija, a odgledao sam i 2 SW serije:
Andor- smjestena u vrijeme između episode 3 i 4, imao sam mala ocekivanja jer se glavni lik pojavljuje tek u onom Rogue One filmu, ali se na kraju pokazala kao dobra serija te cu radi pogledati i drugu sezonu kad izadje. Druga SW serija je
Obi-Wan Kenobi- smjestena par godina nakon Episode 6 ok koje sam imao velika ocekivanja s obzirom da se radi od jednom od najpopularnijih likova u SW univerzumu a jos imaju i dobrog glumca (Ewan Mcgregor) na raspolaganju. Ali Djaba sve to kad je scenarij los. Srecom ima samo 6 epizoda te nece biti druge sezone tako da ako nista nisam potrosio hrpu vremena na to.