srácok, nektek milyen coinokból áll a portfóliótok?
Bitcoin, semmi portfólió... abból is csak jelképesen...
Sok időm nincs az egész crypto dologra, nem volt még időm/kedvem belemászni az altokba, azt nem lehet félgőzzel csinálni, mert azonnal lemarad az ember, amilyen mértékben hozzák ki az új fejlesztésű szépreményű Bitcoin killereket
A bitcoin meg most valahol az új emelkedés előtt van, az a kérdés, mikor indul
Ha ezt tudnám pontosan, azonnal jelentős lenne a portfólióm, még a bull elején
De így inkább várok, max lemaradok, ahogy eddig is mindig
bitart, ahogy nézem 2015 ben már beregeltél a btctalk fórumra, azért itt nagyon nagyon sokan még nem is hallottak az egész kriptóról mikor te már javában benne voltál, úgyhogy ne mond azt hogy mindig lemaradsz a rallyról
2015 volt kb 10 bányászható coin , akármelyiket bányásztad akkor kb biztos 10 vagy inkább 100 millákat lehetett belőlük kiszedni
Beregeltem, beregeltem, persze, aztán meg hagytam az egészet a francba, amikor kb. $300 dollár volt az árfolyama és egyéb evilági dolgokkal foglalkoztam, mint létfenntartás meg hasonlók (így utólag persze okos az ember, akkor kellett volna beletenni egy 100-ast vagy 200-at..... de mivel eléggé kockázatkerülő típus vagyok, nem voltam hajlandó belefektetni, mert azért ez jelentős összeg elbukni csak úgy.... Az elején egyszer kb. 2000 Ft-ért vettem (többe került a nemzetközi utalás, mint amennyiért vettem a bitcoint...) aztán meg mivel nem mozgott sokat, hagytam a francba.... sosem bányásztam, pedig az is jó lett volna...
Most meg nem szívesen gondolok már vissza erre az időszakra, mert próbálom elfelejteni, mi lett volna ha.....
De talán most, ha még egyszer lesz belőle valami... csak tudnám, mikor kell most majd beszállni... Aztán hogy ha mégis sikerülne egy pl. tízszerezés pár éven belül, hogy lehet legálisan kivenni a betett tőkét, erre érdekelnének tippek, ki hogy csinálja