Biri bana kaliteli postu aciklayabilir mi? Kime gore kaliteli kime gore kalitesiz. Diyelim ki adam jr member ama cok calisior. Surekli haberleri forklari buluyor paylasiyor burning tokenleri buluyor falan..
Bana gore bu adam gayet kaliteli post atiyor. Ama efs aciklama yapmadan once bana verilen 5 meriti bitirdim ben daha once ayda yada 2 haftada bir smerit gelicek saniyordum. Ama oyle degilmis simdi ben kaliteli post aticamda bununda madem kriterlerini sayin. Bana gore kalite yukardaki gibidir baskasina gore degildir. Zaten hero / leg uyelerin ben jr hesaplara smerit verecegini dusunmuyorum cunku cogu sr arkadasla muhabbetleri ve hukuklari var dogal olarak sr arkadaslarin hero olmasi icin gereken 250 meriti bu arkadaslar saglayacaktir.
Sahsi gorusum bu uygulamadan sonra cogu kisi ayni rutbede kalacak bunun birkac sebebi var hemen kisaca sayayim :
1-Bizim forumumuzdaki bircok arkadasin multi hesabi olmasi
2-Bircok ust rutbe uyenin 'egoist' olmasi ve Jr leri newbieleri icabinda memberleri bile kucuk gormesi
3-merit miktarinin yenilenebilirligi dusuk olmasi
4- sadece 35 kisi koskoca forumda merit kaynagi ve 35 kisinin icinde turk var mi yok mu o bile muamma...
Acikcasi benim artik senior diye bir hayalim kalmadi. Maalesef artik full member bountylere devam...
Sahsi fikrim bu merit kampanyasina bir duzen şart.
En azindan ilk defaya mahsus activity=merit olsaydi da insanlar magdur olmasaydi. Tonla adam var 5 gun sonra full , sr, leg olacak. Ve bountylerde her rutbe arasinda ciddi stake farki var.
Vallaha merit sistemini anlatan bir ico olsaydi uygulanabilirligi suphede kaldigi icin cok yatirim alacagini sanmiyorum