Bence bu sistem çok sıkıntılı ve eksik halde "prod" ortama sürüldü. Aklımda çok soru var, aşağıda da quote yaparak belirttim.
Artık bounty'ler hem merite hem activity'ye mi bakcak acaba, güzel bir sistem olmuş ben de beğendim:) kötüye kullanımlar olmaz umarım bunu da, merit yolla merit al bunlar da parayla olmaya başlarsa yine sıkıntı.
Bounty managerlar kesinlikle ama kesinlikle hem merite hem de activity'e bakarak stake verecektir bounty hunterlara. Şimdilik + oy var. Eksi oy da gelecek diye öngörüyorum. Bu da imza kampanyaları gibi durumlarda milletin birbirini eksilemesine sebep olacaktır.. Büyük kaos olacak gibi duruyor.
Özellikle ödül kampanyaları için seri bir şekilde hesap kasmak adına birçok postta gereksiz yorumlar türemiştir. Çok güzel bir önlem olacak diye düşünüyorum. Düşünen ve uygulamaya koyan herkesin eline sağlık.
Şu konuda benim anlamadığım bir nokta var. Zaten multi hesap kullanan kişiler çok fazla forumda. Bir tanıdıgımın örneğin 5 tane senior hesabı var. Bu kişi birbirine merit yollayıp kendi hesaplarını yükseltebilir ki. Bu multiyi azalmasından ziyada multiyi artıracaktır, çünkü dediğim gibi ne kadar çok multi hesabın olursa o kadar çok kendi hesaplarına merit yollayarak üyeliğini daha kolay yükseltebilirsin & bounty'lere yukarıda yazdığım sebepten ötürü daha kolay katılabilirsin.
Bende farklı bişey sormak istiyorum."Zamanla kullanılmayan sMeritler silinebilir EFS " denmiş ama bu çok ucu açık bir cümle. Ne kadar zaman ? Ne kadar sMerit olunca kullanmalıyız ? Gibi gibi.. Umarım netlik kazanır.
edit: eklemek istediğim soruların bazıları: sMeritler günde maksimum kaç tane kullanılabilir ? ( Bunların telegram, whatsapp gibi yerlerde satışı olacağından emin olduğum için) , tek bir kişiye bütün meritleri vermek bi yaptırımı oluşturur mu ?
aklıma geldikçe ekleyeceğim
EFS'nin bu konuya açıklık getirmesi gerekiyor, ya da başka bir moderatorun. Bu olayın ANN başlığının linkini paylaşabilen olur mu acaba, orada da soralım bu sorularımızı. Aynı sorulara ben de sahibim.
Bu çok faydalı bir öneri olmuş. Bence herkesin meritini görüntülerden bi link olması lazım yukarıdaki gibi kişiye özel ki, o link ile bounty manager'a merit sayımızı gösterebilelim. Çünkü spreadsheet'lerde yer alacaktır bu, herkesin linki aynı şekilde olmamalı insanların ve managerların birbirini rahatça görüntüleyebilmesi adına.
Eyyorlamam şimdlik bu kadar.