Kao sto sam obecao jucer u onoj mojoj temi u
Meti, evo i mjesecnog pregleda naseg boarda. Pregled je napravljen uz pomoc @DdmrDdmr
Merit Dashboard and @TryNinja
Ninjastic.space kojima ovom prilikom zahvaljujem te onima koji zele malo detaljniji uvid predalzem da provjere te alate.
Broj postova tijekom Veljace 2023Tijekom proslog mjeseca na nasem lokalnom boardu napisano je 338 postova sto je malo povecanje u odnosu na 1/2023 tijekom kojeg je napisano 329 postova. S obzirom da je sijecanjski broj vec bio dosta dobar, tako da je i ovo blago povecanje ustvari super te se nadam da cemo tako i nastaviti.
Ovako to izgleda kad se pogleda situacija kroz duzi vremenski period. Lako je primjeititi da smo uspjeli zaustaviti negative trend prije ~6 mjeseci te smo u zadnje vrijeme na relativno pristojnim brojkama koje bi mogle i raste ako se trziste malo oporavi pa mozda se neki stariji clanovi odluce reaktivirati. Uglavnom, situacija ne izgleda lose.
U uspredbi sa ostalim boardovima smo i dalje tu negdje oko sredine ali tesko da cemo uskoro napredobvati na ovom chartu jer nam je najbliza konkurecina ipak dosta udaljena kao sto smo mi od Francuza i Arapa.
Analiza merita za Veljacu 2023Tijekom gore navedenog perioda podijljeno je 248 merita sto je odlican broj s ozbirom na broj napisanih postova. Kao sto sam se stabilizirao broj postova, isto se dogodilo i sa meritima tako da smo vec 5 mjeseci iznad brojke od 200 sto je broj koji smo nekad samo mogli sanjati. Sjecam se da kad sam prvi put radio ove preglede da smo znali imati i 60 merita mjesecno za duplo vise napisanih postova nego sada.
Takodjer je primjetno da i lista onih koji su podijelili i primili merit polako raste pa dok ih je tijekom Sijecnja bilo 14/18. prosli mjesec ih je bilo 16/19. Zvuci malo, ali za nas board i to je napredak.
Sto se tice usporedbe sa ostalim boardovima po pitanju podijeljenog merita, tu se stvarno nemamo sta zaliti jer je situacija odlicna a vjerujem da uz jos malo vise aktiovnosti mozemo prestici i jos poneki local.
S obzirom da nam je merit situacija odlicna, ne cudi da smo i ovaj mjesec medju vodecim boardovima po pitanju merit/post ratia a mislim da ce se svi sloziti da to po kvaliteti clanova i opcenito lokalnog boarda i zasluzujemo.
Lista aktivnih clanova tijekom Veljace 2023A za kraj ovog pregleda, red je spomenuti i sve one koji su zasluzni za odrzavanje ovog boarda na zivotu, pa makar napisali i samo jedan post u tom vremenskom periodu.
Dok su tijekom Sijecnja 23 clana bila aktivna na localu, tijekom gore navedenog razdoblja ta brojka se popela na 27 sto je odlican rast. Na vrhu je i dalje neprikosnoveni slackovic, dok ce se Daniel91 i SirJohnVonSlotty morati zadovoljiti podijelom 2. mjesta.
1. slackovic [50]
2. Daniel91 [36]
3. SirJohnVonSlotty [33]
4. Pmalek [26]
5. Trofo [26]
6. JooBra [25]
7. dkbit98 [24]
8. cryptofrka [23]
9. casperBGD [22]
10. Domchi [17]
11. Rikafip [17]
12. examplens [6]