Evo i mjesecnog pregleda naseg lokalnog boarda, uz nikad vece zakasnjenje ali jebiga bolje ikad nego nikad. Pregled je napravljen uz pomoc @DdmrDdmr Merit Dashboarda and @TryNinja Ninjastic.spacea
Broj postova za Travanj 2022.Pad se nastavlja; tijekom 4/2022 u nasem boardu napisano je ukupno 296 postova sto je solidan pad u odnosu na 3/2022 kad je napisan 351 post. Za ovaj pad ja najvise krivim slackovica
koji nazalost nije bio clan ni jedne signature kamopanje a bez njega aktivnog nema dobrih rezultata.
Na ovom dolju chartu taj konstantni pad se jos bolje vidi, koji traje vec najmanje godinu i pol i iskreno ne mislim da ce se nesto promjeniti u buducnosti.
Situacija doduse nije nista puno bolja ni na vecini ostalih boartdova koji takodjer biljeze rekordno niske rezultate tako da smo unatoc slaboj aktivnosti i dalje u sredini. Lokalni boardovi samo prate trennd ostatka bitcointalk foruma tako da ovo sa lokalnim boardovima nije izoliran slucaj. Zapravo je nevbjerojatno da cak unatoc nikad boljoj situaciji sa signature kampanjama broj i dalje konstantno pada sto govori koliko su forumi opcenito popularni.
Ovaj chart sam prvi put napravio nedavno tako da evo ga opet. Nema nekih velikih promjena kad se gleda ovako na mjesecnoj bazi ali mislim da bi razlika bila poprilicna da usporedim brojeve od prije godinu dana i danas. Mozsa bas to i napravim u slijedecem pregledu, cisto da se vidi i to.
Jos jedan od novih chartova koji nam otkriva logicnu stvar da sto neki board ima vise postova, tako su i sanse da ce prosjek biti veci jer je jednostavnije pisati ako ima veci broj drugih clanova koji su aktivni.
Analiza merita za Travanj 2022.Tijekom 4/2022 u nasem boardu podijeljeno je 186 merita sto je super broj s obzirom na nasu aktivnost, a pogotovo kad se usporedi sa 3/2022 tijekom kojeg je podijeljeno samo 118 merita. Nekako mi se cini da ce 5/2022 biti slicniji 3/2022 ali budemo vidjeli.
Kad se uzme u oizbir da smo imali rekordno nizak broj postova u kombinaciji sa jako pristojnim brojem merita, ne cudi da je smo u 4/2022 imali prosjek od cak 0.62 merita po posto je skoro duplo vise nego u zadnjih 12 mjeseci. Ako se ne varam mislim da nam je to i rekordni prosjek, samo mi bilo puno bolje da je to ostvareno sa puno vecim brojem postova.
Lista aktivnih clanova naseg boarda tijekom Travnja 2022.Slackovic je naravno i dalje najakticniji clan naseg boparda, unatoc cinjenici da je vecionu vremena (ako ne i cijeli mjesec) proveo bez sig kampanje, tako svaka mu cast. Broj aktivnih clanova je nazalost i nikad manji, ima nas mozda svega desetak koji koliko tolko redovno pisemo, ostali samo ponekad navrate.
1.
slackovic [52]2.
Trofo [33]3.
Daniel91 [32]4.
casperBGD [30]5.
dkbit98 [25]6.
Pmalek [21]7.
CroBoy12 [20]8.
FatFork [19]9.
cryptofrka [17]10.
Rikafip [16]11.
Domchi [7]12.