da, top2 najaktivnija clana iz proslog meseca su bez kampanje, i to bi moglo dosta uticati na statistiku u ovom mesecu svakako
mozda je sad prilika skinuti slackovica sa trona
Da, tako nekako i ja mislim, da ce to sto slackovic i btcltcdigger nisu vise u kampanjama sigurno utjecati na statistiku. Bas malo gledam ninjastic.space i podatke za 8. mjesec i izgleda da bi nam ovo mogao biti jedan od najslabijih mjeseci uopce sto se tice kolicine postova, ako se nesto dramaticno ne promjeni. Nista, ova dvojica trebaju trazit BB da upadnu opet u Bitvest.
da, sad je daleko lakse dobiti/dati dalje merit, ali je interes dosta mali, ili se bar tako cini, ustvari, nema novh clanova, retko ko se zadrzi dovoljno da stigne bar do Member ranka, pa da moze uci u kampanju, videcemo da li ce period do kraja godine doneti neku promenu
Pa ima dosta vas sa Hero member rankom kojima treba merit, nemojte se sramiti, samo se prijavljujte.
Kladim se i da je, dok je bio na godišnjem negdje na moru, na plaži imao laptop i vrijedno "štancao" svoju kvotu postova
Da nema njega mi bi bili još lošiji u konkurenciji drugih lokalnih foruma.
Hvala ti Slackovic; ne znam što bi mi bez tebe
On ce i ovaj mjesec zavrsiti kao najaktivniji clan.
Ja se fakat moram malo pokrenuti, ali nikad mi nije teze islo pisanje postova, doslo je do toga da sam prosli tjedan jedva prebacio taj minimum od 10 postova u kampanji. U zadnjih tjedan dana potrosio sam ko zna koliko sati citajuci postove, pa krenem pisati neki post i onda ga samo izbrisem na kraju jer skuzim da nista pametno nemam za reci.