Ako primjetim da ih slabo šalje ili nikako, znam promjeniti mišljenje i ne poslati merit. Ako je član aktivan u dodjljivanju merita, radije ću takvom članu poslati. Nemam ih za bacati i ne želim u bunar da ih tovarim.
Mnogi ne razmišljaju na taj način, i to je ok. Merit je namjenjen da se daje za dobre postove ali ja sam odlučio da taj kriterij malo prilagodim.
Zašto ga davati nekome koji očito nije ili ne želi da bude dio jedne zajednice.
Tocno to. Meni nije cak ni problem riskirati 1 merit nekome tko mozda nece biti aktivan, ono riskiram taj 1 merit, koji ce ga mozda potaknuti da se prikljuci, ako ne nije tolika steta.No ako mislim davat veci broj merita cu sigurno gledati aktivnost jer mislim da je to bitno, to sudjelovanje u zajednici i zelja da se nesto doprinese.
Dobro, u ovom slučaju koji je prethodno spomenut, pogađanja btc cijene na određeni datum, možda sam mogao dodati još jedan kriterij aktivnosti u lokalnoj zajednici.
Zenrog je pobjedio sukladno postavljenim pravilima a vjerujem i nadam se da će s vremenom postati aktvan i na ovom lokalu.
Slažem se da ubuduće trebati dodati i kriterij aktivnosti.
Mala ljetna zabava je bio dobar poticaj za pokretanje aktivnosti na forumu i treba nam još takvih akcija. Takođe, podržavam kriterijum aktivnosti na budućim takmičenjima.
Uvek će postojati opcija da se ljudi prijave sa svojim alt računima, ali ovo će barem eliminisati neaktivne. Ovde ne tvrdim da je Zenrog nečiji alt, ali prema njegovom postajanju to izgleda tako.
Ma nije alt sigurno jer account postoji od 2013, a ne vjerujem da je 2013 itko ima potrebu raditi altove na ovom forumu, No sanse da ce postati aktivan su smatram minimalne do nikakve. Pojaviti ce se on radnom tu i tamo kao dosad, ali to je premalo da bi to mogli zvati aktivnim