Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 10. (Read 67805 times)

newbie
Activity: 48
Merit: 0
monetha artık unutulup gidilmesi gereken bir çöpğten başka birşey değil o yüzden bu saatten sonra çok umut bağlamayın
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
MTH yatırım yapılacak koin değil bence, ancak zaman zaman pump oluyor belli değerler arasında oynuyor değerlendirilirse bu değerlendirilir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
evet sevgili canım kardeşim mth bir ara tartışma alanıydı ama şu an fiyat tam alım fırsatıdır eyer bu fiyatlara alıp bekleyin yıl sonuna kadar bekleyin güzel kar edeceksiniz
ya buna inanan varmı gerçekten? Tamam türkler çok aldı etti girdi ama monetha da ekipte bir kıpırtı yok resmen arkadaşın dediği gibi çiftlikbanka döndü.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Türk ekibi iyi kandırdı 50/100$ olacak diyip çiflikbank muhabbeti yaptılar.
7x inmiş coin artık toparlamaz amatörlere kanıp girenlere geçmiş olsun
newbie
Activity: 252
evet sevgili canım kardeşim mth bir ara tartışma alanıydı ama şu an fiyat tam alım fırsatıdır eyer bu fiyatlara alıp bekleyin yıl sonuna kadar bekleyin güzel kar edeceksiniz
member
Activity: 596
Merit: 14
bundan hala umut bekleyen var mı arkadaş ya buna ve wavese yatırım yapanlara acıyorum resmen o yüzden hiç bakmıyorum bile ne olmuş ne bitmiş yazık gerçekten
full member
Activity: 686
Merit: 111
ilk yorumları okuyorum da gerçekten üzüldüm. 105bin$ gibi hacmi olan tokenin binance ve okex de olması şaşırtıcı. delist olurlarsa şaşırmam.

Ağzınızı hayra açın hocam. Eğer bütün borsalardan delist olursa imza kampanyasından kazandığım Monethalarda benim elimde çöp olur. Ben satmayı düşünmüyorum. İsterse daha da düşsün fiyat. Bakalım bi Kasım - Aralık aylarında Bitcoin'in artmasıyla beraber belki Monetha'da yükselip 1 Dolar seviyesine ulaşır.

hocam acı ama gerçek.. uzun süreli hodl diyeceğim ama artık herkes hodl modunda kimse satmıyor elindekileri. Bilinçli tüketiciler olduk diyebiliriz , bence piyasaya taze kanın , yeni traderların gelmesi gerekli. Birileri kaybedecek ki birileri kazanacak hocam üzgünüm ama gerçek bu.
full member
Activity: 630
Merit: 100
"Venture into Sports"
Markete bakarsanız düşmeyen hatta ATL görmeyen bir koin yok gibi. Bu durum elbette geçici. Bull run ile hepsi toparlanacak ve yeni ATH ler göreceğiz. Sadece biraz sabretmek gerekiyor.

Saygılar,
newbie
Activity: 168
Artık nefes almayacak boyuta geldi. Nerden nereye. BTCnin de düşüşüyle 15te birine falan düştü sanırım? Toparlanacağına olan inancım pek yok. Belki birkaç sene sonra.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bütün proje tokenleri yükselse bile bu Monetha en son yükselen token oluyor. Nasıl bunun icosu bu kadar çok miktar ethereum'u topladı hâlen anlamamakta birlikte fiyati 2017 ekim-kasım seviyelerine kadar geriledi. Zararım büyük olmasina rağmen hâlen satmiyorum. Fakat Bir sonraki boğa'da elimden çıkarmaya ant içtim.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
ilk yorumları okuyorum da gerçekten üzüldüm. 105bin$ gibi hacmi olan tokenin binance ve okex de olması şaşırtıcı. delist olurlarsa şaşırmam.

Ağzınızı hayra açın hocam. Eğer bütün borsalardan delist olursa imza kampanyasından kazandığım Monethalarda benim elimde çöp olur. Ben satmayı düşünmüyorum. İsterse daha da düşsün fiyat. Bakalım bi Kasım - Aralık aylarında Bitcoin'in artmasıyla beraber belki Monetha'da yükselip 1 Dolar seviyesine ulaşır.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
proje başlangıçta güzel hypelandı, dolayısıyla güzel çakıldı ve bırakıldı. umarım kaybı olanlar kayıplarını alırlar ama sunuda unutmamak lazım dolar bazında btc bile 3te1 fiyatında yılbasına göre.
full member
Activity: 686
Merit: 111
newbie
Activity: 84
Türkçe tarafında çok meşhur olan coin. Fiatı git gide eriyor. Sonunda ne olacağı bilinmez. Biraz takip etmiştim, genel düşüş başlarında, iyi ki yatırım yapmamışım
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Monetha kadar başınıza taş düştü diyicemde bi bok olmadığında hiç bişey hissettirmez çöp token girdiği borsalar cart curt hepsi hikaye bunlardan takımdan cacık olmaz
full member
Activity: 602
Merit: 118
Aralıktan önce bende 650 lerden almıştım bir miktar. Aralıktaki boğa sezonunda yalan olmasın 4500 lere kadar çıkmıştı. Bende forumda adından çok soz ettiriyor diye hep hodl oldum. Sonra yavaş yavaş düşmeye başladı. Mart ayında çok önemli bir durumu var diye bekledim. Bir cacık olmadı. Bende 1300 lerden sattım. Tabi karın büyük bölümü gitti. Yine karlı sattim. Umarım çok zararda olan yoktur. Artık bir daha bulaşmam
member
Activity: 742
Merit: 19
Monethadan bir çıkış bekliyorum.Şu an hem hacim hem fiyat olarak en diplerde.Her an bir çıkış yapabilir.Btc'nin düşüşü de tamamlanmak üzere.Bu seviyeler güzel seviyeler.Altların geneli alım içi uygun fiyatlarda.
newbie
Activity: 154
yüzde 300 mü. monetha yüzde 300 yapsın ben 300 takla atarım üstüste o derece yani. mümkün değil beyler. bu token zarar ettirdi. kabul edelim artık. ölüp kenara atılacak bir süre sonra. 2 yıl sonra kimse monethanın ne olduğunu hatırlamayacak bile.

monetha sadece reklamın gücünü gösterdi bence. iyi bir reklamla nerelere gelebileceğinizin en basit örneği. ama tutunamadı sektörde. ha şu da bir gerçek bir boğada katlarmı katlar belli olmaz. emc2 1080 satlardan 1 haftada 13 k satları gördü

+1 imle katılıyorum. Proje ne olursa olun bu piyasada marketing çok önemli bir hale geldi. tron örneği zaman zaman çıkan sonra düşen bir çok coinin tek becerisi marketing.
full member
Activity: 350
Merit: 102
bu ne zaman olur biliyomusunuz, zarar eden yatırımcılar zararı kabul edip dipten toplayan balianalara sattıkları zaman. e bu durumda olası bir yükselişte emin olun bu tokenlar sadece balinaların elinde olur. bana sana kazandırmazlar anlayacağın. bir iki pump görebilir belki ama tatmin etmez diyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ekip bence bir noktadan sonra iyice hızlanacaktır.Ap update 4.güncellemelerini çıkardılar.Yeni ortaklıklarla ilerlemesini devam ettirirse yatırımcıya güven gelirse yürür gibi gözüküyor.Tabi 1 sene gibi bir zaman kaybettirdi yatırımcısına.Bence şu an toparlanma zamanı.Bitcoin izin verirse.Boğada güzel hareketler yapacaktır.
Pages:
Jump to: