Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 9. (Read 67805 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bir türlü istenileni veremedi.Ico'da büyük yatırım topladı kısa zamanda ama proje olarak hayata bir türlü geçemedi.Yeni yatırımcı gelmediği için fiyatları bu seviyede dolaşıyor.Ortaya güzel işler sunlarsa güzel bir çıkış yakalayabilir yoksa işi zor.Bu hacimle binance'den delist olmayı hakeden coinlerden biri pozisyonunda.
member
Activity: 336
Merit: 11
MTH birçok arkadaşımın zarar ettiği bir coin. Son dönemlerde de birkaç kere pump yaptı. Önüzümdeki günlerde yine yapabilir takipte kalmak lazım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Monetha adam olucak ama bakalım nezaman, uzun vadelı bır proje ve buyuk magazalarla vs anlasmalar yapmaları lazım, kullanıldıkca fıyata yansır ılerde ama sımdılık durumlar stabıl devam gıbı.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bende ümidimi kesmeye başladım bu token'dan. Uygulaması gündelik hayatta kullanılmadıktan sonra kim neden yatırım yapsın ki bu token'a? Sanki günden güne çöp coin olacakmış gibi geliyor bana. Bir ümit yıl sonuna kadar elimde tutmaya devam edeceğim. Umarım iyi bir rakama çıktıktan sonra Monetha ile vedalaşabilirim.
member
Activity: 448
Merit: 17
Geçtiğimiz aylarda çıkardığı o uygulama ile monetha bence kendi ayağına sıktı.Çok büyük beklentiye soktu yatırımcısını ama ortaya çıkan uygulama açıkcası beş para etmez bir şey oldu.Buradan toparlamaları gerçekten çok zor.Değişim şart.
bambaşka bir şey yapmaları gerek millet 40 centlerden aldı yahu monetha yı.1000 tl yatıranın parası 100 tl oldu şimdi şaka gibi değilmi bu düşüş?

Hocam ne yaparlarsa yapsınlar ico fiyatına dönebileceklerin hiç sanmıyorum bu proje bitmiş gözüküyor takım berbat zaten yediler paraları olan yine yatırımcıya oldu geçmiş olsun
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Geçtiğimiz aylarda çıkardığı o uygulama ile monetha bence kendi ayağına sıktı.Çok büyük beklentiye soktu yatırımcısını ama ortaya çıkan uygulama açıkcası beş para etmez bir şey oldu.Buradan toparlamaları gerçekten çok zor.Değişim şart.
bambaşka bir şey yapmaları gerek millet 40 centlerden aldı yahu monetha yı.1000 tl yatıranın parası 100 tl oldu şimdi şaka gibi değilmi bu düşüş?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
member
Activity: 742
Merit: 19
Monetha bayadır sürümcede bıraktı yatırımcılarını.Ben bir çıkış yapacağını düşünüyorum ama ne zamanİşte bütün mesele bu.Piyasa düzeldiğinde toplayacak coinlerin başında gelir.Binance delist etmezse eğer.Binancede umduğu hacimi yakalayamadı bir türlü.
member
Activity: 933
Merit: 10
MTH de NANO gibi yatırımcısına kök söktürmeye devam ediyor hele ki NANO.. %80 zarardayım beklemekten başka bir çarem yok..
member
Activity: 380
Merit: 20
Bu kadar zamandır hiç bir varlık gösteremedi.Ekip güvensiz.Bana göre 2017 nin en büyük vurgunlarından bitanesi.İcodan 100 bin tane ethereumu toplayıp üstüne yattılar.Şu anki değeri 50 milyon dolar.Bence ekip binancenin delist yapmasını için kedi gibi bekliyordur.Sessiz sedasız kaybolup gidecekler.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
uzun zamandir takip etmiyorum monethayi cunku ekip önce hedeflerini degistirdi sonrada isleri savsaklamaya baslamislardi dogru bir karar olmus baksanizza hic fiyat artisi yok. Satin gitsin bunu nereden satarsaniz kardir cok daha saglam projeler var. Bi deliste bakar bitisi.
member
Activity: 322
Merit: 23
Monethayı milletin eline göstere göstere verdiler. Ayı piyasasında en çok ezilen altcoinlerin başında geliyor.
Türk forumunun herhalde en güzide koinlerindi. Şu saatten sonra ne zaman boğa gelirse o zaman belki küllerinden doğabilir.
Aksi durumda yok olup gidecek altkoinlerdendir kendisi.
newbie
Activity: 36
Merit: 0
Monetha dan hala adam akıllı bir pump yapmadı benim gözümde pek te umutlu değilim açıkcası
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
monetha bu forumdaki çoğu kişinin umutlu olduğu ve hala da o umutları yitirmekte zorlandığı aşkla bağlı kaldığı nadir coinlerden bir tanesi bakalım temennimiz beklenen artışı gösterebilmesinde Cheesy
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Monetha'nın imza kampanyasına girmiştim. Ordan kazandığım Mth'leri hala elimde tutuyorum ve yıl sonuna kadarda elimde tutmaya devam edeceğim. Eğer yıl sonuna doğru Bitcoin'de bir artış olursa Monetha'da artacak zannediyorum. Monetha için şuan çöp token demek daha erken bence.
newbie
Activity: 58
Merit: 0
gitsinler biraz kendi coinlerinden satın alıp birşeyler yapsınlar ellerindeki parayı şuna yatırım yaptık diyen yok
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Arkadaşlar bir coin ya da token, 100 milyon $ fazla para toplamayı hedefliyorsa ve uzaya araç fırlatmayacaksa, net dolandırıcıdır. O kadar paraya ihtiyacı yoktur, resmen alıp üstüne yatacak demektir.  O yüzden bunlara ICO'da yatırım yapmayın, bana kalırsa sonrasında da yatırım yapmayın.
Ona bakarsan tüm ico lar bana göre dolandırıcı resmen hayal satmaktan başka bir yaptıkları şey yok.Enazından erc20 tabanınca karşılığında token veriyorlarda insanlarda ona kanıp aa token alıyoruz ama hayal yerine diye düşünüyor Smiley

O konuda hemfikiriz. Biz somut karşılığı olmayan, imece usulu firmalara para yatıran kişileriz. Belki ilerleyen zamanlarda kağıt üstünde bir karşılığı olabilir, özellikle ufak çaplı ve kolay girilen bir borsa gibi. Tabi bu da regülasyon gerektirir vs vs.
sr. member
Arkadaşlar bir coin ya da token, 100 milyon $ fazla para toplamayı hedefliyorsa ve uzaya araç fırlatmayacaksa, net dolandırıcıdır. O kadar paraya ihtiyacı yoktur, resmen alıp üstüne yatacak demektir.  O yüzden bunlara ICO'da yatırım yapmayın, bana kalırsa sonrasında da yatırım yapmayın.
Ona bakarsan tüm ico lar bana göre dolandırıcı resmen hayal satmaktan başka bir yaptıkları şey yok.Enazından erc20 tabanınca karşılığında token veriyorlarda insanlarda ona kanıp aa token alıyoruz ama hayal yerine diye düşünüyor Smiley
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
sr. member
monetha artık unutulup gidilmesi gereken bir çöpğten başka birşey değil o yüzden bu saatten sonra çok umut bağlamayın
valla millet rızkını yatırdı gerçekten ne güvenerek girdi bu coin e çünkü devamlı bu başlıkta patlıyacak diye konuşuluyordu ve şimdi bu durumzdayız üzücü.
Pages:
Jump to: