Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 13. (Read 67805 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
700 satı gördü. Ben 1000 sat asagıya düşecek dediğimde küfür edenlere gelsin. Sonraki hedef 500 altı bence salladım belkide 400 olur.

katılıyorum hocam size 1000 sat bile bence mth için fazla olmuştu. 500 satları görebilir mi görebilir çok imkanlı. maalesef arkadaşlarımız monethada ısrar etmişti bir zaman. dakikalar içinde bitti iyi reklam yaptılar başka hiç bir hikayesi yoktu bana göre mth 'nin umarım çok zarar yazmaz arkadaşlara daha da

ilk baslarda monetha 2018 de 50$olacak alın alın almayan pişmandır diye konu açan adamlar nedense firar suan elindekilerini millete kakaladılar kendileri suan tatilde yazık yatırımcıda bir umut cıkar hesabı yapıyor.
member
Activity: 476
Merit: 31
700 satı gördü. Ben 1000 sat asagıya düşecek dediğimde küfür edenlere gelsin. Sonraki hedef 500 altı bence salladım belkide 400 olur.

katılıyorum hocam size 1000 sat bile bence mth için fazla olmuştu. 500 satları görebilir mi görebilir çok imkanlı. maalesef arkadaşlarımız monethada ısrar etmişti bir zaman. dakikalar içinde bitti iyi reklam yaptılar başka hiç bir hikayesi yoktu bana göre mth 'nin umarım çok zarar yazmaz arkadaşlara daha da
jr. member
full member
Activity: 721
Merit: 100
Monetha da piyasanın sertliğinde savrulup giden projelerden belki 1-2 yıl sonra ekip çalışmaya devam ederse fiyat olarak daha iyi yerlerde olabilir btc bazında da.
jr. member
6 aydır bu başlığa nezaman denk gelsem su Carolina kişisi buraya yazıyor, kendisi hiçbir zaman monetha yatırımı da yapmayan ilginç bir şahıs. Arkadaşım yatırım yapmıyorsan niye bukadar monetha konuşuyorsun, buraya sürekli yazarak reklamını yaptığının, başlığı yukarda tuttuğunun farkında değil misin. Gerçekten uğraşacak başka işleriniz yok mu merak ediyorum.

Posts: 896 adet postumu incelendiğinde yazdıgım nadir coinlerin arasında mth gelir sence biraz fazla garip değilmi ?
full member
Activity: 378
Merit: 102
6 aydır bu başlığa nezaman denk gelsem su Carolina kişisi buraya yazıyor, kendisi hiçbir zaman monetha yatırımı da yapmayan ilginç bir şahıs. Arkadaşım yatırım yapmıyorsan niye bukadar monetha konuşuyorsun, buraya sürekli yazarak reklamını yaptığının, başlığı yukarda tuttuğunun farkında değil misin. Gerçekten uğraşacak başka işleriniz yok mu merak ediyorum.
jr. member
binancenin delist edeceği coinler arasında artık 10 sat bile verseniz almam
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben de icosuna girmiştim 1.5xle satmıştım yeterliydi benim için fazla fee vermiştim malesef. Roadmape uygun gitmiyorlar gibi duruyor artık takip etmiyorum da monethayı çok sıkı takip eden arkadaşlar var bu forumda
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Biz yerimizde duruyoruz buraya yazmasak da hocam:) Burdakıler sadece post kasma amaclı gelıp gıdıp ah mth oldu ah monetha bıttı yazdıkları ıcın konusmaya gerek yok burda.
full member
Activity: 333
Merit: 101
hop gençler umutları kaybettik sanırım 8.sayfaya kadar düşmüş zor buldum konuyu. beklediğimiz yükseliş bir türlü gelmedi. 2.çeyreğe başladık inş. bu ay bir yükseliş olurda yüzümüzü güldürür.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Monetha için iyi yerlere gelecek diye bekleyenlerden biri de benim. Düştükçe altlardan topluyorum, bakalım ya batacağız ya da iyi çıkacağız.
member
Activity: 380
Merit: 20
Bazı projeler ico aşamasında çok iyi lansman yaparak vurgun yaparlar.Bazıları güçlü borsalara geçiş yaparak elindeki coinleri en yüksekten müşterilerine satarak vurgun yaparlar.Sonra yıllarca alan satan olmaz.terkedilir.Monetha da ico süreci bilerek aşırı abartıldı.Öyle ki,talep o kadar fazlaydıki çok büyük kitle icodan alım yapamadı bile.Durum böyle olunca da proje başlamadan bitti.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
ekip zaten kazanacağını kazandı, inanan insanlar sayesinde hala daha kazanıyor da. çok güzel yatırım yaptılar insanları cok güzel kitlediler. bir bir pes edip kacırıyorlar ve alttan toplamaya devam ediyorlar. ben mthnin balinası filan olduğunu düşünmüyorum justas ek cüzdan acmış catır catır yiyor paraları Cheesy
member
Activity: 742
Merit: 19
Monetha'nın ıcosu da olay oldu piyasaya çıkışı da.Ama bekleneni bir türlü veremedi.Çok kişi terste kaldı.başka coine yatırsalar da şimdi katlamışlardı yatırımı.Her zaman kazandıracak diye bir şey yok bu piyasada.Bazen monetha da görüldüğü gibi kaybetmek de oluyor.
jr. member
Monetha eğer araştırılilsa forumun neredeyse %5 ini kaplıyor atılan post sayısına bakılırsa. Grin buradan şunu anlıyorum, yüksekten girip satmayip ciddi manada elinde patlayan oldu ki buraya gelip derdini anlatıyor. Yoksa bu kadar kişi bilgi paylaşıyordur. Normalde başlıkları okurum ama mth nin basligindaki postu okuyunca ya kadar Ahmet Ümit Romanı okurum daha iyi  Cheesy Cheesy

ben suç ve ceza romanını bitirdim burayı daha bitiremedim bir 500 sayfayı görür burası Cheesy
jr. member
Activity: 420
Monetha gibi güzel bir kripto para hakkında duyduğum en kötü şey sahibinin kişiliği. Erkek olmasına karşın direk dansçısıymış diye duydum  Smiley
member
Activity: 1106
Merit: 25
Monetha eğer araştırılilsa forumun neredeyse %5 ini kaplıyor atılan post sayısına bakılırsa. Grin buradan şunu anlıyorum, yüksekten girip satmayip ciddi manada elinde patlayan oldu ki buraya gelip derdini anlatıyor. Yoksa bu kadar kişi bilgi paylaşıyordur. Normalde başlıkları okurum ama mth nin basligindaki postu okuyunca ya kadar Ahmet Ümit Romanı okurum daha iyi  Cheesy Cheesy
member
Activity: 86
Merit: 10
mth de ico ya bende katıldım 5 dakikada bitti gönderdiğim eth ler geri geldi beklentimiz çok büyüktü ama hala  ico fiyatını bile geçemedi ama bir coinin tanınması 1buçuk yıl sürüyor mth hodl yapanlar 3 yıl içinde bir btc ye 30 btc kazanacaklar. sabır btc nin ana formülüdür .
member
Activity: 504
Merit: 12
mth genel olarak araştırıldığında yatırımcıların büyük beklentileri olmasa bile en azında güvenli birkaç limandan biri olarak biliniyor bu yüzden değerlendirilebilir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
hala alıp almamakta kararsız olduğum koinlerden biri yakın dostumda var bir hayrını görmedi ama hala inancı tam artacağına geleceği olduğunu umuyorum ama bu kadar çok koinin arasında karar vermek zor
Pages:
Jump to: