Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 12. (Read 67805 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
Önceki boğada 500den 4500lere kadar gelmişti ne güzel, tekrar 500 600lere indi resmen komedi gibi oldu piyasa. Nezaman başlıcak şu artışlar bilmiyorum da monetha dahi tekrar eski seviyelerine çıkcaktır bence.
full member
Activity: 350
Merit: 102
artık kim bakar monethanın yüzüne merak ediyorum açıkçası. piyasa içler acısı durumdayken. etrafta onlara tonlarca token varken.açıp kimse monethanın sayfasını bu adamlar ne tür bir geliştirme yapmışlar falan diye bakmaz. bu zamana  kadar fiyatlanmayan bir şey bu saatten sonra fiyatlanmaz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1

an itibariyle

$0.194720 ve
0.00004853 BTC

Evet monetha 50$olacak nerde o 100-50$ cılar. Ekible işbirliği yapıp milleti tırtıkladılar o kadar dedik almayın ekib satıcı sizi kandırıyor al suanki price 500 sat

10xden fazla düşmüş. tepeden alanlara geçmiş olsun. 10x yapacakda millet satmayacak o fiyattan hold yapacakda dahada yükselecekde tepeden alanlar kazanacak ölme eşşeğim ölme öyle bir dünya yok
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Monetha'nın ıcosu da olay oldu piyasaya çıkışı da.Ama bekleneni bir türlü veremedi.Çok kişi terste kaldı.başka coine yatırsalar da şimdi katlamışlardı yatırımı.Her zaman kazandıracak diye bir şey yok bu piyasada.Bazen monetha da görüldüğü gibi kaybetmek de oluyor.
jr. member
yerle bir olmuş bir altcoin daha.. bunun ceo'su direk dansçısıydı galiba Cheesy bizim türklerde çok meraklı bu token'a bana göre çöp bir proje pump ve dump harici bir şey beklememek lazım.

Direk danscısı ?  Grin Grin Grin Grin Grin Grin
member
Activity: 462
Merit: 10
yerle bir olmuş bir altcoin daha.. bunun ceo'su direk dansçısıydı galiba Cheesy bizim türklerde çok meraklı bu token'a bana göre çöp bir proje pump ve dump harici bir şey beklememek lazım.
member
Activity: 322
Merit: 23
Şu forumda en çok dillendirilen tokenlerin başında geliyor kendisi. Alıpta pişman olmayan kalmadı sanırım. Ekip çalışmazsa daha da dibi boylayacak... Dibin dibin dibinde zatenn şu an...
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Sildim defterden bu coini. MTh diye bir coin yok artık. Ekibi cacık olur sandık bildiğin hıyar çıktılar. Gerek yok artık ERC20'lerden öö geldi. Yaşasın Nep5 ve Neo tokenları Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Nereye kadar daha inecek göreceğiz.BTC de olanlar için kademeli alınacak seviyelerde.Yine de dikaktli olmakta fayda var.Proje olarak ne getirir ne götürür iyi değerlendirmek lazım.Şu 1 senede yatırımcılardan pek ilgi görmedi ve ıco seviyesine çıkamadı.Bundan sonra ne olur belli değil.İşi zor gibi.
newbie
Activity: 52
Merit: 0
Tam 4000 bin satoshi civarından takır takır 500 satoshi civarına doğru hızla yol alıyor. 300-600 satoshi civarından toplayabildiğim kadar toplayacağım. Değeri ve asıl yerine geldiğinde bana çok kazandıracak gibi duruyor.
member
Activity: 238
Merit: 10
çok feci düştü gerçekten 2400 satlardan alanların vay hallerine çok yazık vallaha iyiki elden çıkartmışım ya gerçi zararına çıkarttım ama şuan çok daha berbat durumda
newbie
Activity: 252
evet sevgili canım kardeşim bir ara fiyatı tartışma alanıydı şu indiği fiyat öyle böyle değil size tavsiyem bu fiyatlardan alıp bekleyin eyer alıp beklerseniz çok güzel fiyatlara satacaksınız
jr. member
MTH konusunu kitleyin artık bu coin öldü satan sattı yükselmez zaten. Halen elinde tutan varsa 2000 sattlarda satmayıp coin olmus 500 sat zaten bu borsayı bıraksın daha coook kaybeder yoksa.
newbie
Activity: 14
Maalesef monetadan pek bir yol olacağı yok. Zamanında iyi tutmuştu, biraz da kazandırdı ama sonra hep zarar hep zarar. Yatırımcısına Allah sabır versin.
full member
Activity: 333
Merit: 101
monethanın fiyatının buralarda olmaması lazım. ekipte bir türlü yükselişi getirecek adımları atamadı.btc ninde düşmesi daha da eritti. bazı  tokenler tavan üstüne tavan yaptı monetha da elbet değerini bulacak.YTD.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
monetha'yı bizim türklerde pek sevdi zaman zaman yatırımcısına kazandırmış bir token fakat şu aralar oda yerlerde sürünmekte ve elinden çıkartamamış olan yatırımcısına saç baş yoldurmakta, güveniliyorsa bu fiyatlardan ortalama düşürmek için alınabilir, şahsen hiç yatırım yapmadığım bir token.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Monetha'nın imza kampanyasına katılmıştım. Oradan kazandığım Mth'leri satmadım ve hala elimde tutuyorum. Lakin fiyatı günden güne eriyor. Ocaktaki pompadan sonra fiyatı 777 Satoshilere kadar düşmüş. Zaten Monetha bir Ethereum Token'i. Fiyatı ne kadar artabilir ki? Sonuçta bir Ethereum, Ripple yada Dogecoin değil. Öyle değil mi arkadaşlar? Yanılıyor muyum?
member
Activity: 633
Merit: 15
Bu monethayı çok methediyorlar. Şu dönemde fiyatı da öyle çok büyük iniş çıkışlar yapmıyor. Piyasa yükselişe geçtiğinde baya değerlenecek bir potansiyele sahip gibi. Bir miktar alıp beklemeyi düşünüyorum.

monetha yerine daha elle tutulur projelere yatırım yapmanızı tavsiye ederim. Alan zararına sattı.
jr. member
Türkler tarafından çok tutulan projelerin hepsi patladı.
Monetha - Waves - Deex
Şimdilerde ise shivom helbiz...

Ben farklı bir yatırım yöntemi olarak diğer ülkelerin popüler coinlerini inceleyeceğim.
Bizim milletin seçtiği coinler patlıyorsa başka bir milletin popüler coinleri tutuyor olabilir. Smiley

Helbizin grolbal gruplarında türk yatırımcı ya 3-5 kişi görüyorum forumdada pek fazla yok. oyzüden tutma olasılıgı var.
member
Activity: 714
Merit: 82
Forumun gazına gelip zamanında 50 centten bir miktar almıştım hala duruyorlar. tabi az miktar olduğu için önemsemedim ve sonsuza kadar cüzdanda kalabilirler sorun değil.

---
Türkler tarafından çok tutulan projelerin hepsi patladı.
Monetha - Waves - Deex
Şimdilerde ise shivom helbiz...

Ben farklı bir yatırım yöntemi olarak diğer ülkelerin popüler coinlerini inceleyeceğim.
Bizim milletin seçtiği coinler patlıyorsa başka bir milletin popüler coinleri tutuyor olabilir. Smiley
Pages:
Jump to: