Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 8. (Read 67805 times)

full member
Activity: 490
Merit: 193
August 15, 2018, 08:34:46 AM
bunun geçmişini hatırladıkça piyasada hypeın ne kadar önemli olduğunu bikez daha anlıyorum amk ico saniyeler içinde bitti justas youtubedan adresi yayımladı falan baya heyecanlı geçmişti icosu çükü hype vardı hemde fena halde.sonradan ise neler olduğunu hep beraber gördük biraz kazandırıp sonra süründürdü milleti şuanda uzak duruyorum
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
August 15, 2018, 08:15:05 AM
Monetha her hafta hem uygulamayı güncelliyor hem de klasik videolarından yayınlamaya devam ediyor. Hatta geçenlerde bir de partner açıklamışlardı. Bu kadar aktivite yapmalarına rağmen halen fiyatta bir değişiklik yok. Düştükçe daha da diplere doğru gidiyor.

Ekib satıs yapıyor önce gizli walletlerini ve anawalletlerinden token cıkarmayı bıraksınlar o zaman yatırımcı belki güvenir 500k/500k token cıkartıyor ibneler.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
August 15, 2018, 08:13:49 AM
Monetha her hafta hem uygulamayı güncelliyor hem de klasik videolarından yayınlamaya devam ediyor. Hatta geçenlerde bir de partner açıklamışlardı. Bu kadar aktivite yapmalarına rağmen halen fiyatta bir değişiklik yok. Düştükçe daha da diplere doğru gidiyor.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
August 15, 2018, 07:58:30 AM
bir zamanlar deli gibi takip ettiğim coindi şimdi ise çöp olmuş durumsa hiç iyiye gitmiyor Sad
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
August 15, 2018, 06:43:56 AM
Bir zamanlar bende fena faniydim bu monethanin ama ozamanlar acemiymisiz blockchain teknolojisi ile alakasi olmayan beceriksiz bir ekibe sahip siradan bir token sadece. Guzel zamanda ico yaptilar sadece okadar. Suanki marketcapi gayet normal ve yeterli kendilerine. Baska projelere bakin arkadaslar holochaine bakin.
member
Activity: 448
Merit: 10
August 15, 2018, 05:53:29 AM
MTH en baba boğa da bile yaptığı belli yani yatırımcı arkadaşlara bol sabır diliyorum. Hoş herşey kaybettiriyor ama en azından daha sağlam görünen koinler de kaldığımı düşünüp kendimi teselli ediyorum.
member
Activity: 322
Merit: 23
August 15, 2018, 05:48:09 AM
Çöp oldu olacak, yok olmaya yüz tutmuş koinlere bel bağlayanları gördükçe şaşırıyorum. Umarım yanılırım. Piyasa kan ağlarken, ekibi yatan, geleceği olmayan koinlerin ilerde değerlenmesini beklemekte bir UMUT..
member
Activity: 633
Merit: 15
August 15, 2018, 05:12:21 AM
Monetha gibi ekibi ölü projelere yatırım yapmak yerine, ekibi ve projesi çok daha iyi olan zrx, gvt benzeri projelere yatırım yapmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
August 15, 2018, 04:13:44 AM
Monetha'nın Bounty'sine yani imza kampanyasına katılmıştım. Ordan kazandığım 3866 tane Mth'yi hala elimde tutuyorum. Ama gün geçtikçe elimdeki değer düşmeye devam ediyor. Şöyle bir bakıyorum da artması için hiçbir sebep bulamıyorum. 300 Satoshilere kadar fiyat gerilemiş durumda. Ocak 2018'de fiyat 0.5 Cent'e kadar çıkmıştı. Keşke o zaman elimden çıkarsaydım diyorum. Yalnız ilerde bu token'in fiyatının 1 Dolar olacağını düşünenler aslında şuan alım yapabilirler. Zira fiyatı baya bir düştü. 0.01 Cent civarlarında seyrediyor şuan. Sad

Zaten öyle yapıyorum. Yani elime para geçtikçe alıyorum. bir kaç yıl sürecek belki ama eni sonu 1 doları göreceğiz Monetha da.
bu nedenle bu seviyeleri alım fırsatı olarak değerlendirebilenler ileride mutlu olacaklar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
August 15, 2018, 04:01:02 AM
Monetha'nın Bounty'sine yani imza kampanyasına katılmıştım. Ordan kazandığım 3866 tane Mth'yi hala elimde tutuyorum. Ama gün geçtikçe elimdeki değer düşmeye devam ediyor. Şöyle bir bakıyorum da artması için hiçbir sebep bulamıyorum. 300 Satoshilere kadar fiyat gerilemiş durumda. Ocak 2018'de fiyat 0.5 Cent'e kadar çıkmıştı. Keşke o zaman elimden çıkarsaydım diyorum. Yalnız ilerde bu token'in fiyatının 1 Dolar olacağını düşünenler aslında şuan alım yapabilirler. Zira fiyatı baya bir düştü. 0.01 Cent civarlarında seyrediyor şuan. Sad
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
August 15, 2018, 01:36:34 AM
kolay kolay toparlayabileceğini zannetmiyorum ben monethanın açıkçası iyice çöp olmuş dünden bu güne ekip işi sağlam tutsaydı belki bir yerlere gelirlerdi
member
Activity: 182
Merit: 10
August 15, 2018, 01:03:07 AM
300 satoshiye kadar geriledi, bu piyasada normal mı karşılamak gerekir? Tabi ki hayır ulan 99 milyar supplysi olan tronix'in bile fiyatı daha yukarıda. Bundan daha bir şey çıkmaz bir-iki sene.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
August 14, 2018, 06:30:22 PM
çöp oğlu çöp oldu bu artık. ekip adam olsaydı borsadan biraz alır fiyatı yukarda tutup beklenti oluşturmaya çalışırdı. bu saatten sonra bundan bi şey olmaz.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
August 14, 2018, 06:20:01 PM
Valla nasıl bir ruh haline girdiysem artık monethayı takip bile etmiyorum. Bir süredir elde tuttuğum birkaç şey dışında piyasayla detaylı ilgilenmiyorum. Heyecan kalmadı içimde. Bir an önce biraz ortalık canlansa da eskisi gibi hevesle okusak, araştırsak. Şu bekleyişlerin bir anlamı olsa ne iyi olur Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
August 14, 2018, 06:17:59 PM
bir zamanlar gözdem olan bu tokeni ocak ayında satıp kurtulmuştum. şimdi almak için sabırsızlanıyorum ama almam için hiçbir sebep yok. yükseleceğini düşünmem sadece duygusal.
full member
Activity: 462
Merit: 102
August 14, 2018, 03:50:28 PM
ekip twitterdan sürekli app'teki update leri paylaşıyor.

Beklenti varmı coini takip eden kaldı mı aceba?

hocam ben hep takip ediyorum.twitterdan aynen durmadan updateler ve videolar paylaşıyorlar.fakat bunlardan bir şey olmaz demeye başladım ben de.satarım belki ümidim kalmadı.
full member
Activity: 142
Merit: 102
August 14, 2018, 03:47:31 PM
ekip twitterdan sürekli app'teki update leri paylaşıyor.

Beklenti varmı coini takip eden kaldı mı aceba?
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Monetha herkesin büyük bir atak beklediği coinler arasında yer alıyordu. Ancak herkes artık umudunu kesmiş gibi duruyor.
full member
Activity: 378
Merit: 103
monetha bana bir çok şey öğretti mesela coinlerde dip nedir dibin dibi nedir dibin dibinin dibinin dibine inilirmi vs vs vs  ne uğursuz bi coin ya ekibimi mal anlamadım ki
full member
Activity: 392
Merit: 100
Hacimler genel olarak öldü nerdeyse her coinde, piyasaya yeni kan lazım şu 300 milyarın 500lere çıkması lazım ki az toparlansınlar yoksa bu halleriyle işleri zor hepsinin gerçekten.
Pages:
Jump to: