Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 109. (Read 67819 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
October 27, 2017, 02:35:31 AM
onsekiz dakika sürmüştü ico biraz önce ki postta da anlatım için sızlıyor her yerde Monetha görüyorum yakında rüyalarıma da girecek. Şu bir gerçek bu piyasa dip diye bir şey yok sadece düşüş var onun da sınırı yok 3 olur 5 olur yer olur yerindibi olur. Smiley . Banamı kakalıyorlar anlamadım aldıkça düşüyor. Ama çok fazla ümit bağlayanlarda var umarım haklı çıkarlar.
jr. member
Activity: 81
Merit: 3
October 27, 2017, 01:09:20 AM
İco birçok kişi katılamamıştı.  Şuanda ico fiyatının altına düşmüş durumda.İleriye yönelik artacağı yönünde beklentisi olan girsin.
full member
Activity: 532
Merit: 100
October 26, 2017, 08:09:08 PM
Bende kısa vadeli ümidimi kestim zararına da satacak değilim denildiği gibi bekleyelim 2018'i neler olacak bakalım.
Valla ben uzun vadede de ümidi kestim, bildiğiniz üzere altcoinler bir anda çakılır toplayamazsınız. Ama yükselmeye çalıştığında da kağnı gibi yükselirler. Monethada bir çakıldı çakılma o çakılma daha da toparlıyamıyor kendini. Gerçi roadmapinde 2018de önemli gelişmeler var ancak sen düzgün major bir exchange'e sokamazsan bunu fiyata yansıtacak hacmi bulamazsın. Bakalım ben elimdekileri çıkardım bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
October 26, 2017, 06:47:24 PM
Bende kısa vadeli ümidimi kestim zararına da satacak değilim denildiği gibi bekleyelim 2018'i neler olacak bakalım.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
October 26, 2017, 06:19:03 PM
Arkadaslar burda birbirinizi yemenin anlamı yok . İstemediğniz üyelerin profilin altında IGNORE Basarak engellersiniz görmezsiniz . Monethaya gelirsekte dedik sabır . 2018 den önce bişey beklenmemeli . Roadmap adım adım yapıldıkca bu fiyatada yansır .

Bu bilgiyi forumun en üstüne kocaman puntolarla yazmak lazım.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 26, 2017, 06:10:16 PM
Arkadaslar burda birbirinizi yemenin anlamı yok . İstemediğniz üyelerin profilin altında IGNORE Basarak engellersiniz görmezsiniz . Monethaya gelirsekte dedik sabır . 2018 den önce bişey beklenmemeli . Roadmap adım adım yapıldıkca bu fiyatada yansır .
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
October 26, 2017, 06:06:13 PM
alıyonuz düşüyo , alıyonuz düşüyo

maliyet düşüreyim diye bi götü vermediğiniz kaldı justas gayine  Cheesy

Monetha alan götünümü vermis oluyor yani  Grin Iyiki almamisim ozaman.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
October 26, 2017, 06:05:05 PM

maliyet düşüreyim diye bi götü vermediğiniz kaldı justas gayine  Cheesy

Sen kimi veriyon coin alirken? Annenimi?

Kusura bakmasin forum üyeleri ama son zamanlarda bukadar seviyesiz insanlar doldu buraya dayanamadim bunu söylemeden duramazdim.
Aynı şahıs forum ağzına kadar kahpe dolu diye başlık açmış utanmadan Smiley küfür etsek bile anlamsız bu tarz trollere

Neyi cekemiyorsa? parasi yok herhalde alamiyor coinleri sinirini burada atiyor Smiley

Pitipawn numarani ver yakinda bi restaurant acacam seni paketci olarak alirim.

monethayı pas geçip kybere girdim ben , özelden de sövmüşün , artık nasıl siktilerse ananı ahaha

2xten mi aldın lan ?

0551 145 60 74

al numaram , ara beni , yalnız ben ciddi olurum telefonda , küfüre  falan girme hiç , paslaşalım bilgilerimizi

spor yapmış olayım ben de

Niye küfür ediyorsun?

Böyle seviyesiz  insanlari hemen reportlayin ben yapiyorum ama pek birsey olmadi daha cok kisi reportlarsa ayiklariz böyle seviyesizleri.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
October 26, 2017, 05:47:34 PM
Monetha fiyatı daha ne kadar dip olabilir. Bunu bir örnek ile açıklayacağım. Monetha gibi çıktıktan birkaç ay sonra wavesin fiyatı da monethaya benzer şekilde o zamanlar düşüktü.

şu snapshota bakıpta ah vah etmeyen yoktur herhalde.güveniyosanız tutun. boş yere birbirimizle kavga etmeye gerek yok.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
October 26, 2017, 05:45:54 PM
Monetha fiyatı daha ne kadar dip olabilir. Bunu bir örnek ile açıklayacağım. Monetha gibi çıktıktan birkaç ay sonra wavesin fiyatı da monethaya benzer şekilde o zamanlar düşüktü.

Güzel paylaşım yapmışsınız. Bu işler sabırsız olandan sabırlı olana paranın yer değiştirmesi işidir. Waves örneğini ben de çok kullanırım ki hayatımda en büyük voleyi wavesten vurdum. 0.18 den alamadım belki ama 0.30 dan alıp 3$ den satma şansına erişmiştim. Monetha da aynı performansı gösterir-göstermez bilinmez ama para altcoinlere kaydığında muhakkak hepsi nasıl yeşillenirse monetha da nasiplenir bundan. Çok monetham yok. Imzasına girmiştim ordan gelen 5500 mth yi tutuyorum ve ne zaman 4000$ olursa o zaman satarım Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
October 26, 2017, 05:37:04 PM

Kusura bakmasin forum üyeleri ama son zamanlarda bukadar seviyesiz insanlar doldu buraya dayanamadim bunu söylemeden duramazdim.
Aynı şahıs forum ağzına kadar kahpe dolu diye başlık açmış utanmadan Smiley küfür etsek bile anlamsız bu tarz trollere

Neyi cekemiyorsa? parasi yok herhalde alamiyor coinleri sinirini burada atiyor Smiley

monethayı pas geçip kybere girdim ben , özelden de sövmüşün , artık nasıl siktilerse ananı ahaha

2xten mi aldın lan ?

0551 145 60 74

al numaram , ara beni , yalnız ben ciddi olurum telefonda , küfüre  falan girme hiç , paslaşalım bilgilerimizi

Niye küfür ediyorsun?
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
October 26, 2017, 05:31:40 PM

2xten mi aldın lan ?

0551 145 60 74

hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
October 26, 2017, 05:06:40 PM
arkadaşlar kusura bakmayında bu ebatta projeden 2 ayda 3x 5x bekliyorsanız uğraşmayın bu işlerle.

bakıyoruz projeye adam paypala alternatif olacam diyor.
gidip paypalın kurulup oturup piyasa şirketi haline gelme süresine falan bakın sonra niye düşüyor belli olacaktır zaten.

Arkadaşın dediği gibi kısa vadeli düşünmeyin monethayı. Uzun vadeli düşünün. Uzun vadede güzel katlayacak bir coin olacak monetha.
sr. member
Merit: 262
October 26, 2017, 05:00:41 PM
arkadaşlar kusura bakmayında bu ebatta projeden 2 ayda 3x 5x bekliyorsanız uğraşmayın bu işlerle.

bakıyoruz projeye adam paypala alternatif olacam diyor.
gidip paypalın kurulup oturup piyasa şirketi haline gelme süresine falan bakın sonra niye düşüyor belli olacaktır zaten.
sr. member
October 26, 2017, 04:56:36 PM

sr. member
October 26, 2017, 04:46:41 PM

hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
October 26, 2017, 04:43:29 PM

sr. member
Activity: 798
October 26, 2017, 04:20:56 PM
çok düştü yav neyse yapacak bir şey yok bekleyeceğiz biraz kalksa şu altlar havaya iyi olur
sr. member
October 26, 2017, 04:18:02 PM

maliyet düşüreyim diye bi götü vermediğiniz kaldı justas gayine  Cheesy

full member
Activity: 420
Merit: 105
October 26, 2017, 04:08:19 PM
Uzun vadeli projeler için kullanılabilir cok değerlenecek gibi de duruyor 
Jump to: