Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 113. (Read 67818 times)

full member
Activity: 532
Merit: 100
October 21, 2017, 10:57:23 AM
valla çıkar çıkar ama ne zaman istediğimiz seviyelere gelir allah bilir.tam unutayım diyorum hop forumda konuyu üstte görünce dayanamıyorum bakıyorum yine.şu konuya yazmasakta yokmusaysak napsak artık monethayı. ilerde belki yerden para bulmuş gibi seviniriz  Smiley

Saglam HODLcu iseniz yapin bi paper wallet sonra kapatin forumu acmayin 10 sene sonra gelin zengin olmus olursunuz. Smiley
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Altcoinlerin yüzde 90ı çöp olacak o dediğiniz süreler içerisinde. Monetha da bunlardan biri olacak mı tam emin olamıyorum balinası çok
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
October 21, 2017, 10:49:19 AM
valla çıkar çıkar ama ne zaman istediğimiz seviyelere gelir allah bilir.tam unutayım diyorum hop forumda konuyu üstte görünce dayanamıyorum bakıyorum yine.şu konuya yazmasakta yokmusaysak napsak artık monethayı. ilerde belki yerden para bulmuş gibi seviniriz  Smiley

Saglam HODLcu iseniz yapin bi paper wallet sonra kapatin forumu acmayin 10 sene sonra gelin zengin olmus olursunuz. Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 193
October 21, 2017, 10:47:10 AM
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
October 21, 2017, 10:46:31 AM
Nedeni Kucoinin Monethayi ekleyecek olmasi. Yarin Avrupa saatine göre 1'de eklenecek bakalim nasil yarayacak bu monetha fiyatina.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 21, 2017, 10:37:50 AM
SUan %15lik bir artis var ben hicbir haber gormedim ufak bir pumpmu? Devami gelirmi acaba

Dur hocam masallah de . Çıkacağını biliyoruzda erken çıkarsa güzel olur .
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
October 21, 2017, 10:26:16 AM
SUan %15lik bir artis var ben hicbir haber gormedim ufak bir pumpmu? Devami gelirmi acaba
sr. member
October 21, 2017, 06:55:10 AM
Monetha'ya scam diyen cidden şu kripto işini bıraksın gitsin. Ayrıca Monetha bizi öldürdü bitirdi mahvetti diyen arkadaşlarda Roadmap'e hiç mi bakmadılar zaten bu projenin deadline'ı 2019 yılına kadar gidiyor ne bekliyordunuz ? 300 milyon dolar marketcap'mi yapacaktı ellerinde bir satır kod olmadan. Monetha Eric Duprat ve Kellogg Fairbank ile çok ciddi bir adım attı bu adamlar Paypal'de çalışan çok sağlam adamlar bu adamların ardından bunların peşine takılıp firmaya Paypal'den katılacak yazılımcı vs.. yine bir çok adam olacaktır. Omisego'ya bakın uzakdoğu'da ödeme hizmetleri firması piyasa değeri ortada milyar dolar'ı gördü , Monetha gibi global'i hedefleyen bir firma doğru adımlar atarsa nerelere gelecektir bir düşünün. Siz boşverin Justas'ı falan Eric Duprat ve Kellogg Fairbank bile yeter Monetha'ya Justas kenarı çekilse bile işler yuruyecektir kaldı ki bu adamlar varken ota boka atlayacak kadarda geri zekalı bir insan olacağını sanmıyorum , biraz sabredin 1 2 sene dayanın Monetha sizleri pişman etmeyecektir.

Celiskili konusmussun Omisegoyu ornek vermissin kisa surede X15 yapan ve demissinki Monetha kisa surede nasil basarili olsun.
full member
Activity: 322
October 21, 2017, 03:51:27 AM
Adamlar yaptıkları projeyle paraya para demedi bizimkiler burada birbirini yiyor.
Hem token satışı yapıp para kazandılar hem fiyatı düşürüp yükselterek para kazanıyorlar.
full member
Activity: 392
October 21, 2017, 03:30:43 AM
Monetha'ya scam diyen cidden şu kripto işini bıraksın gitsin. Ayrıca Monetha bizi öldürdü bitirdi mahvetti diyen arkadaşlarda Roadmap'e hiç mi bakmadılar zaten bu projenin deadline'ı 2019 yılına kadar gidiyor ne bekliyordunuz ? 300 milyon dolar marketcap'mi yapacaktı ellerinde bir satır kod olmadan. Monetha Eric Duprat ve Kellogg Fairbank ile çok ciddi bir adım attı bu adamlar Paypal'de çalışan çok sağlam adamlar bu adamların ardından bunların peşine takılıp firmaya Paypal'den katılacak yazılımcı vs.. yine bir çok adam olacaktır. Omisego'ya bakın uzakdoğu'da ödeme hizmetleri firması piyasa değeri ortada milyar dolar'ı gördü , Monetha gibi global'i hedefleyen bir firma doğru adımlar atarsa nerelere gelecektir bir düşünün. Siz boşverin Justas'ı falan Eric Duprat ve Kellogg Fairbank bile yeter Monetha'ya Justas kenarı çekilse bile işler yuruyecektir kaldı ki bu adamlar varken ota boka atlayacak kadarda geri zekalı bir insan olacağını sanmıyorum , biraz sabredin 1 2 sene dayanın Monetha sizleri pişman etmeyecektir.
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
October 21, 2017, 12:38:56 AM
Büyük umutlar içnideyim . Cüzdanda 26 bin adet  tutuyorum. Yüzümüzü güldürmedi hala Sad
hero member
Activity: 728
Merit: 501
October 20, 2017, 06:09:00 PM
Proje kazandıracaktır ben de aynen sizin gibi düşünüyorum bu fiyatlardan önemli bir miktar monetha alımı yaptım ve maaliyetimi çok büyük ölçüde düşürmüş oldum umarım,kısa süre içerisinde en azından ico fiyatına geri gelmeyi başarır.  Cheesy
jr. member
Activity: 91
Merit: 1
October 20, 2017, 05:12:32 PM
proje scam değilse eninde sonunda kazandıracak belki 1 gün sonra belki 1 yıl sonra...
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 20, 2017, 04:42:49 PM
Bu hafta Eric Duprat ile de soru cevap etkinliği yapacaklar. Ekibe katılacağı garanti gibi. Ama fiyat düşmeye devam ediyor. Ya kaçırdığımız birşey var ya da birileri diplerden topluyor.

Hem fork muhabbeti hemde dipten topluyorlar . Zaman alacak . Saç baş yolduracak . Ama kazanacağız .
newbie
Activity: 55
Merit: 0
October 20, 2017, 04:19:59 PM
Bu hafta Eric Duprat ile de soru cevap etkinliği yapacaklar. Ekibe katılacağı garanti gibi. Ama fiyat düşmeye devam ediyor. Ya kaçırdığımız birşey var ya da birileri diplerden topluyor.
full member
Activity: 588
Merit: 125
October 20, 2017, 04:06:08 PM
yav ben bunun icoya giremedim diye ne üzüldüm sonra dedim iyi ki girmemişim şu an havalarda uçuyorum iyi ki hemen bitirdiler sağolsun hemen alanlara boş bir coin olup çıkar bu da
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
October 20, 2017, 04:00:34 PM
Monetha benim bu forumda gördüğüm en büyük hayal kırıklığı.Açıkcası ilk başlarda ben de güveniyordum monethaya ama dolar bazında bu kadar düşmesi beni çok şaşırttı bitcoin cinsindeki değer kaybından bahsetmiyorum bile.
sr. member
October 20, 2017, 03:47:07 PM
Monethamı koydum cüzdana onun bunun dediğine  bakamam, her koyun kendi bacağından asılır, Ahmet şöyle dedi koş peşinden, Mehmet böyle dedi koş peşinden bu şekilde yatırım olmaz, olsa da bir hayrı olmaz. Atcan cüzdana kısmetini bekleyecen gardaş.

Aynen öylee iste bu bravo dostum. Potansiyeli olduguna inandigin projeye basacaksin parani bitti hicbir zaman dibi yakalayamazsin zaten. tebrik ederim seni.
sr. member
Merit: 252
October 20, 2017, 03:40:33 PM
Monethamı koydum cüzdana onun bunun dediğine  bakamam, her koyun kendi bacağından asılır, Ahmet şöyle dedi koş peşinden, Mehmet böyle dedi koş peşinden bu şekilde yatırım olmaz, olsa da bir hayrı olmaz. Atcan cüzdana kısmetini bekleyecen gardaş.
full member
Merit: 107
October 20, 2017, 03:07:32 PM
bu forumlardaki coin yorumlari fiyatlari acaip etkiliyor. dusus trendine girince hemen herkes felaket tellalligi yapiyor forumda ve suru psikolojisi ile satis baskisi yiyor. monetha proje olarak iyi ama yatirimcilari ve olusturdugu comunity malesef korkak cikti. bu yuzden fiyat bu sekildd dustu ve bu trend bu yorumlara bakilacak olursa duracaga benzemiyor.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
October 20, 2017, 02:55:03 PM
Çok çiğ, küfürlü yorumlarla dolmuş burası. Konu dünya ekonomik sistemini baştan değiştiren blockchain ve bitcoinde olsa eğitimsiz kişiler konuşmaya başlayınca site maçkolik yorumlara dönmüş. Monetha'nın değer kaybetmesi yüzünden scamla çamurlayan insanları dikkate almayın. Yorumlarını okumayın bile. Fiyat kaybı doğaldır. Apple hisseleri bile kayıp yaşıyor. Monaco ico fiyatının altına düştükten sonra ico fiyatını x10 yaptı. Çok takmayın ben 3200den aldım stopta patladı. 3k dolar param 900 dolara düştü. Sağlık olsun bu monetha kötü demek değil. Neyse seneye bugüne kadar monetha'da hodlım. Bir kaç icodan gelen kârlar ile de biraz daha alırım. Monetha scam falan değil
Jump to: