Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 111. (Read 67818 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 24, 2017, 04:05:23 PM
Ozelden ses edin dedin de ozelden de yazamiyoruz ki abi, telegram linkini bilmemiz lazim sanirim Cheesy

Iki secenek olmasi lazim biri new group digeri new channel, hangisini yaptiysan otekini dene ona girelim o olcaktir mnuhtemelen, bitanesinde sadece kurucular konusuyor gibi bisey var galiba:)

Hallettik hocam grubu değiştirdik .

Türkiye Monetha Telegram Grubu Budur . Bekleriz .

https://t.me/joinchat/FFO01hC4lifr2PTNoJaqFg
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 24, 2017, 02:56:39 PM
Ozelden ses edin dedin de ozelden de yazamiyoruz ki abi, telegram linkini bilmemiz lazim sanirim Cheesy

Iki secenek olmasi lazim biri new group digeri new channel, hangisini yaptiysan otekini dene ona girelim o olcaktir mnuhtemelen, bitanesinde sadece kurucular konusuyor gibi bisey var galiba:)
sr. member
October 24, 2017, 02:53:58 PM
Monetha türk yatırımcıları için TR Telegram Kanalı kurdum . Özel günler etkinlikler sohbet için gelebilirsiniz . https://t.me/Monethaio

URL Yi güzel almısım Cheesy

o url yi nasıl aldın ya Grin Grin Grin

Ahaha valla aldım hocam ilk günlerden almıstım . Yuttursam resmi kanal diye yerler Cheesy
Hocam ama yazamıyoruz onun bır ayarı falan mı var Cheesy konuscaksak orda onun bır ayarı felan yapılırsa ordan konusuruz. Buraya geldıgımde bu proje scam dıyenlerı gormektense okumamayı tercıh etmeye basladım, nadir bakıyorum artık. Gidelım orda konusalım allasen 1-2 ay daha buralarda gezenler olur bu proje scam ehehe dıyıp gıden Cheesy

Hocam ayarımı var bilmiyorum ben yazabiliyorum ama siz yazamıyorsunuz sanırım . Allah allah nasıl açacacağız ki
sr. member
Activity: 630
October 24, 2017, 01:21:46 PM
Monetha türk yatırımcıları için TR Telegram Kanalı kurdum . Özel günler etkinlikler sohbet için gelebilirsiniz . https://t.me/Monethaio

Ahaha valla aldım hocam ilk günlerden almıstım . Yuttursam resmi kanal diye yerler Cheesy
Hocam ama yazamıyoruz onun bır ayarı falan mı var Cheesy konuscaksak orda onun bır ayarı felan yapılırsa ordan konusuruz. Buraya geldıgımde bu proje scam dıyenlerı gormektense okumamayı tercıh etmeye basladım, nadir bakıyorum artık. Gidelım orda konusalım allasen 1-2 ay daha buralarda gezenler olur bu proje scam ehehe dıyıp gıden Cheesy
member
Activity: 238
Merit: 30
October 24, 2017, 12:14:00 PM
yav su coini anlamdm ben bi türlü ekibi arkadasında mı durmuyo nedne böle oldu bu coin
sr. member
October 24, 2017, 11:54:18 AM

member
Activity: 103
Merit: 10
October 24, 2017, 11:45:40 AM

sr. member
Activity: 672
Merit: 306
October 24, 2017, 11:07:04 AM
Ekip calısıyor . Bundan sonra önümüz açık gibi .

ico sürecinde kimler listede ise hepsi orada , ne eksik ne fazla.

e zaten insanlarda bu kişilere yatırım yaptı
sr. member
October 24, 2017, 09:00:46 AM
Ekip calısıyor . Bundan sonra önümüz açık gibi .

sr. member
October 23, 2017, 08:20:26 PM
Yavaş yavaş artışa geçmesi lazım artık 10 centi görünce daha aşağı düşmez dedim aldım ama neredeyse %30 daha düştü.

Şaka gibi 0.069 $ A geldi . Ya forkunuzunda allah belasını versin bitcoingold'unuzunda . Ne korkar varmıs köpek gibi satıyorlar ya.
sr. member
Activity: 420
October 23, 2017, 06:59:49 PM
Yavaş yavaş artışa geçmesi lazım artık 10 centi görünce daha aşağı düşmez dedim aldım ama neredeyse %30 daha düştü.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
October 23, 2017, 06:49:27 PM
Monetha da DGB gibi mi olacak yoksa önce beklenti büyüdü sonra felaket düşüşler şimdi de gruplar kurulmaya başlandı Smiley . Şaka bir yana artik yarından sonra bu düşüşler bitecek diye tahmin ediyorum en azından 1 aylik bir süre içinde sonra yine aynı senaryo. Hoş tüm altlar düştü ama MTH bir başka düştü hayelleri de beraberinde düşürdü.

Yarın altlar için bir yükseliş başlar ama bu 10 gün sürer en fazla sonra yine 18 Kasım'daki fork yüzünden altlar kan ağlar 10 gün içinde çabuk vurkaçlar ile btc miktarları yükseltmeye bakılmalı stop lossuz hareket edilmemeli çok riskli dönemler.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
October 23, 2017, 04:29:02 PM
Monetha da DGB gibi mi olacak yoksa önce beklenti büyüdü sonra felaket düşüşler şimdi de gruplar kurulmaya başlandı Smiley . Şaka bir yana artik yarından sonra bu düşüşler bitecek diye tahmin ediyorum en azından 1 aylik bir süre içinde sonra yine aynı senaryo. Hoş tüm altlar düştü ama MTH bir başka düştü hayelleri de beraberinde düşürdü.
ahahahahha aklımda doğrudan bu geldi https://www.youtube.com/watch?v=V_n734-bC_8  biyerden sonra bozmaz diye bekledik iyice bozdu Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
October 23, 2017, 04:22:39 PM
sr. member
October 23, 2017, 03:10:29 PM

sr. member
Activity: 672
Merit: 306
October 23, 2017, 09:34:04 AM
su tokendan en ufak tereddütüm yok. 1 dolar 5 dolar önemli değil , cmc'de ilk 30'da göreceğimize eminim
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
October 23, 2017, 08:34:48 AM
Düştükçe düşüyor namisiz. Daha nereye kadar düşecek bilmiyorum. Maliyetim oldukça düşük zira yeni aldım sayılır. Ama bugün daha da düştü. Allah ico'dan alanların yardımcısı olsun. Gün yüzü göstermedi yatırımcısına.

Kısa vade birşey olmayacak , bugün eric duprat'da söyledi . Muazzam bir ekip ve muazzam bir proje dedi . Ama uzun vadeli . Altını doldurarak yükseliş yapacak belli ki .

icoların genel mantığı bu zaten. en kazançlısı ethereum bile roadmapa göre ilerledi ve bambu ağacı gibi birden 7 dolardan 300e fırladı. herşey hemen bir anda olmuyor. daha kodu olmayan bir proje için x10 hayalleri kuruyorlar.

minimum bekleme süresi bence q3 2018 olmalı monetha roadmapine göre.
sr. member
October 23, 2017, 08:14:51 AM
Düştükçe düşüyor namisiz. Daha nereye kadar düşecek bilmiyorum. Maliyetim oldukça düşük zira yeni aldım sayılır. Ama bugün daha da düştü. Allah ico'dan alanların yardımcısı olsun. Gün yüzü göstermedi yatırımcısına.

Kısa vade birşey olmayacak , bugün eric duprat'da söyledi . Muazzam bir ekip ve muazzam bir proje dedi . Ama uzun vadeli . Altını doldurarak yükseliş yapacak belli ki .
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
October 23, 2017, 07:47:06 AM
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 23, 2017, 04:15:59 AM
Şuan çok dipte olup satamadığım coinler var.
Centra,strat,tokencard
Bunlardan biri biraz yükselsin çıkıp monethaya girmeyi düşünüyorum.
ortada vadede 25 cent civarı olacağını sanıyorum.
Jump to: