Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 110. (Read 67818 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
October 26, 2017, 03:58:42 PM
alıyonuz düşüyo , alıyonuz düşüyo

maliyet düşüreyim diye bi götü vermediğiniz kaldı justas gayine  Cheesy
homofobikmisin gay olsa nolur olmasa nolur Smiley biz ürüne güvendiğimiz için alıyoruz
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 26, 2017, 03:14:21 PM
Valla airdrop'lardan saçma saçma coinler geliyor . Gidip monetha alıyorum onlarlada . Neredeyse 3 e katlayacagım beleşten gelenler ile .
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
October 26, 2017, 03:13:46 PM
alıyonuz düşüyo , alıyonuz düşüyo

maliyet düşüreyim diye bi götü vermediğiniz kaldı justas gayine  Cheesy
full member
Activity: 420
Merit: 105
October 26, 2017, 03:09:41 PM
Umduğumuz gibi olursa çok değerlenecek umarım ki olur çünkü çok ümit besliyorum takip ettiğim için değerleneceğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
October 26, 2017, 01:36:14 PM
Projeye olan güveniniz sarsilmasin bunun icin hicbir neden yok ekip calisiyor uzun soluklu proje gibi terimleri bu baslikta aratsaniz mesajlarin yarisinda cikar. Ayni seyleri konusmayada gerek yok bir yenilik olursa ekleriz basliga.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
October 26, 2017, 01:28:22 PM
25 ekimden sonra monethanın fiyatının en azından ico fiyatına yaklaşacağını düşünüyordum lakin beklentimin tam aksine 0.07 doların bile altına düştü.Projeye olan güvenim hala devam ediyor tek üzüntü duyduğum şey şuanki fiyatından alsaydım elime daha çok token geçecekti.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
October 26, 2017, 01:22:02 PM
yakın bir süreçte bittrexe gireceğini düşünüyorum ben. zaten proje 2018 de başlayacak uzun vade bekleyeceğiz. BTC bi durulsa biraz nefes alıcaz da durulmuyor işte
sr. member
October 26, 2017, 01:09:23 PM
bugünkü düşüşle 3500 tane daha aldım Smiley
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
October 25, 2017, 03:41:39 PM
Monetha alınıp unutulacak coinlerden bir tanesi, sağlam ekibi ve projesi var uzun vadede çok güzel yerlere gelecektir, icolar içinde en çok sermaye toplayan ilk 10 coinden biri
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
October 25, 2017, 03:30:37 PM
London'daki konferanstan çıkacak sonucları bekliyorum ben . Reklamımız olacak adeta orası .

Kasımdaki segwitten dolayı yine altlar düşer. Hangi sonuç çıkarsa çıksın konferanstan gelecek yükseliş sadece pump olabilir. Hemen satar çıkar ve dolara geçerim. Kasımdaki düşüşte de böyle elim kolum bağlı beklemek istemem.

Bu forklar bitmeyecek heralde . Piyasada adam gibi para tutamıyoruz . Al unut mantıgı yok artık .
ben aldım unutucam bakalım ne olacak 4000 e yakın monetha yı Smiley

Bende unuttum hocam ama al-sat yapıcam mutlaka çok terste kalmamak için aynı zamandada token miktarını arttırmış oluruz.
sr. member
October 25, 2017, 03:25:19 PM
London'daki konferanstan çıkacak sonucları bekliyorum ben . Reklamımız olacak adeta orası .

Kasımdaki segwitten dolayı yine altlar düşer. Hangi sonuç çıkarsa çıksın konferanstan gelecek yükseliş sadece pump olabilir. Hemen satar çıkar ve dolara geçerim. Kasımdaki düşüşte de böyle elim kolum bağlı beklemek istemem.

Bu forklar bitmeyecek heralde . Piyasada adam gibi para tutamıyoruz . Al unut mantıgı yok artık .
ben aldım unutucam bakalım ne olacak 4000 e yakın monetha yı Smiley
sr. member
October 25, 2017, 02:03:07 PM

Kesinlikle yatırım sürekli hareket etmeli. Altın yada döviz değil bunlar sıkı takip şart. Al satlarla sermaye dengelenmeli birşey söylemekte çok zor 3200'den aldım 1300'e düştü stopta patlamış. Piyasa hacmi küçük olduğu için belli bir dip belirlemek çok saçma. Monethayı mecburen hodlladım ama kalan yatırımımla kesin günlük ve haftalık yatırımın dışına çıkmıycam hadi olsun aylık. Bu ne ya gözüm ekranda kaldı. Çocuğum olsa bu kadar bakmazdım.
sr. member
October 25, 2017, 01:43:45 PM

sr. member
October 25, 2017, 01:11:04 PM

sr. member
October 25, 2017, 12:33:16 PM
sr. member
October 25, 2017, 12:16:57 PM
yav su coini anlamdm ben bi türlü ekibi arkadasında mı durmuyo nedne böle oldu bu coin

Ekip token'inin arkasında . Sosyal medya üzerinden olsun Telegram grupları üzerinden olsun sürekli olarak açıklamalarını yapıyor . Tek sıkıntı btc piyasasının aşırı dalgalanması (Fork & Segwit olayları)..

Kısa süreçte ICO fiyatının üzerine çıkacaktır . En son When Bittrex resimleri mevcuttu . Sanırım görüşmeleri nihai bir şekilde sonlandıracaklardır . Bittrex borsasına girmesi zaten çok rahat bir şekilde x2 yapması için yeterli .

Herhangi bir borsaya girmesi x2 için yeterli değil yarı yarıya da düşebilir ama x2 yapmasına sebebiyet verebilir bittrexe girdiği gün saçma sapan birşey olur btc ani iniş çıkışlarda bulunur, olmaz. BTC'nin bir yere oturması şart artık. Şu sıralar bittrexe girmesinin bir faydası olacağını düşünmüyorum. Tamam hacim kazanır ama bu hacim satıştada ağırlık verebilir.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
October 25, 2017, 06:13:36 AM
yav su coini anlamdm ben bi türlü ekibi arkadasında mı durmuyo nedne böle oldu bu coin

Ekip token'inin arkasında . Sosyal medya üzerinden olsun Telegram grupları üzerinden olsun sürekli olarak açıklamalarını yapıyor . Tek sıkıntı btc piyasasının aşırı dalgalanması (Fork & Segwit olayları)..

Kısa süreçte ICO fiyatının üzerine çıkacaktır . En son When Bittrex resimleri mevcuttu . Sanırım görüşmeleri nihai bir şekilde sonlandıracaklardır . Bittrex borsasına girmesi zaten çok rahat bir şekilde x2 yapması için yeterli .
member
Activity: 89
Merit: 10
October 25, 2017, 02:32:05 AM
Geliştirme ekibi ve strateji güzel ancak bu tip işler genelde 18 aydan aşağı para kazandırmaz pump olmadığı sürece.
sr. member
October 24, 2017, 04:26:33 PM
Ozelden ses edin dedin de ozelden de yazamiyoruz ki abi, telegram linkini bilmemiz lazim sanirim Cheesy

Iki secenek olmasi lazim biri new group digeri new channel, hangisini yaptiysan otekini dene ona girelim o olcaktir mnuhtemelen, bitanesinde sadece kurucular konusuyor gibi bisey var galiba:)

Hallettik hocam grubu değiştirdik .

Türkiye Monetha Telegram Grubu Budur . Bekleriz .

https://t.me/joinchat/FFO01hC4lifr2PTNoJaqFg
Desene gitti güzelim url Cheesy

Olsun yinede bende belki ileride bişey için kullanırız Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 24, 2017, 04:16:43 PM
Ozelden ses edin dedin de ozelden de yazamiyoruz ki abi, telegram linkini bilmemiz lazim sanirim Cheesy

Iki secenek olmasi lazim biri new group digeri new channel, hangisini yaptiysan otekini dene ona girelim o olcaktir mnuhtemelen, bitanesinde sadece kurucular konusuyor gibi bisey var galiba:)

Hallettik hocam grubu değiştirdik .

Türkiye Monetha Telegram Grubu Budur . Bekleriz .

https://t.me/joinchat/FFO01hC4lifr2PTNoJaqFg
Desene gitti güzelim url Cheesy
Jump to: