Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 114. (Read 67818 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
October 20, 2017, 01:11:55 PM
Monetha da da çöp olup çıktı odur nedense hep Türklerin abandığı coin dibin dibi yapıyor ne kadar çok konuşursak bir coini dibe sürüklüyoruz
member
Activity: 82
Merit: 10
October 20, 2017, 07:48:34 AM
Monetha bir türlü beklenen çıkışı gerçekleştiremedi maalesef. Daha da düşeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 20, 2017, 07:30:59 AM
monetha'nın telegramına projeniz spam, reklamınız mükemmel yazdım mesajımı sildiler. Neden sildiklerini sordum bu sefer telegram kanalından banlandım  Cheesy

Korkun arkadaşlar bu projeden...

Adamların grubuna girip direk projeniz spam demeniz zaten normal bir mesaj değil . Neye dayanarak spam oldugunu söyleyin bizde bilelim ?

2 Adet paypal çalışanı ile çalışıyorlar spam şüpheniz bundan mı ?

Yoksa 2 firmayla anlaşma yaptılar bundan mı ?

Konuşmanın geçmişini yazmadım, özet geçtim.. İyi lafları tutup kötü lafları siliyorlar demek istediğim bu, eleştiriye açık olmamak..

Şöyle söyleyeyim hocam spam'siniz demek eleştiri değildir . Ben telegram grupların fiyat koruma politikanız yok dedim , justasın görüntüleri hoş değil dedim , FUD Operasyonuna çok pasif kaldınız dedim , Binance ' a para verip girmiyorsunuz bile dedim o kadar salladım ki beni kanaldan atmadılar . Benim dediklerim eleştiridir . Ama sizin dediğiniz direk kanıtsız suçlamadır .
full member
Activity: 392
October 20, 2017, 07:27:14 AM
monetha'nın telegramına projeniz spam, reklamınız mükemmel yazdım mesajımı sildiler. Neden sildiklerini sordum bu sefer telegram kanalından banlandım  Cheesy

Adamların grubuna girip direk projeniz spam demeniz zaten normal bir mesaj değil . Neye dayanarak spam oldugunu söyleyin bizde bilelim ?

Konuşmanın geçmişini yazmadım, özet geçtim.. İyi lafları tutup kötü lafları siliyorlar demek istediğim bu, eleştiriye açık olmamak..
sr. member
October 20, 2017, 07:19:46 AM

full member
October 20, 2017, 06:14:23 AM

full member
Activity: 1019
Merit: 146
October 20, 2017, 12:44:22 AM
Keskem gunkuk arada parlayanlardan olsada soyle bj 2 x yapsada cayimizi icip kacsak.11cente dusurdum ortalama maliyeti  paso maliyet dusurmeye oynar oldum.islem hacmide giderek daraliyor onuda forka bagliyoruz tabi ama insanlarda uzaklasmiyor degil.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 19, 2017, 12:58:44 PM
yav para ihtiyacından mecbur bozdurdum 5k kadar ulan yanarım yanarım çok ucuza verdiğime yanarım arkadaş ihtiyacım olmasa imkansız bu fiyattan vermezdim
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
October 19, 2017, 12:18:30 PM
Ico zamanini hatirliyorum bu coininde baya bir hype yapilmisti simdiki haline bakinca cidden yazik artik ICO'lara insanlarin guveni azaliyor.
sr. member
October 19, 2017, 11:37:35 AM
Telegram kanalından bir sonraki soru cevabın Eric Duprat ile olacağı söylendi . Bence fork sonrası yaparlar . Artık fiyata bir etkisi olsun diye .
full member
Activity: 448
Merit: 124
October 19, 2017, 10:18:23 AM
altların tekrar güldüğü zamanlarda yükselebileceğini düşündüğüm bir coin.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
October 19, 2017, 10:16:43 AM
 yanlış hatırlamıyosam @exortis (doğru mu yazdım adı?)  icodan önce ''çok pis patlayacak'' demişti bi başlıkta monethayla ilgili ,

özetle ne öğrenmiş olduk ? exortisi takip ediyoruz .
member
Activity: 70
October 19, 2017, 10:10:56 AM
Bu coin çöpe gitmedimi daha yakındır 1 sat. görür.
full member
Activity: 168
October 19, 2017, 10:07:07 AM
icoya gore %50 mi indi? ico bitttigi anda 2x veren vardi, yazik olmus, ben girecektim ama vazgectim son anda, daha cok kaybettirecek baska bir ico buldum Smiley bu arada icoya girip kazanan var mi? bir tek knc var sanki son donemde denk geldigim kadari ile.
full member
Activity: 462
October 19, 2017, 10:01:17 AM
Arkadaşlar aceleci davranmayın derim bekleyin yıl sonuna kadar bu coinde önemli bir gelişme olmayacak bunu da göz önünde bulundurun bir hata yaptım aldığım fiyattan kat ve kat aşağı düştü. Şimdi çok uzun bir süre beklemem gerekecek  Sad
full member
October 19, 2017, 09:58:07 AM
haydi arkadaşlar en dip için alım fırsatı diyelim de mth yi biraz daha düşürelim  Cheesy
member
Activity: 67
October 18, 2017, 05:46:58 PM
dibin dibini gördü an itibari ile, 2018 başını beklemedeyiz sabırla...

1k satoshi civarına ineceğini düşünüyorum. BTC sağolsun her dip dediğimiz yerde yeni dipler oluşturtuyor altcoinlere
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
October 18, 2017, 05:11:00 PM
dibin dibini gördü an itibari ile, 2018 başını beklemedeyiz sabırla...
evet öyle olacak. bundan daha aşağılara düşmez bencede. Piyasalar berbat durumda, bir düzelme olursa hepsinde birden olacaktır. monethada hızlı biratak yapacağına inananlardanım.umarım yanıltmaz.
sr. member
Activity: 655
October 18, 2017, 05:03:46 PM
0.08 dolardan topladım bi miktar attım cüzdana. 1 yıldan öncede bozmayı düşünmüyorum. hedefim 50 cent. çok rahat geleceğini düşünüyorum. zamanı ve parası olan varsa güzel bi fırsat.

Her düşüşte güzel fırsat dendi, 12-13cent seviyesinde almaya niyetlendim ama etherdelta'yı beceremeyip öperler böyle sistemi diyerek kapattım siteyi. Yoksa paranın yarısı da erimişti.

Bu kadar insan bu token da ne görüyor acaba?

1 aydır izliyorum sürekli düşüşte olması bu kadar insan yanılıyor mu diye düşündürtüyor, alım imkanı gibi gelmemeye başlıyor
newbie
Activity: 87
Merit: 0
October 18, 2017, 04:04:46 PM
Monetha'nın  bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim gerçekten başarılı oldular. Çok düşeceğini sanmıyorum ben yükselişte olacaktır. Bitcoine bağlı olarak genel olarak düştü altlar zaten. Çok da takmamak lazım o yüzden.

"Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim" derken yerlerde sürünüyor hocam ne iyisi
Jump to: