Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 15. (Read 67805 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bu coin ölmüş artık. 1k satlarda dolanıyor hacim bile 20btc olmus koskoca binancede. bence binance delist yapar artık bunu hacim yok çünki boşa yer kaplıyor.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
monetha valla yılan hikayesine dönmüş bir koin, 90 larda vardı yılan hikayesi diye bir dizi, karma karışık ilişkiler, tam bir kurtlar sofrasıydı. monethanını grafiği de aynı şekilde bir iniyor bir çıkıyor bir günü diğer gününü tutmuyor, oldukça hareketli bir koin ama beni yoruyor
full member
Activity: 322
Merit: 100
Monetha benimde elimde tuttuğum tokenlerden inanıyorum haziran ayında ivme yakalayıp tekrar kendini 3000-4000 satslara atacağını düşünüyorum gelişmeler ile
full member
Activity: 406
Monetha waves gibi local tayfanın millete itelediği saçma projelerden biri olarak forum başlığına geçti heralde artık. 4-5 ayda bir fiyata bakayım diyorum her baktığımda nerdeyse aynı bi boğada arttı onu da hiç koruyamadı.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Bu sattım çıktım mesajları arttıkça benimde umudum artıyor. Genelde millet bıkıp sattıktan sonra hareketleniyorlar biliyorsunuz.
Bu bağlamda 20.000 kadar Monetha yı çok uzun vadeli olarak unuttum. Doğru mu yaptım? zaman gösterecek.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Hic bir kipirdama olmamasina ragmen ciktim vakit kaybi ve firsat kaybi oluyor baska coinlerdeki yukselisle zarari az cok cikaririm diye dusundum monethanin yukselmesi artik cok cok zor
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Mth iyice dibe demirlemiş gibi oldu.Ne volume var ne de fiyatta kıpırdama.Piyasa zaten kötü.Ne olacak bu altcoinlerin hali belli değil.Çıkan çıkıp gidiyor kalanda öylece kalıyor.Yatırımı olan arkadaşlar bekleyecekler galiba başka bir şey gözükmüyor.Bu fiyatlardan çıkılmaz.
full member
Activity: 463
Merit: 107
Vay arkadaş ne monetha idi ama kaybettik kaybettik kaybettik çıktı sonunda. Bir daha yanıdnan bile geçmem bu meretin, dev desen topallıyor zaten bir shit yaptıkları yok.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
Şu An itibari ile binance'ta 26 btc Volume var Smiley tam bir çöp olma yolunda ilerliyor. Bununla zaman kaybetmek yerine  çok daha düzgün projelerde paranizi değerlendirin derim. Monetha dan sonra çıkan mth ile benzer projede olan utrust bile marketcapta mthden yukarida.
member
Activity: 336
Merit: 10
Çok arkadaşım girdi projeye. Hala da tutuyorlar ama aldıklarının 3te birine 5te birine düştü fiyat. İnanılmaz sinir bozucu bir durum. Kıpırdamıyor bile!
newbie
Activity: 196
April 14, 2018, 03:20:13 AM
MTH herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Elimdekileri satmaya korkuyorum olur da büyük bir yükseliş yaşar mı diye. Fiyatın bu kadar düşmesi çok üzücü oldu
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
April 14, 2018, 03:19:01 AM
Şu uygulama tarihini vermesinler bence, mart sonunda çıkıcaz demeselerdi bence iyiydi, onun yerine piyasa şuaralar hafif yeşilken haftaya beta çıkıyoruz diye bi açıklarlardı deli gibi artardı, kötü zamana denk getiriyorlar sonra hiçbişey olmuyor.
newbie
Activity: 126
April 14, 2018, 03:00:43 AM
haziran sonunda ürünü piyasaya sürmeyi düşünüyorlar, her zamanki gibi boğanın sonuna denkl gelir büyük ihtimal ve fiyata hic bir etkisi olmaz, buraya yazıyorum, zamanı gelince tekrarlarım. Ne zamanlama ne reklam bi boktan anladıkları yok  Cheesy
full member
Activity: 392
Merit: 101
April 13, 2018, 06:58:34 PM
monetha bence de fiyat olarak düşük kaldı, bence fiyatının artması için bir kaç tane daha borsaya kote olması lazım. o zaman değişir fiyatı işte
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
April 13, 2018, 06:29:11 PM
Allahın ceza monetha  Grin Taaa ne zaman girmiştim, btc değerinde bir türlü girdiğim noktaları göremediğim için sırf beynimde yer etmesin diye ayrılmıştım zarar ile. Baktım şimdi hala görememiş oraları lanet token. Yine bizim türkler pofpoflamıştı bunu dimi aynen. Devam öyleyse pofpoflamaya hadi bakalım  Cheesy Hold olan varsa Allah sabır versin hedef 2030 galiba... Bu hızla anca.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
April 13, 2018, 04:58:29 PM
dahada adam olmaz mth türk kullanicisida terk ediyor, 2017nin en basarili ICOlarindan biri 2018'in en kotu performansini gosteriyor ve gosterecek boyle bir piyasa iste burasi.
full member
Activity: 420
April 13, 2018, 04:58:22 PM
yapmayın ben güveniyorum bu tokene şuan yaptıkları insanları bezdirme politikası bu yüzden sürünüp duruyor bu mth bırakmıyorlar önünü açsalar uçup gidecek
member
Activity: 532
Merit: 22
April 13, 2018, 03:59:27 PM
ilk fırsatta çıkıp gideceğim bu  kadar yazan çizen olmuş ama çoğunluk benim gibi düşünüyor gibi. zararı kurtarsın bir daha monethanın yüzüne dönüp bakmaz.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
April 13, 2018, 03:40:34 PM
Yok arkadas bise olacagi yok menthadan fikir cok guzel ama ayni fikri uygulayan baska projeler cikti ve daha hizli yol kat ediyorlar.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
April 13, 2018, 02:49:19 PM
Monethanın zaten icosu zamanında da 24k ethereum tek kişi atmıştı diye hatırlıyorum bu sayı 21de olabilir tam olarak emin değilim. O zamanlar projenin %25 civarı tek kişinin elindeydi. Nasıl tek kişinin eline teslim edilebilir bu
Pages:
Jump to: