Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 3. (Read 67805 times)

member
Activity: 462
Merit: 42
bu monetha projesi ile iligili olarak taa bir önceki boğada falan tanışmıştım o zawmanlar biraz alıp beklemiştim falan iyi bir takımı falan da vardı ama sonradan tabi ayı hepsini çok fena etkiledi.
newbie
Activity: 39
Merit: 0
uçtu gitti nirvanaya
member
Activity: 742
Merit: 19
Monetha böyle arada sırada pumplanıyor.Milletin elinde kalan üç beş yatırımını da böyle iç ediyorlar.Ellerinden alıyorlar bir şekilde.Böyle haberlerin getirisi en fazla %10-15 civarı olur.Fazlası kimde kalırsa hesabı bir yerde tepeden döner.Dikkatli işlem yapmak lazım.
member
Activity: 1036
Merit: 18
https://www.monetha.io/cryptocurrency-for-retail

ödeme yöntemlerini tanıttılar. biraz abartı bir yükseliş oldu. fakat hala hak ettiği değerler bunlar değil.

daha büyük bir pump bekliyorum yakın zamanda.
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
bugün 890 dan    458  kadar stop lost  patlattılar saniyeler içince   büyük  pump yedi %175 gördü
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 03, 2019, 04:05:35 PM
mth fiyatı uzun süredir yatay seyrediyor bitcoin yükselişinden de olumsuz etkilenmedi fakat olumlu da etkilenmedi

Aslında geçen ay 800 sata kadar çıkmıştı. Uygulamalarına FIAT seçeneği eklemişlerdi, o biraz pompaladı... Sonra kademeli olarak 550 sata kadar indi. BTC'nin tırmanışında ise 500 sata düştü. Arada bir zıplayıp tekrar yerine dönüyor Cheesy
member
Activity: 630
Merit: 37
April 03, 2019, 03:56:50 PM
mth fiyatı uzun süredir yatay seyrediyor bitcoin yükselişinden de olumsuz etkilenmedi fakat olumlu da etkilenmedi
full member
Activity: 721
Merit: 100
March 29, 2019, 07:58:34 AM
Fiyatın yeniden toparlanması şimdilik zor yeni reklam planları yapmaları lazım. Ucundan kıyından borsa ile ortaklık haberleri gelmesi lazım. Yalnızca borsada işleme girmek artık kurtarmayabiliyor.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
March 28, 2019, 02:29:59 PM
Bu monetha da maalesef doygunluk oluştu. Ben de ICO zamanı katılamadığım için üzülmüştüm ama adamlar resmen dünya kadar para toplayınca, projeyi hayata geçirmek için hedefleri kalmadı. Şuan o paraları yemekle meşguldürler.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
March 28, 2019, 02:06:06 PM
Monetha neydi ico zamanı.30 saniyede icosu bitmişti.Öyle alamadan bakmıştık üzülmüştük.Harbi sevinmek lazım şimdiki hale bakınca.Yoksa iyice rezil olacaktık para hiç olmuştu şimdiye kadar.
member
Activity: 244
Merit: 20
March 28, 2019, 02:04:23 PM
Monetha ve Bitwhite türkçe forumun efsaneleri arasında, hakkında en çok konuşulan ve 1 yıldır hiç bir yol katedemeyen 2 coin.
Çok fena zararlarla çıktım komple bıraktım ikisinide, kafam rahat, artık bu saatten sonra uzayada gitseler üzülmem valla. 1 yılda neler yapılmazki arkadaş, gerçi çoğu proje öyle, yaymışlar roadmap yol haritasını 3-4 yıllık sürece. 3-4 bekle bekle dur, o süre zarfında ne kral projeler çıkar be.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
March 28, 2019, 10:16:46 AM
Bu monetha'nin imzasina katilmistim, oradan biseyler gelmisti zamaninda...
Kendi bir e-ticaret sitemde bunlarin eklentisini kurmustum, bunun icin de bir miktar ödül göndermislerdi...
Sonra bunlarin hepsini elden cikardim... Ama o günden bu güne hala o kadar MTH hakkinda yaziliyor ki burada...
Bakiyorum da, sadece Türkce forumda bu kadar seviliyor sanki... Su an ki durumunu bile bilmiyorum ama bu forumda gercekten iyi tutundu MTH... bravo:)
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
March 28, 2019, 09:09:19 AM
Monetha böyle giderse binance den  delist edilebilir.Binance dışında öyle hacimli bir borsada yok.Okex ve kucoin'den delist edildi.Elinde olan arkadaşlar dikkatli olsun.Pump dump coinine döndü.Hacim yaratılıp varlık gösterilmeye çalışılıyor.Benim bir umudum yok zaten elimde yok.Birşey yapacağını da düşünmüyorum.

Binanace' danda delist edilirse işte o zaman dönüşü olmayan yola girerler. Bir yükseliş yakaladığımızda elden çıkarmak gerekir. Sabır filan kalmadı çünkü.

2017 ICO'larinin cogu binance bizi alsin gerisini bosver diyordu.
O dönemki icolardan birisi buda. yakinda defterini kapatirlar striptizcinin.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
March 28, 2019, 08:22:17 AM
Monetha böyle giderse binance den  delist edilebilir.Binance dışında öyle hacimli bir borsada yok.Okex ve kucoin'den delist edildi.Elinde olan arkadaşlar dikkatli olsun.Pump dump coinine döndü.Hacim yaratılıp varlık gösterilmeye çalışılıyor.Benim bir umudum yok zaten elimde yok.Birşey yapacağını da düşünmüyorum.

Binanace' danda delist edilirse işte o zaman dönüşü olmayan yola girerler. Bir yükseliş yakaladığımızda elden çıkarmak gerekir. Sabır filan kalmadı çünkü.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 28, 2019, 05:59:40 AM
Bugün binancede yükselenler arasında görünce aklıma bu başlık geldi. Konu bu demek ki boşu boşuna hortlamamis Grin Grin

Benim hissiyatım kuvvetlidir hocam  Smiley Konuyu hortlatırken bir ışık görmüştüm. Telegram'dan yaptıkları duyuruda FIAT birimi eklediklerini söylemişlerdi. Yol haritalarındaki önemli bir adımdı bu. Bir de yeni firma anlaşması yapmışlardı. Yani geçen günkü yükseliş bunla ilgili büyük ihtimalle. Şimdi yine düşüyor tabi o da ayrı.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
March 27, 2019, 02:21:37 PM
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 27, 2019, 01:40:28 PM
Bugün binancede yükselenler arasında görünce aklıma bu başlık geldi. Konu bu demek ki boşu boşuna hortlamamis Grin Grin
newbie
Activity: 104
Merit: 0
March 27, 2019, 12:49:59 PM
3500 şatoshiden almıştım hey gidi monetham  Embarrassed
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 27, 2019, 11:56:41 AM
monetha için herkesin dediği ya da bizim bölümdekilere ait olan bir söz var:"ico'dan fazla para toplayıp şımardılar." geçen seneki ico çılgınlığının en güzel örneği. bir sürü para toplayıp hiçbir şey yapmayan bir ekip. en son cüzdan gibi bir şey yapmışlardı. şaka gibi amk. 10 yaşındaki bebe bile yapıyor onu. ico'dan alıp hala elinde tutanlara sabır dilerim.
member
Activity: 228
Merit: 10
March 27, 2019, 03:11:12 AM
Geçen sene yani 2017 sonlarında türk forumunda en çok konuşulan projelerden biri monethaydı. Bugüne kadar beklenen sıçrayışı yapamadı ama bugün marketcap a baktığımda %30 lara yakın değer kazanmış. Anlıkmı, stabilmi kestirmek zor. Geçen sene bir miktar bendede vardı fakat satıp kurtuldum. O kadar çok benzer proje varki, ve her ay yeni projeler listeleniyor. O yüzden yatırım yaparken aklınıza en yatan projeyi benimsemek daha mantıklı. Açıkçası ben monethadan uzun vadede pek umutlu değilim.
Pages:
Jump to: