Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 4. (Read 67805 times)

full member
Activity: 658
Merit: 153
March 26, 2019, 04:10:08 PM
Monethacılar hala savunuyorlar mı bu tokeni çünkü öldü bitti gitti adamlar büyük scam yaptılar takım berbattı hala berbat çok güvenen vardı icodan alıp katlayıp çıkmak en mantıklı token projelerinde genel kazanç blockchain olanlarda.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 26, 2019, 03:58:37 PM
Bende hortlayinca herhalde yeni bir gelişme var zannettim. Monetha en meşhur tokenlerin başında geliyor. Neredeyse adına destan yazılmış. Alıp satmışligim var ama artık bulaşmam
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 26, 2019, 03:46:11 PM
Şu konuyu tekrar bir hortlatayım istedim, belki içini dökmek isteyenler vardır Smiley Bugünlerde biraz hareketlenme var Monetha'da. Malum her hafta video yayınlıyorlar, her iki haftada bir de yeni bir tokeni ekliyorlar uygulamaya. Sanırım son rakam 25 token oldu. Bugün de FIAT (usd, euro) eklemişler. Bugünkü hacim bundan kaynaklı oldu sanırım. Kafasını biraz kaldırdı mı vuruyorlar küreği garibime. Biraz rahat bıraksalar da toparlansa keşke. Üzüyorsun beni Monetha!
member
Activity: 228
Merit: 10
February 05, 2019, 04:15:20 AM
Geçen sene çok zarar ettim bu monethadan. Daha bu saatten sonra toparlanacağını sanmıyorum. Zaten gerçeği söylemek gerekirse 2000 civarı token varsa bunların  %95 i yakın zamanda tarih olacak, silinip gidilecek. Muhtemelen monetha da bu tarih olacaklar kervanına katılacak.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
February 04, 2019, 03:01:15 PM
Ico dqki başarısını borsaya girince gösteremedi.Tabiri caizse takip ettim borsaya çıktığından beri ıco fiyatını yakalayamadı hiç.Başka icolar X5 yada x10 yaptı bu çakıldı kaldı.Nedeni de belirsiz.Proje inandırıcı gelmedi galiba yatırımcıya.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
February 04, 2019, 02:59:59 PM
Çöp olmuş bir proje var ortada. Başka da bir şey göremiyorum.
jr. member
Activity: 406
February 04, 2019, 12:50:22 PM
Scam demek haksızlık olur ama ekip parayı bulunca biraz tembelleşti veya başka alanlara kaydı. Nedense bizlerin ilgi duyduğu projelerin sonu böyle oluyor.
jr. member
Activity: 266
January 30, 2019, 03:58:37 PM
İyi para toplamışlardı.Bence kimse niye para yatırdığını bugün dahi bilmiyor.Güzel proje mi evet uçar abi bu.Gönder.Paralar gitti.2 sene oldu ortada dişe dokunan birşey yok.İcosu 30 saniyede falan bitti.Milyon dolar toplamıştı.2 sene olacak daha ico fiyatını geçtiğini yaklaştığını görmedim.
jr. member
Activity: 420
January 30, 2019, 03:49:32 PM
Monetha hakkında çok değişik haberler vardı. Ancak en değişik haber kurucusu ile alakalıydı. Sürekli olarak direk dansçısı tarafından kuruldu diye haberler var.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
January 30, 2019, 03:34:56 PM
Başlık açılalı baya bir zaman geçmiş,  ilk açıldığında baya bir umutlu idi insanlar ama piyasaya girdikten sonra fiyatı aşağı doğru çektiler daha sonra btc dumpu geldi ayı sezonu girdi piyasa sallandı derken bizim coınde iyice nasibini aldı tabi,  sağlam düşmüştü sonra bir ara yükseliş gördük sonra piyasa yeniden kötüye gitti fiyat yine aşağı döndü falan kısacası bundan bir halt olacağa benzemiyor arkadaşlar
full member
Activity: 938
Merit: 115
January 30, 2019, 08:15:16 AM
Gerçekten yazık oldu. Nasıl başladı, nasıl devam ediyor.Ben de katılıyorum, coinlerle gönül bağı kurmamak ve genel trende inat aykırı davranmamak lazım.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
January 29, 2019, 05:49:10 PM
Evet birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama bir berim elde edemediler.Okex ve kucoinden delist olmaları bardağı taşırdı.Binanceden de delist oluraa zaten biterler.Artık ağzı ile kuş tutsalar fayda etmez
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 29, 2019, 05:26:39 PM
Buraya uzun zamandır yazan olmamış. Unutulmasın Monethamız :) Beklenen yükseliş halen gelmedi ama çöp token ya da scam olmadığı kesin. Scam diyenler bir kere kelimenin ne için kullanıldığını bilmeli. Şirketi kapatıp da ortadan yok olmuş bir ekip yok. Şirketlerini kurmuşlar, personel de alıyorlar yeni güncellemeleri de paylaşıyorlar sık sık. Scam denmesi için; paraları toplayıp ortadan yok olmaları, hatta web sitelerini falan da kapatmış olmaları ve güncelleme paylaşmamaları lazım.

Ekibin paylaşımlarına dikkat ediyorum da epey düzenliler. Her hafta aksatmadan gelişmeleri video ile paylaşıyorlar. Ayrıca ERC20 tokenlerini uygulamaya eklemeye devam ediyorlar. Sanırım 20'den fazla token eklendi. Alışveriş yaparken MTH alternatifi olarak ETH başta olmak üzere pek çok popüler token eklenmiş oldu. Binance ile bir entegrasyon anlaşması yapmışlar anladığım kadarıyla. Borsada ne kadar token varsa her hafta birini ekliyorlar.

Binance'den delist olacaklarına ihtimal vermiyorum. Zaten aylık hacim ortalamaları 100 BTC üzerinde. 10 BTC hacmi olan tokenler bile halen listelenmeye devam ediyor. Binance'nin bir tokeni delist etmesi için ya dolandırıcılık yapmış olması lazım (yasal prosedür başlamış olmalı) ya da hacim ortalaması 5 BTC altında falan olmalı... Nedir bu Monetha düşmanlığı anlamıyorum. Ayrıca dikkat ediyorum ayda en az 2 defa al-sat fırsatı veren yükseliş ve düşüşler oluyor. Tek sıkıntı, halen büyük bir müşteri bağlayamamış olmaları. Ayı piyasasında olmamızın da etkisiyle beklenen ivme bir türlü gerçekleşemiyor.
member
Activity: 448
December 05, 2018, 10:26:18 AM
Çok fena soydular milleti bunlarda adamların cüzdanlarında hala 50k ether var duruyor öyle bide kendi cüzdanlarından kaldırdıkları tokenlerden paralar var iyi milletten çaldılar yine geçmişler olsun hepimize
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
December 05, 2018, 10:06:40 AM
Öldünüz mü hala holdlamaya devam mı ediyorsunuz bu çöp tokeni anlamıyorum her yerden delist yiyen bir tokenı neden tutarlar bu kadar sahiplenmeyin tokenleri kar alıp çıkın tutmayın gözünüz doysun yoksa monetha gibi patlarsınız binance ne zaman delist edicek diye bekliyorum.

Ukrayna ve Rus'mali olunca enayilere pump yaptiriyorlar

yine SCAM diyip geceyim...
full member
Activity: 658
Merit: 153
December 05, 2018, 09:38:18 AM
Öldünüz mü hala holdlamaya devam mı ediyorsunuz bu çöp tokeni anlamıyorum her yerden delist yiyen bir tokenı neden tutarlar bu kadar sahiplenmeyin tokenleri kar alıp çıkın tutmayın gözünüz doysun yoksa monetha gibi patlarsınız binance ne zaman delist edicek diye bekliyorum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
November 30, 2018, 12:18:08 PM
Fiyat tek başına scam olduğunu göstermez ama Monetha da çok sağlam ayakkabı sayılmaz. Sadece Monetha değil, tüm orta avrupa projeleri vasatı aşamıyor. Çıktığı günden bugüne video yayınlamak dışında bir numaralarını görmedim. Bir şeyler yapmak için hala vakitleri var ama bu piyasada yatırımcıyı küstürürsen bir daha bir araya getiremezsin.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 30, 2018, 06:26:51 AM
Bir zamanlar tutsam da ayının ortasında sattıgım altlardan bırı de monetha, son bıkac haftadır balınalar ıyı asagı yukarı hareket yaparak mıktar artırma fırsatı verıyor onlar degerlendırıldıgınde en azından eldekı mıktar artmıs olur.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
November 30, 2018, 05:12:34 AM
delist edilmeye başlandı bile monetha yazık oldu.Türklerdn baya alan vardı bunu.Aslında scam olduğunu düşünmüyorum ama çoğu projeyi yavaş yavaş siliyorlar marketi temizleyip yeni projeler ekleyecekler.

ICO fiyati= 0.15$
ETh o zamanlar 280$ idi....sonra 1400$ a kadar vardi, simdi 0.025$ mth fiyati...daha hala savunan var...5000$ lik bir app var ortada, baska birsey yok...
adamlar 38mn dolari, 100mn dolar üstü yapip satmistir, arti ellerindeki monetha da birilerine dösemislerdir kesin..minimum 100-140mn $ para kaldirdi sizin justas... scam demeyin varsa, ya salak yada kör dür!
member
Activity: 308
November 30, 2018, 05:07:07 AM
delist edilmeye başlandı bile monetha yazık oldu.Türklerdn baya alan vardı bunu.Aslında scam olduğunu düşünmüyorum ama çoğu projeyi yavaş yavaş siliyorlar marketi temizleyip yeni projeler ekleyecekler.
Pages:
Jump to: