Hocam sen moralini bozma, yerli yersiz önemli değil, bizim insanımız işe yarar bişeyler üretsin, üretmeye çalışsın. Ortaya çıkan şey fayda sağlasın ama İnsanları dolandıralım diyorsanız da Allah belanızı versin, verir de..
Pitipawn bişeyler yazmış okudum. Burada, öyle olmasa bile, eksik kaldığınız noktalar (temkinli davranmak ) yüzünden yalancı konumuna düşüyorsunuz. Detayları zamanından önce paylaşmamak daha yerinde olurdu. Oldu ki; paribu ile anlaşmaya varılmasına rağmen sözleşme, imza olmadı, o zaman ister istemez yalancı olmuş olursunuz.Bu da dediğiniz gibi birçok kişinin emek verdiği ve yatırım yaptığı şeyi riske atmak oluyor.
Pitipawn a da kızmayın nitekim; o da gerçekleri öğrenmek istiyor hepimiz gibi. Dolandıcı mı bunlar değil mi. Hatta bu şekilde projeye de destek bile sağlıyor aslında. Farklı açılardan bakmak lazım bazen.Ben de sert yazmış olabilirim belki yine de amacım destek olmak.
Şimdi bize düşen bekleyip sonucu görmek, umudum dediğiniz gibi coin çıkar, proje gerçekleşir. İşe yarar
Ayrıca
https://koineks.com ile de görüşebilirsiniz. O borsa için de umutluyum. Güzel başladı umarım devamı gelir.
Bizim moral bozma gibi bir luksumuz olamaz! Projeyi buradaki herkes desteklese, herkes pesimizden gelseydi o zaman "acaba" demek lazimdi. Karsi cikanlar mutlaka olacaktir. Herkesi ikna edemeyiz bu bir gercek. Bu proje dunyanin en iyi isini yapsa bile yine karsi cikanlar olacaktir.
Paribu konusunda yazdim yine yazacagim: hic bir yerde PM disinda paribunun adi-sani gecmedi. Paribuyla bir cok konuda mutabakat olmasina ragmen sozlesme olmayabilir, bu da dogal. Onlarca insanin emek verdigi bir projeyi kalkip ta paribu eksenine baglayamayiz. Paribu olmadi diye projeyi durduracak da degiliz. Birisi yazmis "paribu olmazsa ben bu coinin yanina bile yaklasmam' diye!
Yapmayin allahaskina, BtcTurk, Koinim, onerdiginiz Koinex Bizanstan gelmediler ya! O platformu kuran ekibe de haksizlik etmeyelim. Hepsinden ote emege saygi!
Bizim de gonlumuzden gecen Paribuydu, konustuk, bir cok konuda anlastik, teknik konularda da anlasabilirsek devam diyecegiz. Anlasamazsak ta bu ne paribuyu kucultur ne de bizi!
Sert yazmakla biz gocunmayiz. Her turlu elestiriye acigiz. Katkisi olan herkese tek tek tesekkur ediyoruz.