çok şey yazdım sildim vallahi , ağır olacak diye postlamamak için çok zor tuttum kendimi ama bunu yazmadan edemeyeceğim.
şu konunun üstündeki "hangi borsaya girelim" anketi nedir kardeşim.
daha fikir bile doğru düzgün sunulmamışken ne amaçla koyuyorsunuz onu oraya.
Gerçekten iyi bir fikriniz olduğunu düşünüyorsanız ilk amacınız para kazanmak olmamalı.Sen ne ara herşeyi 4-4 lük yaptın da hangi borsaya girelim anket açıyorsun.
Etherdelta'ya girersiniz merak etmeyin
Anketi ne amacla koyuyorsunuzun cevabi: kim hangi borsayi daha cok kullaniyor, hangi borsayla anlasma yapsak cogunluk tarafindan benimsenir bunu gorebilmek.
Bunun nesi yanlis ya da hata nerde?
Ikincisi bu borsalar uzaydan gelmedi! Bizden birileri yapti, gayet guzel isliyor, insanlarin guvenini saglamis. Biz de Yerli Coin olma iddiasindayken Yerli borsalarla piyasaya acilmak neden yanlis olsun?
Yazinin basindan beri ayni seyi soyledik: biz scamle isi olmayan, herkesin benimseyebilecegi, oyle uzaya cikan projeler vadetmeyen gayet yerli, ayaklari yere basan bir projeyiz. 4x4 luk iddiamiz hic olmadi.
Bu bir gercek; bazi ucuk-kacik iddialar ortaya koysaydik sirada bekleyen scamciler severdi bizi, pump-dump cilarin pek bi hosuna giderdi. Ya sonra? cok degil bilemedin bir ay icinde hem de bu forum da coinin arkasindan turlu kufurler. Sonra hoop diger coine gec. Amac ne?
Bunu duyuru olarak kaydedebilirsiniz:
En cok islem yapilan bir borsayla sozlesme asamasindayiz. Bir kac teknik konu var cozulmesi gereken. Onun disinda gorusmeler yapildi ve mutabakat saglandi. Biraz daha beklerseniz zaten gorecceksiniz.
Ayrica yurtdisi borsalarla da gorusmeler yapiliyor. Buna da itirazi olanlar varsa bekleyip gorecegiz!
amına koyyım ''ERC20 tabanlısını niye kimse yapamadı ??'' diyo bi de . lan takla mı atıyo sizin coin ? sanki çok matah bi teknoloji yaptınız da , -kimse yapamadı-
muhabbeti çeviriyonuz .
bunun tek işlevi proje desteklemek değil mi olm ?
bi platform kuracaksınız(platform dediğimiz web sitesi amk) , bu platformda birileri projelerini yayınlayacak (türkiye zaten creativityden ölüyodu amına koyyım , proje sıçıyoruz da platform bulamıyoruz değerlendirecek ülke olarak)
sonra o projeye sizin parayı atıcaz . bu olay yani . bu lan sizin coinin işlevi, bu olm . altyapının üzerine acaip kompleks bişey kurmuş havalarına girmeyin amk .
coinin başarısı size bağlı bile değil lan , milletin projesi başarılı olursa bi sike yarayacak sizi coin . bildiğin pazarda tezgah açıyosun ve insanların oraya güzel mallar getirip koymasını , o mallar satıldıkça da kar yapmayı bekliyosun . arkanızdaki büyük şirket ne içiyo lan sizin ? tiner fabrikasıyla falan mı anlaştınız amına koyyım ahahah
sen şu an takımın kralını kur , şu iş modeliyle yarramın başını alırsın . takımlık , ekiplik bi olay değil sizin model .
ırmağının akışına ölürüm türkiyem'ciler dışında , onlardan da ((allah rızası için bi yarak emojisini koyun şuraya ya)) alacağın için .
https://www.youtube.com/watch?v=SF0w2B6DNUEArkadaşım sen kendi egolarını tatmin etmek için gelmiş burada sallıyorsun. Her iki kelimenden biri amk olan birisinin yorumu ne kadar yapıcı olabilir. Konuyu bile okumadan son mesaja bakarak yorum yapan kelime dağarcığında en çok kullandığı kelime amk olan birisinin burada ne işi var. Git ekşi sözlüğe yaz amk. (Küfür olarak algılama, anlayacağın dil bu olsuğu için yazıyorum)
Bu arkadaş bu işlerin piri herhalde
Daha önce yapmış olduğu sınırsız sayıda coini var sanırsın
Az bir dur sakinleş demek lazım kendisine .
Bir şekilde insanlar güzel birşeyler oluşturmaya çalışıyor bu şekilde baltalamak hiç hoş değil.
Normalde polemige girmeyi dusunmuyoruz ancak bu tarz ust perdeden sallayan, forumda bilge edasiyla gezinen, COIN GURUSU diye ortalikta gezinen bir cok kisiyle yazismalar-gorusmeler yapildi. Tek bildikleri " bu olmaz" ama nasil olurun cevabi yok! Varsa bir bildigin projeye alalim bir katkin olur: olmaz, "basim agriyor"! Teknik konularda bilgin varsa bizim ekibe iletelim, eksik veya hata varsa giderelim: gelen cevap "ben teknikten anlamam"! E o zaman derdin ne diye sorarlar adama.
Buraya yorum-cevap yazanlarin tek tek postlarini inceledim, yorumlarina baktim. Bizi olumune elestirenler sinyal gruplarinda scam coin kovalama pesinde! Ne kadar aptal-saptal proje varsa 2. kur ingilizcesiyle onlara kendini begendirme ve air-droptan uyduruk coin kapma derdinde! Burada aslan kesilenler bir bakiyorsunuz global forumda kedicik gibi ortalikta dolaniyor, yumusak yumusak laflar ediyor hem de Ingilizce!!!
Bu nedenle biz isimize bakiyoruz, buna benzer saldirilar olacak, bir katkisi olursa saldiri da olsa doner tesekkur ederiz. Aklina esenler de yazmaya devam edecek, burasi seffaf bir ortam yazsinlar...Okur guleriz.
Jack Ma'nin cok guzel bir lafi var: "Alibababnin basari sirri ne" sorusuna: BASKALARI KONUSURKEN BIZ IS YAPIYORDUK! Baska sir aramayin, iste sir bu!
Destek icin tesekkurler...