Kim neden alacak böyle bir coini anlamış değilim! Bi ara da halal coin vardı. Adam gider 3-5 kuruş birikimini btc alır, ltc alır, ethereum alır vs...Yani niye sizi tercih edecek? üstelik sadece türk borsasında alım yapılabilecek! Manipülatif işlem olmayacak!!! Adam kayırma olmaz diyorsunuz, oylama falan... yani burası Türkiye hocam
, bu iş güven işi, şahsen ben uzak dururum alana da mani olmam. Ha girer bittrex'e polo'ya şuraya buraya bakarız o zaman...
Ben de size saygi duyarim hocam; acik sozlulukten dolayi...
Bazi noktalar var:
Sozum size degil ama whitepaperinde inek resmi koyup ekipte gosterenlere para yatiranlar kim?
Adam ICO cikmis, coin karsiliginda mucevhere yatirim yapilacakmis.....
Hele birisi emlak piyasasinda buyuk oynayacakmis.
En vahimlerinden birisi Visayla anlasma yapacagini soyluyordu, milyon usd ler toplandiktan sonra Visa dan aciklama geldi de herkes bir guzel sogudu...
Forumda newbie olarak varim ancak piyasayi az da olsa takip ediyorum, piyasaya cikan bir kac buyuk ICO sahibiyle gorustum, gorusuyorum, yani o kadar da newbie degilim.
Aramizda "bu ekip baya kalabalik hadi bu coine dalalim" diyenler var, ama ekiptekilerin isimleri bile dogru degil ki! Adam uzaya mekik gonderecegim diye yaziyor, kimse sormuyor "nasil yapacaksin, NASA'yla anlasma mi imzaladin" diye ama ICO dan toplanan paralar milyonlarca USD. Sonra bakiyorsun forumda coine kufredenler, scam yapmakla suclayanlar.
Sorun sadece Coinde mi acaba?
Cin Hukumeti ICO lari yasaklamadan once buyuk coin firmalariyla toplanti yapti, sonra bu karari aldi. Orada neler konusuldu da bu karar cikti?
Bunca olumsuzluk varken Ethereum gibi bir gercek var ortada, Tezos gibi yenilikci fikirler var, adini kimsenin duymadigi bazi coinler var gercekci isler yapan, Waves var.... Bunlari nereye koyacagiz??? Onca basarisiz girisimin ardindan bazi basarili girisimler de cikabiliyor. yani hepsine tu-kaka diyemeyiz.
O yuzden de biz en bastan tavrimizi net olarak ortaya koyduk: cikacak olan coin al-sat coini olmayacak, gece siz uyurken bir anda 100USD olacak bir coin de degil.
Coini, guvendiginiz projelere yatirim yapmak icin kullanacaksiniz. yatirdiginiz para proje sahibi disinda kimsenin cebine gitmeyecek. Proje basarili olursa da dogal olarak para kazanacaksiniz.
Tekrar yorum icin tesekkurler. Basarili bir proje gorur ve yatirim yapmak isterseniz sizi de aramizda gormek isteriz...
Burasi Turkiye lafina yorumum yok.