Bitcoin store...sve je to lijepo dok se ne počne koristiti a onda samo neki dodatni zahtjevi.....za poslat 10k kn nekome preporučujem bilo što drugo....
Ako si prodao crypto i zelio isplatiti na racun koji nije u tvome vlasnistvu (ako to mislis pod
"za poslat nekome 10k kn"), onda je to naravno problem. Ja nisam znao da je to uopce moguce cak i za verificirane korisnike.
Moja jedina zamjerka je dosta velika razlika između kupovnog i prodajnog tečaja ali to mora biti tako dok ne bude bilo više konkurencije.
Osim ako nisi prosao jeftinije na nekom bankomatu, ja u ovom trenutku ne mogu reci da postoji neka fizicka opcija prodaje/kupnje kriptovaluta sa manjom naknadom. Njihova provizija je od 1-5% po onome sto sluzbeno pise na njihovoj stranici.
Trenutno bi za 1 BTC kod njih trebao platiti 363,545,96 kn, dok Google pokazuje cijenu od 357,726.10 kn - dok bi za prodaju 1 BTC dobio 350 414,10 kn. Naravno da je razlika oko 13k kuna, ali kod konkurencije je to puno vise, recimo AD ima naknadu oko 10%.