Crypto -> Coinbase -> Sepa:Revolut (u roku 1 radni dan, fee konverzija + 15 centi sepa)
Ili ako hocete odmah
Crypto -> Coinbase -> Paypal -> Revolut Virtual Visa (u roku 1 minuta, fee konverzija + 30 kuna paypal fee)
Zar nije Coinbase -> Sepa:Revolut transfer bio bez naknade? Nekad davno (prije valjda dvije godine kad sam zadnji put prodavao kripto) sam upravo na taj način prebacivao kripto u fiat. Svidjelo mi se jer nije bilo stvarno nikakvog fee-a. Možda su od tada promijenili "politiku".
Neznam kak je bilo prije, al sad ti je, recimo na 2 ETH-a koja bi prebacio u eure, njihov conversion fee oko 5 eura, i onda jos 15 centi SEPA.
Ispadne cca 1% fee-a sto je meni osobno ok.
Prije je bilo samo tih 15 centi za sepa transfer. Nisam baš puno koristio coinbase od kada su ga updatali u coinbase pro i valjda ukinuli gdax. Uglavnom čini mi se da su maksimalno pojednostavili (poglupili) stvar i dodali veće naknade. Prije si mogao lovu s coinbasa instant prebacit na GDAX tamo odraditi trade kakav ti srce želi i EUR vratit na coinbase isto instant. Sve bez provizije. Onda platit tih 15 centi i dobit lovu Revolut drugi dan.