Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 12. (Read 3319 times)

member
Activity: 207
Merit: 10
ASURA bounty kampanyası olarak da baya guzel ılerledı proje mantıgı olarak benı kendıne cekıyor.Belirli bir düzeyde yatırım yapmayı dusunuyorum.Beyaz sayfa mantıkları ayrı bır hosuma gıttı gayet basarılı bır fıkır.
member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
phantasma ya gireceğim whiteliste katıldım 10 neo imiş cap miktarı keşke daha fazla olsaydı Smiley 10 neo 1 eth bile yapmıyor..
newbie
Activity: 191
Merit: 0
phantasma ve moonlight eklendi, phantasmanın whitelistini kaçırdım maalesef o yüzden borsadan alacağım, moonlight için nötr üm, deneme amaçlı olarak 3-5 neo ile katılacağım.

Icoya katılmak için ne yapmak gerekiyor şuan ben moonlightin icosuna katılabilir miyim yoksa whitelisti kaçırdım mı?

hero member
Activity: 700
Merit: 553
phantasma ve moonlight eklendi, phantasmanın whitelistini kaçırdım maalesef o yüzden borsadan alacağım, moonlight için nötr üm, deneme amaçlı olarak 3-5 neo ile katılacağım.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
ilgi ile takip ettiğim önemli konulardan bir tanesi, oldukça önemsediğim bir koin NEO icoları, bana kalırsa önemli yerlere gelecek diye düşünüyorum,  çünkü neo icolarında scam olasılığı oldukça azalıyor
full member
Activity: 301
Merit: 100
Başlığa heyecan katmak için girdiğim NEO sayısını ve getirilerini de paylaşıyorum.

5. Thor

https://www.thortoken.com/

alabilirsiniz.

Katılmadım, neon wallet tan hata verdi, takip edip gidişatına göre borsalardan alabilirim.

Thor token moonlight projesi ile ortaklık kurduğunu açıkladı. ICO da 43m token satamadılar ve bunların hepsini yaktılar. Şu an circulating supply 7m. Fiyatının katlanarak borsaya çıkmasını bekliyorum. Bir de dikkatimi çeken şey bu adamlar hiç reklamını yapmadı ICO süresince. Ben projenin varlığını Moonlight bilgilendirme mailinden öğrendim. Ico süresince telegramdan sorduğumda Private sell de projenin yeteri kadar fonlandığını söylediler.

Bu projeye internet sitesinden katılabiliyormuyuz?

member
Activity: 98
Merit: 12
Asura Ico'su acıkca cok ilgimi cekmedi cunku markette bir cok e-sport işi ile ilgili coin token bulunmakta ve fazla rağbet görmüyorlar.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
Başlığa heyecan katmak için girdiğim NEO sayısını ve getirilerini de paylaşıyorum.

5. Thor

https://www.thortoken.com/

alabilirsiniz.

Katılmadım, neon wallet tan hata verdi, takip edip gidişatına göre borsalardan alabilirim.

Thor token moonlight projesi ile ortaklık kurduğunu açıkladı. ICO da 43m token satamadılar ve bunların hepsini yaktılar. Şu an circulating supply 7m. Fiyatının katlanarak borsaya çıkmasını bekliyorum. Bir de dikkatimi çeken şey bu adamlar hiç reklamını yapmadı ICO süresince. Ben projenin varlığını Moonlight bilgilendirme mailinden öğrendim. Ico süresince telegramdan sorduğumda Private sell de projenin yeteri kadar fonlandığını söylediler.
member
Activity: 224
Merit: 12
benim de busene neo icoları dikkatimi çekti hatta 3 -4 tane bounty kampanyasına da girdim ama goblin sitesi ince eleyip sık dokuyo twitter profilinizde follow yazıyosa geçmiş olsun birçok arkadaş bu yüzden elendi ama neo icoları bence geleceği parlak erc den millet bıktı
member
Activity: 176
Asurayı heyecanla bekleyenlerden birisiyim. Yani ico takibi derken daha yeni çıkan Aphelion var. Dex ve NEO cüzdan. İleri zamanlarda btc eth ve diğerleri eklenecekmiş.O3'e rakip bence. Haziranda telefon uygulamaları da çıkıyor. Tasarım olarak da gayet iyi. 2x yapmış durumda. Supply çok iyi bu arada. İyi de iyi yani. Bu aralar btc hareketlerinde de cok etkilenmiyor gibi.

Bence Asura, Neo zincirindeki en zayıf halka. projenin içeriği esport platformu, bildiğim kadarıyla piyasada benzer bir proje olan Unicorn var ve o da çok fazla ilgi görmüş bir proje değil. Bu tarz projeler sınırlı bir topluluğa hitap ettiği için etkisi de sınırlı oluyor. Tabi benimki yatırım tavsiyesi olmayıp yalnızca kişisel bir düşünce.

Evet unikoingold var. Genbby projesi başlıyor buna benzer şuan. Ama bu ikisi de eth tabanlı. Sanki uzak doğulular özellikle de Çinliler kendi projelerini savunuyor gibi görüyorum. Yani whatsapp çıkıyor daha sonra onu kullanmıyorlar kendi uygulamalarını çıkarıp onu kullanıyorlar gibi. Aslında hitap edilen kitle bence baya büyük. Ama iyi pr yapılamamış durumda bence. Turnuvalarda 2 3 kere reklamı dönse ya da bir takım kursalar veya bir takıma sponsor olsalar bilinirliği artsa başarılı işler ortaya çıkar diye düşünüyorum. Ama dediğiniz de doğru şuan unikorn örneğine göre düşünürsek biraz zayıf kalıyor.

Bilinirliğinin artması tabiki de önemli arkadaşa katılıyorum fakat yanıltmayacağını istediği yere gelecegini düşünüyorum şuana kadar olan ıco ' lar kolay kolay yanıltmadı kar dan zarar olmuştur onada üzülmeye değmez.Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak çok merak ediyorum..
newbie
Activity: 155
Asurayı heyecanla bekleyenlerden birisiyim. Yani ico takibi derken daha yeni çıkan Aphelion var. Dex ve NEO cüzdan. İleri zamanlarda btc eth ve diğerleri eklenecekmiş.O3'e rakip bence. Haziranda telefon uygulamaları da çıkıyor. Tasarım olarak da gayet iyi. 2x yapmış durumda. Supply çok iyi bu arada. İyi de iyi yani. Bu aralar btc hareketlerinde de cok etkilenmiyor gibi.

Bence Asura, Neo zincirindeki en zayıf halka. projenin içeriği esport platformu, bildiğim kadarıyla piyasada benzer bir proje olan Unicorn var ve o da çok fazla ilgi görmüş bir proje değil. Bu tarz projeler sınırlı bir topluluğa hitap ettiği için etkisi de sınırlı oluyor. Tabi benimki yatırım tavsiyesi olmayıp yalnızca kişisel bir düşünce.

Evet unikoingold var. Genbby projesi başlıyor buna benzer şuan. Ama bu ikisi de eth tabanlı. Sanki uzak doğulular özellikle de Çinliler kendi projelerini savunuyor gibi görüyorum. Yani whatsapp çıkıyor daha sonra onu kullanmıyorlar kendi uygulamalarını çıkarıp onu kullanıyorlar gibi. Aslında hitap edilen kitle bence baya büyük. Ama iyi pr yapılamamış durumda bence. Turnuvalarda 2 3 kere reklamı dönse ya da bir takım kursalar veya bir takıma sponsor olsalar bilinirliği artsa başarılı işler ortaya çıkar diye düşünüyorum. Ama dediğiniz de doğru şuan unikorn örneğine göre düşünürsek biraz zayıf kalıyor.
full member
Activity: 518
Neo altları cıkıyor ılk zamanlarda guzel kaar  bıraktılaar qlc dbc sonrası sıcdı bırakdı piyasanın bozulmasıyla neoda baya bır cosmusdu tekrar boğayı beklemek gerekıyor
full member
Activity: 364
Merit: 102
u neo coinleri çok güzel oluyor fakat whitelistlerine girmekte ayrı bir dert. Kaç taneye kayıt oldum hatırlamıyorum bile fakat kabul eden yok.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Asura dışında var mı yeni NEO ICO'su arkadaşlar?
full member
Activity: 980
Merit: 152

newbie
Activity: 155
member
Activity: 519
Merit: 16
Neo icoları az ama öz geliyor. Takip ettiğim ICO'lardan biri de Spotcoin. 2018'in önemli NEO icolarından biri olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kolay bir airdropları da var. Cüzdanınızda  Effect.ai (EFX), Switcheo Network (SWH), Red Pulse (RPX), veya Qlink (QLC) jetonlarından belirli miktarlarda airdropa katılabilirsiniz. Detyalı bilgi aşağıdaki linkte bulunabilir.
https://medium.com/spotcoin/400-000-spot-airdrop-alert-register-on-spotcoin-com-b2240e6677eb
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Asurayı eklemeniz çok sağlıklı olmuş hocam elinize sağlık, diğerlerinden yaptığınız başarı zaten ortada, uzakdoğu coinleri genelde ico sonrası üzmüyor, asuradanda karlı ayrılacağınızı düşünüyorum ben.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Neo altyapısındaki son bomba olan Nos'un çok kazançlı bir yatırım olacağını düşünüyorum, bu amaçla da şimdiden epey bir miktar Neo alıp cüzdana attım. Aldığım Neoların en az yarısıyla eğer alırlarsa bu projeye girmeyi düşünüyorum. Hep kaçan trenin arkasından el sallayacak değiliz ya!  Grin
full member
Activity: 490
Switcheo dan iyi kar etmişsiniz bu sene NEO ethereum önplana çıkacak deniyordu NEO icolarıyla ön planda olcaktı o kadar göz önünde olmadıgını düşünüyorum ama iyi kazandıranları var.
Pages:
Jump to: