Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 10. (Read 3332 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Cok güzel bir konu... Bende NEO tabanli yeni birimlere merakliyim, lakin daha alim firsati olmadi. Su an gözüme carpan NEO tabanli bir ICO yok... Umarim yakinda güzel bir iki proje cikar da yatirim yaparim... Buradan birbirimizi bilgilendirelim..
member
Activity: 336
Merit: 17
Yani bu sene Neo icolari gerçekten çok popüler ve iyi kazançlar elde ettiriyor. Bende bir ara ont aldım x2-3 tek çıkış yapmıştım. Şuan elimde switcheo var ama uzun bir süre satmayı düşünmuyorum. Gerçekten güzel karlar elde etmissiniz. Ama yatırım yaptığınız zamanki Neo ile çıkış yaptığınız Neo arasında ne kadar fark var. Sonuçta Neo şuan yolun başında yakın zamanda belki bir yıl sonra şuan Ethem nin olduğu yerde olabilir.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Girdiğiniz zaman ki neonun değerini de yazsaydınız keşke neo olarak karda olsakta dolar değeri olarak geride olduğumuz zaman kar yerine zarar etmiş görünüyoruz.  Tabi bu uzun dönem için geçerli olmayacaktır. Neo eninde sonunda yükselişe geçecektir.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
hocam ara ara başlığı takip ediyorum,  güzel karlar söz konusu, özellikle neo bazlı karlar söz konusu, fakat dolar bazlı kar zarar durumu nedir,

bildiğiniz gibi piyasa çakıldı, %50-200 arası zararlar söz konusu altcoinlerde
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
NEO ıcoları genelde kaliteli içerikler oluyor fakat çok fazla yok henüz. Bu piyasanın artış göstermesini bende isterim NEO ve NEO alt yapısı ile yapılan ıcolar gayet başarılı olacak gibi duruyor.

Az olsun, öz olsun. Ethereum altyapısı kullanılarak yapılan ICO projeleri artık boş çıkıyor ne yazık ki. O sebeple bu altyapı ile daha kaliteli projeler görmek bizler için güzel olacaktır.
member
Activity: 140
Merit: 10
NEO ıcoları genelde kaliteli içerikler oluyor fakat çok fazla yok henüz. Bu piyasanın artış göstermesini bende isterim NEO ve NEO alt yapısı ile yapılan ıcolar gayet başarılı olacak gibi duruyor.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
aslında neo projeleri şu an için çok mantıklı. yükselişte çok iyi pompalayacaklar gibi bir hava hissediyorum. 4-5 proje tutmak gerekiyor. goblin yeni bounty kampanyası yapsın hemen girecem. adamlar çok iyi.  20 post istiyorlar ama iyi pay ediyorlar. Smiley

coininiz bol olsun.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, topluluğa katkımız oluyorsa ne mutlu, elbette imkan dahilinde tüm neo icoalrını takip ediyorum, araştırıyorum, bunlar içinde tercih yaparak listemi güncelliyorum, kimileirnin kyc sini alamıyorum ama borsaya düşünce alacak oldukalrımı da listede görüyorsunuz (ör nOS,nex). her neo icosuna girmiyorum yani balıklama Smiley çok güvendiklerime yüklü, güvendiklerime 2-3 neo atıyorum, az güvendiklerimi listeye koymuyorum zaten.

Not: 30 neo benim deneysel çalışmam, bunun dışında kendi bireysel giridğimde var tabiki. EFX te yüklü miktarda yatırımım var mesela.

Asura whitelist geldi lakin quarkchain ve atonomi den ses yok. Olumsuz olunca döüş yapmıyorlarmı acaba ??
hero member
Activity: 700
Merit: 553
öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, topluluğa katkımız oluyorsa ne mutlu, elbette imkan dahilinde tüm neo icoalrını takip ediyorum, araştırıyorum, bunlar içinde tercih yaparak listemi güncelliyorum, kimileirnin kyc sini alamıyorum ama borsaya düşünce alacak oldukalrımı da listede görüyorsunuz (ör nOS,nex). her neo icosuna girmiyorum yani balıklama Smiley çok güvendiklerime yüklü, güvendiklerime 2-3 neo atıyorum, az güvendiklerimi listeye koymuyorum zaten.

Not: 30 neo benim deneysel çalışmam, bunun dışında kendi bireysel giridğimde var tabiki. EFX te yüklü miktarda yatırımım var mesela.
hero member
Keyif alarak takip ettiğim konulardan bir tanesi daha...

Asura whitelist sonucunu bekliyorum, Effect'e gelince fiyatı uygun gözüküyor ancak 81k dan alım girdim, düşerse alırım düşmezse sağlık olsun.

Dostum senin actvity, post ve merit düzenin ne güzel öyle. Hepsi düz hesap gidiyor. Cheesy
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Keyif alarak takip ettiğim konulardan bir tanesi daha...

Asura whitelist sonucunu bekliyorum, Effect'e gelince fiyatı uygun gözüküyor ancak 81k dan alım girdim, düşerse alırım düşmezse sağlık olsun.
hero member
Asura icosu ile ilgili ,belli olan detaylar aşağıdaki gibidir

Start Date   June 2nd 2018
End Date   June 30th 2018
Soft Cap   $2,500,000
Hard Cap   $12,000,000
Discount   20% First 24 Hours
Minimum Contribution   1 NEO
Max Contribution Day 1   50 NEO
Max Contribution Day 2   500 NEO
Bonus Stage 1   15% for first Hour of Day 2
Bonus Stage 2   10% for 100+ NEO Investors (Max 500)
Accepted Currencies   NEO
Maximum Supply   1,000,000,000 Tokens
Token Sale Percentage   65%

12-15 NEO gibi bir yatırım düşünüyorum, hayırlısı. Smiley
member
Activity: 234
harika bir başlık olmuş hocam cidden güzelde kazançlar elde etmişssiniz sadece mertaktan soruyorum neolara ait her token a katılıyormusunuz? eğer başlıktaki gibi başarılı gidecekse sizi takip etmeyi düşünüyorumda
hero member
Asura icosu ile ilgili ,belli olan detaylar aşağıdaki gibidir

Start Date   June 2nd 2018
End Date   June 30th 2018
Soft Cap   $2,500,000
Hard Cap   $12,000,000
Discount   20% First 24 Hours
Minimum Contribution   1 NEO
Max Contribution Day 1   50 NEO
Max Contribution Day 2   500 NEO
Bonus Stage 1   15% for first Hour of Day 2
Bonus Stage 2   10% for 100+ NEO Investors (Max 500)
Accepted Currencies   NEO
Maximum Supply   1,000,000,000 Tokens
Token Sale Percentage   65%
hero member
22 Mayıs editi girilmiştir arkadaşlar;

Özet olarak 2 neo deneme amaçlı giridğim AVA yı bugün 7.5 NEO oalrak sattım, 3.5X lik bir getiri verdi.

ICO fiyatı altından 12.5 NEO luk daha EFX kattım.

20 NEO asura için ayırdım.

Saygılar

Asura için minimum yatırım miktarı nedir acaba? Sitesinde bulamadım, altcoinler ile ciddi zarar ettim o sebeple elimdeki BTC'leri NEO yapıp burda değerlendirmeyi düşünüyorum.

minimum katılım 1 neo oalcak, maksimum için henüz bir tutar belirlenmedi bildiğim kadarıyla ama yakında açıklanır tüm şartlar, 2 hazirana az kaldı, private sale olmayacağı için öldürecek bir üst limit oalcağını düşünmüyorum.

Borsaya ne zaman gireceği falan belli mi peki? Önsatış ne zaman bitecek, kaç zaman bekleyeceğiz?
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Hocam takipteyim... EFX güzel fiyatta alım için. Ben de bir miktar daha gireceğim.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
EFX e olan güven nerden geliyor hocam ? benimde az bir yatirimim var ancak ins üzmez bizi.vede cikis hedefi olarak ne düsünüyorsunuz?

Charlie Shreem in advisor ı olduğu bir proje, AI teknolojisi zaten kriptonun geleceği için çok öenmli bir yer teşkil ediyor, ekibe de güveniyorum açıkçası, M Turk u haziran sonuna kadar açacaklar, esas yükseliişini ondan sonra göstereceğini ve bikaç büyük borsada listeleneceğini düşünüyorum.

bencede iyi projeye benziyor. bende bounty'sine girdim ama gelen birşey olmadı. gelen olursa tutmayı düşünüyorum. ileride yükleceleceğini düşünüyorum.
hero member
EFX e olan güven nerden geliyor hocam ? benimde az bir yatirimim var ancak ins üzmez bizi.vede cikis hedefi olarak ne düsünüyorsunuz?

Charlie Shreem in advisor ı olduğu bir proje, AI teknolojisi zaten kriptonun geleceği için çok öenmli bir yer teşkil ediyor, ekibe de güveniyorum açıkçası, M Turk u haziran sonuna kadar açacaklar, esas yükseliişini ondan sonra göstereceğini ve bikaç büyük borsada listeleneceğini düşünüyorum.
hero member
22 Mayıs editi girilmiştir arkadaşlar;

Özet olarak 2 neo deneme amaçlı giridğim AVA yı bugün 7.5 NEO oalrak sattım, 3.5X lik bir getiri verdi.

ICO fiyatı altından 12.5 NEO luk daha EFX kattım.

20 NEO asura için ayırdım.

Saygılar

Asura için minimum yatırım miktarı nedir acaba? Sitesinde bulamadım, altcoinler ile ciddi zarar ettim o sebeple elimdeki BTC'leri NEO yapıp burda değerlendirmeyi düşünüyorum.

minimum katılım 1 neo oalcak, maksimum için henüz bir tutar belirlenmedi bildiğim kadarıyla ama yakında açıklanır tüm şartlar, 2 hazirana az kaldı, private sale olmayacağı için öldürecek bir üst limit oalcağını düşünmüyorum.

member
Activity: 370
Pages:
Jump to: