Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 14. (Read 3321 times)

full member
Activity: 420
Merit: 101
Sylonun kampanyalarından biri vardı. Realista sanırım. Oda ethereum tabanlı olarak başlayıp neo olarak bitirdi galiba. Yada neo olarak başladı biz gözden kaçırdık.

realista ethereum tabanlı olarak başladı hocam. sonradan neoya döndü. hatta bountysine katılanların ethereum adresini değiştirip neo adresiyle güncellemesi gerekmişti geçen günlerde. hala devam ediyordur belki güncelleme işlemi.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Sylonun kampanyalarından biri vardı. Realista sanırım. Oda ethereum tabanlı olarak başlayıp neo olarak bitirdi galiba. Yada neo olarak başladı biz gözden kaçırdık.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
Moonlight icosunu kaçırmayın bence.  Neo Global bu projeye yatırım yapacak.
newbie
Activity: 189
Merit: 0
abi nex e katılmak lazımdı ya, geleceği ve projeji çok iyi gerçekten. Ekip çok sağlam. Piyasaya çıktığı gibi alacağım ve 1 senede minimum 8x-10x bekliyorum. İco sıramalarında da potansiyel bakımından zaten hep 1. oluyor.
member
Activity: 560
Merit: 57
Hocam başlık gerçekten son derece heyecan katılabilir hoş bir başlık olmuş doğrusunu söylemek gerekirse. Elinize zihninize sağlık bu tarz başlıkları açtığınız için
newbie
Activity: 154
Phantasma protocol, şu an nos'tan sonra bence en iyi nep5 icosu. Saglam bir proje, bunu da ekleyebilirsiniz listeye. Tavsiye ederim.
member
Activity: 100
Merit: 10
Neo dan bu aralar hiç güzel haber duyamadık 5-6 ay önceki seviyesiyle aynı durumda umarım en kısa zamanda tırmanma dönemine geçer
member
Activity: 196
neo icoların toplu takip edilen bir yer var mı?
Maalesef bilmiyorum ancak böyle bir şey varsa gerçekten çok bilgilendirici bir sayfa olur eğer size geri dönüş varsa pm yoluyla beni de bilgilendirirseniz sevindiririm.
member
Activity: 196
Hocam başlık gerçekten çok hoş bir şekilde sunulmuş takibe aldım bu tarz başlıkları görünce insanın neo alası geliyor en yakın zamanda yatırımımı neoya çevirmeyi düşünüyorum.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Konu çok hoşuma gitti takibime aldım hocam biliyor işini bayağı artış gösterecek gibi doğru icolarla 100x görebiliriz gibi geliyor bana hadi bakalım nereye gidecek.
newbie
Activity: 111
neo icoların toplu takip edilen bir yer var mı?
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Nex malesef bana da çıkmadı kuraların ikisine de katılmama rağmen, Neo projelere ethdan daha çok dikkat ediyor onu fark ettim öyle saçma tırt şeyler çıkmıyor gibi her çıkan çok iddialı ve güzel paralar topluyor, takipte olmakta fayda var.
newbie
Activity: 28
EFX 'e ben de 6 NEO ile yatırım yaptım. Şu anda ico suna göre zararda ama bekleyeceğiz hala potansiyeli olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Seni izlemeye devam ediyoruz hocam, şu piyasada en akıllıca hareketleri çok pc başında vakit geçirmeye mahal bırakmadan yapabilen ve çok güzel karlar alabilen nadir kişilerdensin, gerçekten tebrik ediyorum.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
güzel bi liste olmuş. bunlar kyc yaparken kimlik kabul etmiyor değil mi? pasaport ile kyc zorunluluğu var coğu neo icosunun.
pasaport almak farz oldu 3 5 kazanır bi yunan yaparız Smiley
member
Activity: 210
Merit: 16
bende NEO bountylerine girmek istiyorum ama NEO tabanlı bounty pek bulamıyorurm . bunları bulabileceğimiz bir yer varmı acaba
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Valla iyi para bırakmış yaptığınız yatırımlar. Bizde mi Neo ya geçsek napsak, cezbetti şimdi. Yeni yazılarınızı bekliyorum takip edicem.
full member
Activity: 392
Merit: 101
NEO geleceğin Ethreumu olabilir, Ethereum da çok sağlam ama önü alınamayan çok sayıdaki ERC20 tabanlı tokenler artık Ethereum'a destek olmaktan çok köstek olmaya başladı gibi geliyor.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Neo Icoları nun erc20 tabanlı projelere göre scamlaması daha zor gibi o kısımda katılıyorum size switchden iyi kar elde etmissiniz zaten o karla da devamını getirirsiniz ICOların güzel paylaşım cidden.
newbie
Activity: 191
Şuan girilebilecek dikkat çeken bir ico var mı?
Pages:
Jump to: