Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 7. (Read 3319 times)

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
çok yavaş ilerlemiyor mu arkadaşlar ? yeni çıkan projelere baktığımız zaman phantasma 60 kişiyi aldı stage 2 ye. İco fiyatının altına düşecek bence ama umarım düşmez

Aynen ilk günün %20 bonusunu kaçırmaz katılımcı. Oldusu bittisi bu galiba hardcap rüya bence. Softcap bi ihtimal olur gibi.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Konuyu geç gördüm ama çok güzel bir konu olmuş. NEO tabanlı projelere yatırım yapmak benim de aklımda vardı ama para başka coinlerde takılı kaldığı için zararına çıkış yapmak istemedim. Baya bir fırsat kaçırmışız gibi görünüyor. Bundan sonrakileri yakalarız umarım.
full member
Activity: 686
Merit: 111
çok yavaş ilerlemiyor mu arkadaşlar ? yeni çıkan projelere baktığımız zaman phantasma 60 kişiyi aldı stage 2 ye. İco fiyatının altına düşecek bence ama umarım düşmez
full member
Activity: 1019
Merit: 146
6417 oldu 38 500 000 satıldı ıyı gıdıyor gıbı Cheesy

Hocam nasıl alacağız asura coin

cüzdanlarına neo gönderecez sonra ?

kayıt devam ediyor.muhtelemen ico bitene kadarda devam edecek sitesinden adımları takip edip katılabilirisiniz.
full member
Activity: 672
Merit: 110

onceden kaydolmanız lazım dı.asura beyazlistesıne bunu yapmadıysanız kyc onayınız yoksa alamazsınız suan
newbie
Activity: 6
Merit: 0

member
Activity: 302
Merit: 12
Neo icolarını ben de yakında takip ediyorum.Bu icolardan favorim ise nex.Oyun platformu üzerine kurulu Asura'ya da yoğun bir ilgi var.Nereyi açsam karşıma Asura çıkıyor.
Elinize sağlık.Listenizi sıkı takip edeceğim.
full member
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
6254 Neo oldu yatırım. Toplamda ortalama 108 bin neo hard cap seviyesi.
Yani %6 şuanda diyebiliriz. Çokta acele etmeye gerek yokmuş. 11 Neo attım ama hayırlısı artık Smiley
newbie
Activity: 6
Merit: 0
ben hala beklıyorum  duruma gore gırecegım  suan cok yavas gıdıyor zaten .bı de yanlıs yazıp ınsanları huzursuz edıp duzeltıyorlar ... herkese bol sans ınsallah ılgı cogalır bugunde bende gırerım

Nasıl alacağız ben bilmiyorum

bi tarif eder misiniz
full member
ben hala beklıyorum  duruma gore gırecegım  suan cok yavas gıdıyor zaten .bı de yanlıs yazıp ınsanları huzursuz edıp duzeltıyorlar ... herkese bol sans ınsallah ılgı cogalır bugunde bende gırerım
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Yazdığım sorunu düzelttiler gibi. 36.1 m görünüyor şuanda. Şuanda yavaş ilerliyor sanırım. Çinlilerin ilgisi ne zaman başlayacak merakla bekliyorum. Genelde tr saatiyle geceye deng geliyor.

Çin yasaklı ülkeler arasında yer alıyot, Çinli katılımcı kabul edilmeyecek.
full member
Yazdığım sorunu düzelttiler gibi. 36.1 m görünüyor şuanda. Şuanda yavaş ilerliyor sanırım. Çinlilerin ilgisi ne zaman başlayacak merakla bekliyorum. Genelde tr saatiyle geceye deng geliyor.
düzelmetleri iyi oldu ama yinede bu bile çok büyük bir eksi bence.çinliler genelde 9 gibi geliyor bakalım neler olacak Smiley
legendary
Be A Hope
member
Activity: 364
Merit: 10
bende yatırımımı yaptım o3 cüzdanını indirdim telefonuma ordan aldım asuraları ancak cüzdan da sorun var dı birçok kişi neoları yolluyamıyordu adrese
full member
şuanda 34,698,000 adet satılmış olması lazım, kalemdar abide soruda pek oraşo olmayıp geçiştirme bir cevapla sorun olabileceğini gerçeği yansıtmamış olabileceğini söylediler.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Göz boyamak için yapmış olamazlar değil mi? Zaten sürekli aynı yerde kalması da bir problem. Ben biraz aldım ama şu olay çözülene kadar biraz beklicem.
full member
E o zaman sitede neden sahte bir rakam yazılmış ve artmıyor?
Şuana kadar 11 neo attım bende. Duruma göre artırabilir yada bırakabilirim.
03 cüzdanda sorun var falan satışlar daha yüksek diyorlar ama bilemiyorum.o kadar kötüledim asura başlığında yinede güzel bir yatırım yaptım umarım sorun yoktur Smiley
legendary
Be A Hope
E o zaman sitede neden sahte bir rakam yazılmış ve artmıyor?
Şuana kadar 11 neo attım bende. Duruma göre artırabilir yada bırakabilirim.
full member
6000 asa ile çarpınca 30m küsur ediyor. ama sitede 71,5m asa sold yazıyor.
https://neotracker.io/asset/a58b56b30425d3d1f8902034996fcac4168ef71d
bak asalar burdan dağıtılıyor.

transferden yatırım yapanların adreslerini incele.
neo'yu hangi adrese göndermişler bulamaıyorum

Benim neolar şu adrese gidiyor. https://neotracker.io/address/AJWKoVBnF1nzq8FbMmp9pCcgRcjbvKw68z
5470 neo atılmış bu adrese şuana kadar o da an itibariyle 33m asa yapıyor.

Sizin neo'larda bu adrese mi gitti?
aynı adrese gidiyor ve şuan bu satış için 12bin civarı neo olması lazımdı bu hesapta 5602 neo var şuanda.
Pages:
Jump to: