Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 15. (Read 3319 times)

full member
Activity: 280
Merit: 102
ilgi ile takip ettiğim bir konu, bakalım ileride ne olacak,   neolar artacak mı yoksa azalacak mı
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Büyük balık kaçtı hem de ne büyük balık. Switcheonun böyle olacağı belliydi. Tarihi de not etmiştim ama aklımdan çıktı.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Şu Nex borsası projesinden önce çıksaydı Switcheo'ya epey bir miktar ile katılmayı düşünüyordum, Nex kafamı karıştırdı. Neoları da hazırlamıştım oysaki. Sonrasında cesaret edemedim, sadece bountye katılabildim. Kaçan balık büyük oldu anlayacağınız. Switcheo, şimdilik Neo tokenlerini ekliyor ama 2019 da diğer coin/tokenleri de ekleyecek, elimdekileri tutup fırsat bulursam da miktarı arttırırım.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Switcheo kyc mi onaylamadı yoksa tüm paramla giriş yapmayı düşünüyorumdum. nOS un tarihine baktım da süre çok uzun o zamana unutur giderim.
full member
Activity: 420
Merit: 101
Başlıkta bahsettiğim icolardan, switcheo dan bugün çıkış yaptım, 20 gün sonunda 3x olarak çıktım, daha yolu var ve gider ama kısa vadede yeni neo icoları için kaynak yaratmak adına güzel bir geri dönüş alıdğımı düşünüyorum.

Yeni gireceğim NOS icosu eklendi.

Saygılar.

Atonomi için hiç birşey yazmamışsın dostum onunda global forumda hype i yüksek halbuki ve nOS dan daha önce ico yapacaklar diye biliyorum.

atonomi ethereum tabanlı değil miydi hocam?
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Başlıkta bahsettiğim icolardan, switcheo dan bugün çıkış yaptım, 20 gün sonunda 3x olarak çıktım, daha yolu var ve gider ama kısa vadede yeni neo icoları için kaynak yaratmak adına güzel bir geri dönüş alıdğımı düşünüyorum.

Saygılar.

Atonomi için hiç birşey yazmamışsın dostum onunda global forumda hype i yüksek halbuki ve nOS dan daha önce ico yapacaklar diye biliyorum.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bu konuyu görmemiştim.
Red pulse ile denediğim birşeydi icoya giremediğim için kucoinden almıştım iyide kar bırakmıştı sonrasında uğraşamadım.
member
Activity: 378
Merit: 11
bende narrative aldım 300 tane olurda 3x veya 4x yaparsa direk satmayı düşünüyorum
hero member
Activity: 700
Merit: 553
hayırlı olsun hocam güzel kazanç olmuş. switcheo icosuna ben de 6 neo ile katılmıştım. 22 neo yapıyor şu an. bozdurma konusunda kararsızım daha yükselir gibi geliyor. en azından maliyeti alsam iyi olacak sanırım.

uzun vadede çok daha yükseleceği kesin, ama biraz uzun vadeye bırakınca duygusal bağ kuruyorum sonra satmak sıkıntı oluyor Smiley o yüzden 3-4 x i yakalyınca çıkıp sonraki icolara bakıcam şeklinde bi strateji izliyorum şu anda, bakalım burdan gelenleri nOS a gömücem, kısmet Smiley efx ten gelecekleri nOS tan sonrakine şeklinde gidicem Smiley yıl sonunda kaç neo yapıcaz bakalım Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 101
hayırlı olsun hocam güzel kazanç olmuş. switcheo icosuna ben de 6 neo ile katılmıştım. 22 neo yapıyor şu an. bozdurma konusunda kararsızım daha yükselir gibi geliyor. en azından maliyeti alsam iyi olacak sanırım.
hero member
Activity: 700
Merit: 553

Saygılar.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Neo uzerunde cok fazla proje olmadigi icin takip etmek cok kolay olmuyor yaygin olmadigi icin.. Basligu guncel tutsak daha faydali olur.  Son gunlerde su proje tamam diyebilecegim bir coim cikmadi henuz.
full member
Activity: 450
Merit: 122
nexi bende takip ediyorum güzel bir iş çıkabilir gibi ugrasıyolar baya digerlerine çok bakmamıştım hazırladığın iyi olmuş devamını bekliyoruz
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Incelenmesi gereken bir konu
member
Activity: 336
Merit: 13
aphelion 50 adet gondermis. switcheo telegramdan banlamis. basvuruyu yanlis yaptim diye 2 kez basvurmustum ondan herhalde.
member
Activity: 231
Merit: 10
en son bir effect.ai vardı benim gördüğüm, o güzel bir kampanyaya benziyor
member
Activity: 378
Merit: 11
https://www.spotcoin.com/token spot hakkında bilgisi olan var mı ?

https://bitcointalksearch.org/topic/spotcoin-liquidity-through-simplicity-2997402 ann konusu burda çok ingilizce olmadığı için bir şey anlayamadım ama sanırım taas gibi kar payı dağıtacak miningten falan bahsediyorlar tam anlayamadım
member
Activity: 448
Merit: 17
Listedikilerden ilk 3 ü hardcap yaptılar veya yapıcaklar diğerlerini bilmiyorum içeriklerini takımlarını ilk üçü iyi ama
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Neo icolarını takip etmekte fayda var fakat şu an ico yatırımı için uygun zaman olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kendi blokzincir teknolojisine sahip coinlere yatırım yapmayı daha mantıklı buluyorum.
member
Activity: 61
Merit: 100
NEO icolarını son dönemde başarısız buluyorum, yani ortaya çıkan bir kaç ico yu da inceledim doğru düzgün bir şey yok ortada ne yazık ki
Pages:
Jump to: