Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 17. (Read 3319 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
Bilgilendirme için teşekkürler perçin hocam, neo bikaç aydır büyük atak içinde hele şu eylül ekimdeki çinin güya yasaklıyorum diyip sonra neo'nun arkasında olması baya etkiledi neo'yu, icoları da güzel çıkmaya başladı takipteyiz.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
neo da galiba ethereum gibi gas ücreti yok bu bence büyük avantaj gas yüzünden birçok tokenim borsaya atamadan çöp oldu .
full member
Activity: 672
Neo' tabanına sonradan geçen tokenlerde var tıpkı pikcio gibi. Ekip neo'yu tercih etti etherum yerine bence gayet güzel oldu. Neo da birgün etherum kadar popüler olacak
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
neonun projeleri şuanda olduğu gibi ilerde daha da fazla ilgi göreceğini düşünüyorum baya ciddi yatırımım var neoya şuan fiyatı düşsede btc yükselişe geçtiğinde tekrardan toparlayacaktır kendini
full member
Activity: 364
erc20 lerin ilk ciktigi gunlere benzetiyorum ben bu sureci. tamam neo da artik piyasada kendini kabul ettirdi diyebiliriz. ve bu nep5 tokenlar da zamanla insanlarin hafizasina kazinacaktir. bundan 3-5 yil sonra herkes bu tokenlari alip satacak bence. insanlar erc20lerden sıkılmış gibi gorunuyor.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Neo daha çok yolun başında. Ben ethereumla kafa kafaya geleceğine inanıyorum. Gün geçtikçe neo tabanlı icoların da çoğaldığını görüyoruz. Bu yukarda olan icolar arasında benim ilgimi en çok çeken de NEX. Bu kadar çok airdropçu varken çok işe yarayacaktır arkadaşın söylediği gibi.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Neo her geçen gün itibar kaybediyor fiyatı düşüyor.Şu an 60 dolara gelmiş durumda.Bu düzenlediği ıcolara da yansıyacaktır muhakkak.Ne kadar düşeceği de belirsiz bu piyasa da.Dip olmadığını gördük altcoinlerde şuradan destek gelecek denilen yerden bile aşağılara sarkıyor.Piyasa iyice belirsizleşti.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Burada konuyu acan arkadas 5 adet neo tabanli coinlari listelemis, tesekkürler...
Tüm neo tabanli coinlari görebilecegimiz, takip edebilecegimiz, daha detayli bilgi edinebilecegimiz bir site var mi?
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
ben bunların içerisinden switcheo yu ve nexi takip ediyordum. switcheo ya dün bir miktar yatırım da yaptım ama piyasa bu kadar kötüyken ne kadar doğru yaptığımdan emin değilim. belki de borsalardan ilk günlerde ico fiyatının altında satışlar gelebilir. Göreceğiz. Nex için ise katılabilme olasılığı gerçekten çok düşük. yani kayıt olduktan sonra bir çekilişe dahil oluyoruz. Millet onlarca hesap ile kayıt olduğu için bizim katılabilme ihtimalimizz gerçekten çok düşük.
full member
Activity: 350
Merit: 102
neonun son zamanlarda dusen fiyati bu icolari etkileyebilir. evet gercekten erc20 lerden biktik artik. takip edemez olduk. her onune gelen token cikariyor. waves assetlerine dondu erc20 ler de. nep5 ler eger seciliyorsa gercekten guzel. bu icolari takip ediyordum zaten
newbie
Activity: 51
Merit: 0
NEO tabanlı Tokenların ETH Tokenlardan ayıran en büyük özellikle nedir.? NEO bence çok güzel ve geleceği olan bir Coin ama Tokenlarının diğer Tokenlardan farklı olmasına sebep olacak artıları nelerdir.? Programlama&Kodlama kısmı diğer Tokenlara göre daha mı zor. Veya NEO, Tokenları ince eleyip sık dokutuktan sonra mı kabul ediyor.

Teşekkürler.

Kurduğunuz en son cümleden ötürü. Önüne gelen token yapamıyor ve bildiğim kadarıyla binance tüm neo icolarının arkasında
newbie
Activity: 154
NEO tabanlı Tokenların ETH Tokenlardan ayıran en büyük özellikle nedir.? NEO bence çok güzel ve geleceği olan bir Coin ama Tokenlarının diğer Tokenlardan farklı olmasına sebep olacak artıları nelerdir.? Programlama&Kodlama kısmı diğer Tokenlara göre daha mı zor. Veya NEO, Tokenları ince eleyip sık dokutuktan sonra mı kabul ediyor.

Teşekkürler.
member
Activity: 336
Merit: 17
Bende switcheo ya girdim sadece bunlardan bakalım satışlar bitsin de.  Bu yıl baya neo yılı olacak gibi ama piyasa hele bi duzelsin de önce. Baya is yapacak gibi neo tabanlı tokenler. Merakla bekliyoruz ne olacak.
member
Activity: 196
Merit: 10
böyle bir konunu açılması iyi oldu, ilgiyle takip ettiğim bir konu bu,

umarım bunlarda waves icolarının yaşadığı hüsrana uğramazlar, artık bir ico waves ise kesin olarak başarısızdır mesela topluluğun gözünde,
full member
Activity: 210
sanırım 2018de ether gibi neo akımı izleyeceğiz. gelsin neo airdropları bakalım nasıl olacak. bir tane neodelta açılsın da neo tokenlerini görelim. ortalığın biraz yeşillenmesi gerekiyor tabi aksi halde hiç bir değeri kalmaz bu kadar airdropun çöp olurlkar.
newbie
Activity: 69
İnceleyeceğim hocam teşekkürler.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
NEX icin kayit yaptirdim bende, bakalim ay sonunda ne haberler gelecek... Simdiden cüzdan gayet güzel olmus, browser eklentisi olarak, sevdim... Bir iki NEO atabilirim bu projeye - ama biraz daha arastirma yapacagim sanirim...
member
Activity: 490
Merit: 16
neonexchange bence mükemmel olacak. bakın bu yıl neo yılı olacak diye çoğu yerde yazılıp çiziliyor üstüne atılımlarda yapılıyor neo gerçekten bu takımın üstüne titrediği gözünün nuru gibi gördüğü bir proje oldu ethereumu rakip olarak görüyorlar şahsımca ve daha da  yenilikler gelirse şaşırmayın
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Switchneo için bende kyc yapmıştım katılacağım ama bi türlü login olamadım sitede.adresimin json dosyasıyla girmeye çalıştım giremedim.adamlar private key istiyor bide login olmak için onuda tırstım denemedim.nasıl login olacağımızı biri anlatırsa çok sevinirim, zaten 8 neo limit tanımışlar düşükte olsa gireyim diyorum.yoksa boşa gitmiş olacak kyc falan.

Erherdelta gibi priv key ile cüzdanınla giriyosun switcheo arayüzüne.

Çok basit ve kullanışlı, ben iki farklı cüzdanla 8 er neo gömdüm, 33 küsür bin geldi.

member
Activity: 294
Merit: 10
Benim fikrim sadece Neo tabanli diye her projeye katilmak pek mantikli degil ozellikle piyasanin su anki durumuna bakilirsa.. Effect in white listine ben de kayit yaptirdim ancak hala kararsizim yatirim yapmak konusunda. Iyi bir proje olduguna inaniyorum, markette bir toparlanma yasanirsa yatirim yaparim ama bu durumda belki piyasaya cikmasini bekleyebilirim. Pek cok proje ico fiyatinin altinda su asamada.
Pages:
Jump to: