Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 2. (Read 3319 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
haftalar öncesinde 2 neo verdim 2 x 875 coupit almistim... hala gelen giden bisey yok...
var mi coupit hakkinda haberi olan? alan bekleyen? bekle bekle unutulup gidecek bunlar da...
member
Activity: 336
Merit: 13
mctden hala haber yok mu ya herkes cok umutluydu falan filan ama cacik olmadi hala.
full member
Activity: 406
Merit: 189
başlık güzelmiş takibe alalım, neo projeleri son dönemde artmaya devam ediyor. acaip bir  hyip var. neo tabanlı olması bile artı 1 puan artık
member
Activity: 168
Merit: 10
gerçekten güzel kar bırakmış ama bu saatten sonra bırakır mı şüpheliyim çünki yavaş yavaş icolarada neo tokenlerinede tabiri caizse kıtlık gelmeye başlıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Neo kendini biraz fazla saldı bu dönemde, o sebeple neo adet olarak artmış olsa bile $ olarak zarar yazabilir. Bu sert hareketinde icolarından dönen neoların tıpke eth de olduğu gibi satılması olabilir.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Phantasma (SOUL) whitelisti icoyu kaçıranlar için şu anda switcheoda çok uygun fiyatta arkadaşlar, düşünen değerlendirebilir.

TOLL da güzel fiyatlarda. (Kalemder tavsiyesi)
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
neo icosu demek kazandıracak demek değil. örneğin effect ai hakkında çok fazla hype vardı ama ico sonrası sürünüyor yatırımcılara baya zarar ettirdi.

evet effect ai de büyük zararlar söz konusu, ama tabi piyasa da çok kötü halde buna da bakmak lazım

EFX patlamaya hazır bomba gibi, boğa zamanı 3-4x yapmasına sanırım kimse şaşırmaz. Aslında bu dönemler neo tokenlarına girmek için iyi zamanlar, özellikle ico fiyatının altındaysa, boğa dönemi için alınabilir.
effect ai de bu aralar çok ciddi hareketler bekliyorum
çünkü effect force betası yayınlandı.
fiyata olumlu etkisinin olacağını düşünüyorum.

https://youtu.be/WJyqOzRukGs,

https://medium.com/@effectai/private-beta-of-the-revolutionary-micro-task-platform-effect-force-is-live-9cf732047538

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
neo icosu demek kazandıracak demek değil. örneğin effect ai hakkında çok fazla hype vardı ama ico sonrası sürünüyor yatırımcılara baya zarar ettirdi.

evet effect ai de büyük zararlar söz konusu, ama tabi piyasa da çok kötü halde buna da bakmak lazım

EFX patlamaya hazır bomba gibi, boğa zamanı 3-4x yapmasına sanırım kimse şaşırmaz. Aslında bu dönemler neo tokenlarına girmek için iyi zamanlar, özellikle ico fiyatının altındaysa, boğa dönemi için alınabilir.
member
Activity: 195
-

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
jr. member
Activity: 146
Merit: 1
aynen hocam neo varsa bende katılacağım artık  ancak bende günlerdir asurayı bekliyorum adamların whitelisti için başvuru bende yaptım
full member
Activity: 686
Merit: 111
ben phantasmaya (soul)'a değinmek istiyorum ico bittikten kısa bir süre x4'e kadar çok çok iyi yerlerde dolaştı  ben x3 den sattım fakat şuan ico fiyatında alım için çok güzel bir fırsat diyebilirim. Kucoinde listeleniyor ve bir etkinlik var kucoinde en çok hacim yapan kişilere ödül dağıtılacak yani private saleden alan balinaları saf dışı bırakmak istiyorlar.

etkinliğe gelince: https://www.kucoin.com/#/rank/SOUL
newbie
Activity: 128
Merit: 0
asura ya katılayım dedim ancak formu doldurduk ne gelen var ne giden yatırım yapacak adam kaç gün beklemesi gerekiyor.
member
Activity: 448
Yavaşta olsa istikrarlı bir yükseliş var gözüküyor. En son durum nedir acaba merak ettiğimden soruyorum. Bahsedilen icolara girdim ama maalesef ben nerede çıkacağımı bilemiyorum hepsinde holdcu oldum. Hala karım var ama beklemeye devam edeceğim.

newbie
Activity: 4
newbie
Activity: 32
Neo tabanlı coinleri takip edebileceğimiz bir site falan varmı?
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Çok güzel bir konu aslında uzun zamandır takip ediyorum neo icoları. Şimdi yeni gelecek hedera da kendinden çok söz ettirecek tabi türkler için icoya girmek imkansıza yakın saçma sapan belgeler istiyorlar. Ama konuyu takipteyim uzn zamandır editlenmemiş kasanın son halini editlerseniz başlığa sevinirim.

Aslında çok zor bir şey değil, genellikle sadece kimlik ve selfie istiyorlar. Yani pek fazla anormal istek veya belge kanıtı istemiyorlar. Yine de her projeye güvenmemek gerekli. Bilgiler kötü amaçla kullanılabilir veya güvenliksiz bir sunucu da saklanması durumunda çalınabilir.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Çok güzel bir konu aslında uzun zamandır takip ediyorum neo icoları. Şimdi yeni gelecek hedera da kendinden çok söz ettirecek tabi türkler için icoya girmek imkansıza yakın saçma sapan belgeler istiyorlar. Ama konuyu takipteyim uzn zamandır editlenmemiş kasanın son halini editlerseniz başlığa sevinirim.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Efx'leri hala umutla bekliyorum ancak göbeğimi çatlatan nex oldu yatırımını bile yapamadık süreç uzadıkça işin tadı kaçıyor gibi.
newbie
Activity: 112
Neo bu aralar yüzümüzü güldürmüyor,umarım icoları başarılı olur da seviyesini biraz üstlere çıkartır.
Pages:
Jump to: