Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 6. (Read 3319 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Herkese Merhabalar,

ana liste  ye Coupit projesi eklenmiştir, bir miktar aldım, kısa vadede 4-5X ten çıkma planım var.

tesekkürler, bende 1 + 1, toplam 2 NEO gönderdim...
Birinde pending birinde pending payment statüsü var su an...
Bakalim ne zaman gelecek...
member
Activity: 308
Merit: 11
Güzel bir konu olmuş.Geç görmekle beraber takibe aldım.Ben de neonun geleceğinin parlak olduğunu düşünenlerdenim.En azından airdroplarda bile neo tabanlı olanlarını tercih ediyorum.Özellikle gelecekte ethereum ile beraber brd tahtına ortak olabileceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Coupit'e bende bir miktar Neo ile katıldım. Yavaş yavaş Ethereum tokenlerini bozup Neo ve onun tokenlerine geçirmeye başladım. Sırf şu transfer problemleri nedeniyle Ethereum bıktırdı artık. Birikimlerim duracaksa Neo da dursun.  Grin
full member
Activity: 434
Merit: 100
Neo ethereum gibi kaliteli geleceğe karşı çok güzel şeyler vaat eden bir coin. En büyük artısı altyapı imkanı ile yeni coinlerin türetilebilmesi diye düşünüyorum. Çinin desteği ile neo yeni yükselen güç olabilir.
member
Activity: 378
Merit: 11
Herkese Merhabalar,

ana liste  ye Coupit projesi eklenmiştir, bir miktar aldım, kısa vadede 4-5X ten çıkma planım var.

2-3 saattir bana gelen giden yok hocam neoyu yolladım hala Pending Payment yazıyor
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Zamanım oldukça özellikle NEO ICO'larına bakıyorum coupit projesini görmemiştim ön satışın kapanmasına 16 saat kalmış. İlgi çekici bir projeye benziyor nedir ne değildir göz atacağım. Piyasa düşüşteyken dikkatli davranıyorum beklemekten zarar gelmez ancak ICO' lar için riskli olarak görüyorum zamanı. Kayda değer ise yatırım yapabilirim ufakta olsa. Teşekkürler bilgi verdiğin için.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
ee tokenler cuzdana nasıl gelıyor pekı anlatırmısın mc ıpnesı varsa ıs yapar gıbıme geldı.eth le de alım var .cuzdan olarak neo ya nasıl gelcek alısverıs gıbı alcaz da?

zaten üye olup dashboard unuzdan takip ediyorsunuz durumu, ödeme yöntemi oalrak neo seçeceksiniz, 1 neo ya 875 token veriyor. ödeme sayfasında bi adres veriyor orya katılacağınız neo yu yazacaksınız, alta gönderim yaptığınız aderi ve onun altındaki kutuyada transaction id y girip ödemeyi tamamla diyosunuz.

siparişiniz onaylanınca safyada çıkıyor, sonra cüzdanınıza gelecektir.

deneme amaçlı 1 neo ile başlayınız sıkıntı çıkmazsa devamını yapabilirsiniz.
full member
Activity: 672
Merit: 110
ee tokenler cuzdana nasıl gelıyor pekı anlatırmısın mc ıpnesı varsa ıs yapar gıbıme geldı.eth le de alım var .cuzdan olarak neo ya nasıl gelcek alısverıs gıbı alcaz da?
hero member
coupit de kyc falan herhangi bir şart koşul yok galiba. alt sınır 1neo dışında herhangi bir bilgi bulamadım, kyc zorunluluğu var mı

selamlar evet kyc yok,

tokken alım mantığıda aışılmışın dışınd alışveriş yapar gibi, sepete atıp ordan ödeme yöntemi seçip tamamlıyorsunuz.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
coupit de kyc falan herhangi bir şart koşul yok galiba. alt sınır 1neo dışında herhangi bir bilgi bulamadım, kyc zorunluluğu var mı
full member
Activity: 266
Merit: 148
Neo konusunda kesinlikle bazı gelişmeler bekleniyor 2018 yılı neo yılı olabilir. efx ise özellikle takibimde olan koin bakalım
hero member
Herkese Merhabalar,

hero member
NEO
GAS
ONT
ZPT
GALA
MCT

neon cüzdanimdaki neo ve neo tabanli birimler bunlar... neon cüzdanimda gözükmüyor gerci cogu ama neotracker üzerinden görebiliyorum...
ONT'a baktim 8 USDyi gecmis... digerleri pek birsey ifade etmiyor...
ama saglam bir iki neo tabanli coina daha girip beklemek isterim. su ana kadar maalesef hic bir neo tabanli ico'ya giremedim...

Neon walleta coinleri eklemek için pm attım hocam.

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
NEO
GAS
ONT
ZPT
GALA
MCT

neon cüzdanimdaki neo ve neo tabanli birimler bunlar... neon cüzdanimda gözükmüyor gerci cogu ama neotracker üzerinden görebiliyorum...
ONT'a baktim 8 USDyi gecmis... digerleri pek birsey ifade etmiyor...
ama saglam bir iki neo tabanli coina daha girip beklemek isterim. su ana kadar maalesef hic bir neo tabanli ico'ya giremedim...
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Zaten sürekli aynı yerde kalması da bir problem. Ben biraz aldım ama şu olay çözülene kadar biraz beklicem.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Phantasma için de herkes iyi konuşuyor hardcapi de düşüktü zaten ben iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Neo icoları artık genel olarak kazandırıyor. Para kazanmak istiyorsak ethereum milliyetçisi olmanın anlamı yok  Grin

Bakalım Asura ne yapacak, bu konu güncel kalmalı diye düşünüyorum. Oldukça güzel bilgiler ve öneriler var çünkü. Sanırım Asura ilk başarısız proje olacak, tabii ki henüz konuşmak için erken.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Phantasma için de herkes iyi konuşuyor hardcapi de düşüktü zaten ben iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Neo icoları artık genel olarak kazandırıyor. Para kazanmak istiyorsak ethereum milliyetçisi olmanın anlamı yok  Grin
newbie
Activity: 252
Merit: 0
neo ıcolarını takip edin canım kardeşlerim güzel ıcoları var şahsen ben kendim bugün asur ıcosuna katıldım çok iyi proje oldugunu biliyorum eyer birinci satışı kacırdıysanız ıikinci satışı kacırmayın
full member
Activity: 1019
Merit: 146
tahminim kötü ihtimale yarın 13:00a kadar 80m asa satılması yönünde ondan sonra 500 neo yatırımcılarını gözleyeceğiz duruma göre artık yarın gece yarısı gibi gidişat belli olur.
full member
Activity: 672
Merit: 110
yavas dıyorsunzda maksımum 50 neo zaten kısı bası bence yarın bellı olur ısın aslı 500 neo sınırında gırcekler yarını beklıyordur
Pages:
Jump to: