Pages:
Author

Topic: NEO icoları takip (30 NEO kaç NEO olacak ? ) - page 5. (Read 3319 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Swh yi neotracker a çekmeye çalışıyorum ama nedense olmuyor sebebini bilen var mı acaba?nerede hata yapıyorum. Swh yi swicheo dan aldım Neo trackera çekmek istoyorum. Şimdiden teşekkürler

switcheo borsasına, neo cüzdanınız ile giriş yapıyorsunuz. neon walletla mesela, sonra alım yaptığınız token sol da aşağıda görünüyor, yanında withdraw yazıyor. oraya tıkaldığınız zaman, girdiğiniz neon cüzdanına çekilir token. ordan istediğiniz yere gönderebilirsiniz.

Hocam onu yaptım. En az 2-3 kere denedim. Yeşil renkli yaİ çıkıyor . Ama bakıyorum cuzdanda değil hala borsada. Acaba forkdeltada ki gibi gas mi lazim. O olmadığı için mi olmuyor. Çünkü ben airdroplardan gelen tokeni satmıştım. Swicheo da . Aklıma yeni geldi bu durum.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Swh yi neotracker a çekmeye çalışıyorum ama nedense olmuyor sebebini bilen var mı acaba?nerede hata yapıyorum. Swh yi swicheo dan aldım Neo trackera çekmek istoyorum. Şimdiden teşekkürler

switcheo borsasına, neo cüzdanınız ile giriş yapıyorsunuz. neon walletla mesela, sonra alım yaptığınız token sol da aşağıda görünüyor, yanında withdraw yazıyor. oraya tıkaldığınız zaman, girdiğiniz neon cüzdanına çekilir token. ordan istediğiniz yere gönderebilirsiniz.
full member
Activity: 602
newbie
Activity: 52
Merit: 0
Neo icoları kendi mekanizmasında denetlediği için Scam çıkma ihtimali neredeyse %0.01 bu yüzden neo icoları rağbet görüyor. Fakat piyasa şu anda kan ağlıyor. Şu anda kazandirmasa da ilerde en çok kazandıran neo ve neo icoları olacak gibi.
member
Activity: 370
Merit: 10
Soul toplamaya basladim ben hocam.
newbie
Activity: 12
Coupit.io satın alırken 1 neo karşılığında bu kadar alabilirsiniz diyordu.
Alacağım tutar 2625 Coupit yapıyordu son aşamada bir baktım 7000 tane seçmiş ama ben karşılğında 3 neo göndermiş oldum. Bunun için  ticket açtım ama bakalım ne olacak.
Ne dönüş var bana da ne de gelen giden.
full member
Activity: 672
Merit: 110
neonun bence en ıyı tokenı spotcoin olacaktır.merakla beklıyorum o projeyı
full member
Activity: 980
Merit: 152
1 gün oldu hala ortada yok benim tx ne oldu alamadık mı şimdi bizim olan coine mi oldu tamam sadece 1 tanelik denemelik aldım ancak canımı sıktı.

Hocam sizin tx kodu Ethereum ağına ait gibi geldi bana, siz Neo mu gönderdiniz yoksa Eth mi? Bu arada Coinler cüzdana temmuz ayında gönderilecekmiş, telegram kanalında öyle söylediler.

Neo hocam elimdeki neo gitti ki.

Şuradan mesaj atın, ilgileneceklerdir. https://coupit.io/kyc/helpdesk/customer/index/
full member
Activity: 616
1 gün oldu hala ortada yok benim tx ne oldu alamadık mı şimdi bizim olan coine mi oldu tamam sadece 1 tanelik denemelik aldım ancak canımı sıktı.

Hocam sizin tx kodu Ethereum ağına ait gibi geldi bana, siz Neo mu gönderdiniz yoksa Eth mi? Bu arada Coinler cüzdana temmuz ayında gönderilecekmiş, telegram kanalında öyle söylediler.

Neo hocam elimdeki neo gitti ki.
member
Activity: 302
Merit: 12
Asua da bir neo tabanlı bir proje.Oyun platformları genelde başarılı oluyor.En kötü ihtimal kendi oyununun içinde değerlendiriyor.Takip edebiliriz.
full member

full member
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Asura hakkında ufak detaylar vermek istiyorum arkadaşlar. Yeni birkaç detay grup içerisinde sürekli olarak konuşuluyor ve admin de bazı mesajları destekliyor veya cevap veriyor.

- 12 Haziran veya 13 Haziran tarihlerinin birisinde ortaklık projeleri açıklanacak. Bu tarihin belirlenmesi tamamen ortak şirketin sahibine (İngilizce anlamı boss (patron tarzı bir şey olduğu için sahibine yazmayı uygun gördüm.)) bağlı. Yani şu tarihte açıklayın dediği zaman açıklama yapılacak.
- Zaman zaman 10 NEO ve üzerinde yatırımlar gelmeye devam ediyor. Beklenilen yatırım miktarından ve hızından her ne kadar az para akışı olsa da bu da bir şeydir.
- Çok yüklü miktarda NEO sahibi olan bir adres ara ara yatırımlar yapıyor. Bu hesap ile softcap hedefi oldukça kolay yakalanabilir. (Başka bir arkadaş daha bu adres hakkında yazı yazmıştı.)
- Soft-cap hedefi için neredeyse yarıya ulaşıldı. Ortaklık açıklanmadan önce bu hedefin yarısına gelineceğini düşünüyorum. (Züğürt tesellisi dedikleri bu olsa gerek.)

Şimdilik bu kadar. Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
member
Activity: 933
Merit: 10
NEO ve icolarından beklenti büyük bakalım neler olacak bana göre NEO icolarının içinde en iddaalısı Effect bende şahsen bir miktar aldım hodl.
full member
full member
bende hala pending durumunda beklemekte sizde son durum nedir arkadaşlar neolar gitti  tx ortada yok yav

neotracker.io da tarattığınızda transferiniz görünüyorsa sorun olmaz hocam. Ben akşam gönderdim, sonra ekranı kapadım, sabah coupit'e baktığımda işlem onaylanmıştı.
full member
bende hala pending durumunda beklemekte sizde son durum nedir arkadaşlar neolar gitti  tx ortada yok yav
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Valla Neo'nun kendisini Ethereum'un çakması olduğu için hiç sevmiyorum ama Neo'nun icoları kısa vadede yüksek kâr oranı sunuyor yani 3x yap çık gibi.
newbie
Activity: 84
neo nedense bana hiç cazip gelmiyor. birileri şişirip duruyor çin hükümetinin coini gibi lanse ediliyor ama durum bundan çok daha farklı bence stratis te aynı işi yapıyor
Pages:
Jump to: