Crypto.com’s MCO Visa card was one of the first on the market when it launched in Singapore in 2018, and is now the most widely available card in the world. Since then the market for crypto cards has accelerated, as a wide range of companies have expanded their offerings or released cards of their own. Starting today, Crypto.com is now shipping its cards to 31 markets in Europe, including all 27 EU member states, an addressable market of nearly 530 million people.
Bas malo gledam karticu, i cini mi se kao prilicno solidna. Koliko vidim postoje razliciti tierovi kartica, ovisno o tome koliko se MCO stejka na walletu ( 1 MCO=$5.50 trenutno). Cak i ovaj najnizi tier za koji ne treba stejkanje nudi 1% cashabck sto mislim da uopce nije lose, a cak se mozda i isplati stejkat 50 MCO za 2% cashback opciju, za one koji dosta trose. Fora su mi ove pogodnosti kao recimo besplatni Netflix, Spotify i Amazon, ali za to treba poprilicno MCO tokena, a to je rizik.
Znam da je cesto problem kod tih kripto kartica raznorazni (polu)skriveni feejevi zbog kojih se cesto ne koriste (uostalom i ja se zato drzim dalje od njih) ali ovo mi onako na prvu izgleda bolje od Wirexa. U krajnjem slucaju, svaka dodatna konkurencija je dobrodosla, jer to je jedini nacin da se feejevi smanje i da se masovnije pocnu koristiti. Jel ima mozda netko da je isprobao ovu karticu, ako zivi vani?