Iskreno, nemam pojma što da mislim.
Pročitao sam tih par tema nekoliko puta i jednostavno ne mogu doći do apsolutno nikakvog zaključka. Donirao sam kao i jako puno ljudi ovdje, gledam i ne vjerujem.
A sada me ne bi ni iznenadilo da je on sam dao instrukciju za onu prvu post "iz groba" (kao neki zadnji "pun") a da je osoba kojom je to dao u poverenju sada skrenula svojim nekim putem... tko zna... bilo kako bilo; meni je opet malo poverenje (od onog malo sto je bilo ostalo) u ovom forumu odljetelo u vazduh... whatever. Life is too short.
Ne znam. Gledam opet, Bruno je zatražio novac za sahranu a opet s druge strane, ako znaš da ti je smrt neizbježa, što bi me bilo briga za ono poslije i za novac. Na računu nije mijenjana šifra, opet, ako netko ima njegov password a on više nije s nama, netko tko ima pristup accountu nema ni potrebu mijenjati šifru, a opet taj netko zna podosta o forumu
Ima mi previše tu stvari s kojima bih si mogao razbijati glavu, jednostavno sam podržao flag i ne želim razmišljati o tome.
meni je opet malo poverenje (od onog malo sto je bilo ostalo) u ovom forumu odljetelo u vazduh
Baš...