Gledam ovu fimaplus umirem od smijeha....naplata cuvanja kripto valuta 1,2% godisnje ^^ Zato je kupnja/prodaja 1,8% sto je za pohvalit (nikada nisam kod njih kupovao, pa ne znam jeli se toga drze), za razliku od onih btcstore njubara gdje opale na stranici 1-5% pa se ti misli koliku ce proviziju uzeti...
Meni ništa nije jasno u ovom postu. Ja sam kupovao preko Bitcoin Store i nisam imao baš nikakvih problema. Lijepo ti piše koliko ćeš dobiti ako kupiš 1 BTC i to je to. Nemaš tu što misliti koliko će uzeti provizije. Ako ti odgovara, uzmeš. Ako ne, nikom ništa.
Gledam ovu fimaplus umirem od smijeha....naplata cuvanja kripto valuta 1,2% godisnje ^^
Ako garantiraju za tvoj novac onda je prihvatljivo i vjerujem da ima ljudi koji bi povjerili lovu. Mislim da je puno ljudi u strahu od gubitka kriptovaluta i da bi rado platili 1,2% godišnje za sigurnost. Ako je bez garancije za novac onda je stvarno smješno
Istina je da postoji mnogo ljudi koji bi platili 1,2% godišnje nekome samo da ti čuva lovu. Zar nije onda jednostavnije kupiti Ledger i tako čuvati kripto? Primjerice, ako želiš spremiti 1 BTC ($10.000). 1,2% od toga je $120. Pa jeftinije je onda kupiti Ledger za manje novaca i gore čuvati kripto.