kripto menjacnica Bittrex prestaje sa radom
nije u pitanju hak ili nedostatak sredstava, cini se da je samo nedostatak posla i mali obimi trgovine na menjacnici
od 4.12. vise nece biti moguce vrsiti razmenu na menjacnici, a potrebno je povuci svu imovinu sa menjacnice sto pre (za sada nema nekog posebnog roka)
Dosao mi je mail od Bittrexa neki dan da imam $0.7 tamo pa me pozivaju da povucem.
Bittrex je bio prvi CEX na kojem sam se registrirao (nekad pocetkom 2017) , sjecam se da je u to vrijeme bio kao danas Binance. Tko bi tada rekao da ce za par godina postati prakticki irelevantna mjenjacnica a evo sada i prestaju sa radom.
A čujem da su i Kraken i Binance u velikim problemima, a još važnije za sve da je USDT opet zamrznut
Kad vec spominjes Binance, CZ je danas sklopio deal sa DOJ. Priznao je krivnju za krsenje propisa protiv pranja novca, platiti ce 4.3 milijarde dolara kazne te nece vise smjeti biti na celu americkog ogranka Binanca (bar ne na papiru ali je naravno jasno tko ce i dalje vuci konce)
According to the Wall Street Journal, Changpeng Zhao is scheduled to make an appearance at a federal court in Seattle on Tuesday afternoon to enter his guilty plea. This decision represents a pivotal moment for both CZ personally and Binance as a leading global cryptocurrency exchange.
Alongside CZ’s plea, Binance will also plead guilty to a criminal charge related to violating anti-money laundering requirements. The company has agreed to pay fines amounting to $4.3 billion. This significant sum includes payments to settle civil allegations made by regulators, underscoring the broad scope of the legal settlement.