Je li to bilo vezano za uplatu primljenu od sig. kampanje? Vrlo je zajebana situacija…
Koliko sam ja skuzio da, jer je on do prije par mjeseci bio clan kampanje a onda je vjerojatno sa svoje adrese slao na Binance (pretpostavljam da nije toliko lud da je dao Binance adresu za isplatu). U ovakvoj situaciji mislim da nema smisla lagati i muljati ako zelis zadrzati account.
Vjerujem da ima veliki broj članova koji svoju tjednu zaradu šalju direktno na mjenjačnice i mijenjaju u lokalnu valutu.
To sigurno, ima ih dosta kojima je to jedini izvor primanja tako da se sigurno dosta salje na CEX.
Ja ne prodajem svoje coine, ali sada moram razmišljati o načinima da "operem" coine koje sam zaradio od kampanje, a na način da ne koristim usluge mixera jer to ovdje gubi smisao.
Ja takodjer bitcoin zaradjen ovdje nisam do sada prodavao te nemam namjeru ikada slati na ikakve cexove bas zbog ovakvih situacija, a sav bitcoin zaradjen ovdje drzim dalje od ostatka.
Da nejasno je, kao sto je nejasno sta Binance zahteva od njega. Traze nekakve dokaze, ali ne pise koje.
Koliko sam ja skuzio, morat ce objasniti na koji nacin je povezan sa tom adresom, znaci objasniti da je dobio lovu od signature kampanje i poslati screenshotove kao dokaze.