/snip
Ja sam bio spreman od početka da bilo kakva signature kampanja može stati svakog trenutka i nisam nimalo zabrinut, a i dobro je malo prodrmati stvari.
Mislim da drugi mixing servisi sada mogu pokušati iskoristiti ovu situaciju.
/snip
Siguran sam da budu. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane... Siguran sam da će se nekoliko njih sad pokušati progurati, a iz situacije s CM će vidjeti što možda nije pametno raditi (npr. imati servere u SAD-u ili zemljama EU).
Naravno da niti jedna sig. kampanja neće trajati vječno, pa tako i CM. Svi članovi CM-a sad imaju prilično dobru referencu kod traženja nove kampanje tako da ne bi trebalo biti problema. Htio sam vidjeti koliko ljudi je bilo u kampanji, ali ne mogu otvoriti Google tablicu. Zna li netko koliko ljudi je bilo?
Ako ništa drugo, ovom je sada super vijest za campaign managere, puno kvalitetnih postera slobodno na tržištu, pa mogu birati koga će uzeti
Ali činjenica je da je ta kampanja bila fokusirana na reputaciju svojih članova i kvalitetu njihovih postova, a ne na neki fiksni broj postova, pa nisam siguran da će baš svi članovi CM biti zainteresirani da rade pod nekim fiksnim uvjetima, određeni broj postova u gamblingu, i slično.
Uostalom, tko je bio dovoljno dugo u CM kampanji skupio je dovoljno bitcoinčića i nema neku veliku potrebu da mora hitno tražiti neku drugu kampanju.
A što se tiče samog poslovanja CM, bilo je i za očekivati da će se tako nešto dogoditi, jer se zaista radilo o jako velikim iznosima koji su se provlačili tamo, i bilo je jasno da će ih netko ići istražiti, da to ne može trajati dovijeka.
Pitam se samo da li je CM čuvao detaljne podatke svih svojih transakcija i da li će se sada provjeravati sve te transakcije, jedna po jedna.