Pages:
Author

Topic: PancakeSwap - $Cake - page 13. (Read 6954 times)

sr. member
Activity: 974
Merit: 292
October 01, 2021, 12:03:33 PM
Ben de NFT mint kesin deneyeğim. Bakarsın tuttururuz

NFT mint etmek için profil oluşturdum. 7 ekimde mint etmek için hesabımızda ne kadar cake ya da bnb olmalı?
Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Her mint 300 dolarlık cake üzerinden yapılacak. Ağ ücretini ödemek için de çok az bnb gerek

Profil oluşturmak yeterli mi? Profilde nft olmalı mı? Cevap için teşekkürler.
jr. member
Activity: 246
Merit: 7
September 30, 2021, 04:17:00 PM

NFT mint etmek için profil oluşturdum. 7 ekimde mint etmek için hesabımızda ne kadar cake ya da bnb olmalı?

Her mint 300 dolarlık cake üzerinden yapılacak. Ağ ücretini ödemek için de çok az bnb gerek
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
September 30, 2021, 12:43:31 PM

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
September 30, 2021, 07:46:17 AM
bekledıgım kadar yuksek hacım yok ama yınede sonucta enflasyonu yavaslatmaya faydası olacak. 2 haftada 1 ifoda yaparlarsa fiyat baskısı iyice azalıcaktır.

hacim yok derken  Grin
saatte 1000bnb ye yakın su anda hacim.
ustelik daha %90 ın haberi yoktur basladıgından.
birde ustune sadece 22 tane nft ile bu hacim yapıldıgını dusunursek hacim yoktan öte inanılmaz bir hacim var diyebilirz.
yeni squad koleksiyonu gelince büyük ihitmal zincirlerarası nft hacim rekorunu kırarlar.

benım beklentı daha yuksektı. zaten gorunen oki ucuz nftler alınıp satılıyor gen0 ve panurai gibi nftlerde tık yok. onlarda alıs satıs olsa gunde 100bın bnb bıle cok rahat hacım olusur.
jr. member
September 30, 2021, 05:57:54 AM
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
September 30, 2021, 05:22:30 AM
Cake bu son aylık dönemde BNB gibi istenileni vermedi fiyat olarak.

istenileni fazlaıyla veriyor aslında.sadece yatırımcının istekleri yersiz ve mantıksız.
istiyorlar ki hem %60 stake den kazansın hemde cake ath yapsın.
ne yazık ki oyle bir dunya yok.
cake ath yaptıgı zaman 100 milyon cake vardı dolaşımda. su anda 220 milyon cake var.
adamlar zaten yatırıcya %60 faiz vererek cake in enflasyonuna karşı korumanız budur diyor.
ekip inanılmaz çalışıyor rahatlıkla kritpnn en iyi ekiplerinden biri diyebilirz.gerisi ne yazık ki marketin durumuna kalıyor.
member
Activity: 854
Merit: 50
September 30, 2021, 05:14:53 AM
Cake bu son aylık dönemde BNB gibi istenileni vermedi fiyat olarak. Acaba sizlerin düşüncesi nedir. Fiyat olarak eski zirvesine gelir dedim ama yaklaşamadı bile. Biraz hayal kırıklığı ile elimdekileri sattım . Geçen düşüşte geldiği fiyata gelirse tekrardan alım düşünürüm. SOL gibi bir yükseliş bekledik ama olmadı sağlık olsun.
sr. member
September 30, 2021, 04:49:13 AM
bekledıgım kadar yuksek hacım yok ama yınede sonucta enflasyonu yavaslatmaya faydası olacak. 2 haftada 1 ifoda yaparlarsa fiyat baskısı iyice azalıcaktır.

hacim yok derken  Grin
saatte 1000bnb ye yakın su anda hacim.
ustelik daha %90 ın haberi yoktur basladıgından.
birde ustune sadece 22 tane nft ile bu hacim yapıldıgını dusunursek hacim yoktan öte inanılmaz bir hacim var diyebilirz.
yeni squad koleksiyonu gelince büyük ihitmal zincirlerarası nft hacim rekorunu kırarlar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
September 30, 2021, 04:31:32 AM
sr. member
September 30, 2021, 03:34:42 AM
millet profil fotolarını satıyor.
bir daha ki ido da profil fotosu olmayanlar katılamayacak hepsi geri almayaca calısacak.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
September 24, 2021, 03:23:44 AM
Lottie  adlı nft'yi 2,5 bnb'den bende satışa koydum platform gelene kadar 2,5 bnb de dursun bakalım bir delinin teki çıkar alır belki.

Site bilgisi için teşekkür ederim.
jr. member
September 24, 2021, 02:45:16 AM
Cüzdanımda PancakeSwap borsasının verdiği bir nft var bunlar ne işe yarayacak bellimidir?
Birde pancakeswapda belli bir puanın üstündeki cüzdanlara ödül veriyorlarmis ama ödülün ne olduğunu açıkçası anlamadim

Bende de var birkaç tane hiccup adlı olanı satmıştım 3-4 ay önce 1 BNBye. Şu anda en ucuz hiccup 4 BNB filan yanlış görmediysem

https://treasureland.market/ satışı buradan yapmıştım
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
September 22, 2021, 08:54:11 AM
Cüzdanımda PancakeSwap borsasının verdiği bir nft var bunlar ne işe yarayacak bellimidir?
Birde pancakeswapda belli bir puanın üstündeki cüzdanlara ödül veriyorlarmis ama ödülün ne olduğunu açıkçası anlamadim

Cüzdanında Erc-721 NFT'ye sahipsen market açıldığı zaman satabilirsin. O puana sahip kullanıcılar 100 puan başarım kazandılar, ne işe yaradığını sorarsan şuan için bir işe yaramıyor diye biliyorum. 1. yıl başarımını kazanmış olduk 100 puanlık sadece.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
September 22, 2021, 08:15:56 AM
member
Activity: 352
Merit: 52
September 22, 2021, 08:04:20 AM
PancakeSwap ''1'' yaşına girdi bugün. Sosyal medyada etkileşim bir hayli artıyor. Bitcoinin düşüşüne denk gelmeseydi cakede iyi bir fiyatlanma görebilirdik. Önümüzdeki hafta Pancakeswap'ın NFT pazarında açılacak ve aktif olarak alım-satım yapılacak. Geçen günlerdede yeni IFO düzenlemesinden sonra baya bir zaman geçti, daha sık daha fazla ifoya sahip olmak istiyoruz diye bir gönderi gönderdiler ard arda 1-2 ifo gelse fena olmazdı, eskiden sık sık olurdu.

Şu an çok güzel yerde fiyat olarak. Buradan ben de bir miktar aldım, nft marketin haberiyle btc de toparlamış olur umarım.
legendary
September 22, 2021, 05:22:35 AM
PancakeSwap ''1'' yaşına girdi bugün. Sosyal medyada etkileşim bir hayli artıyor. Bitcoinin düşüşüne denk gelmeseydi cakede iyi bir fiyatlanma görebilirdik. Önümüzdeki hafta Pancakeswap'ın NFT pazarında açılacak ve aktif olarak alım-satım yapılacak. Geçen günlerdede yeni IFO düzenlemesinden sonra baya bir zaman geçti, daha sık daha fazla ifoya sahip olmak istiyoruz diye bir gönderi gönderdiler ard arda 1-2 ifo gelse fena olmazdı, eskiden sık sık olurdu.
member
Activity: 739
Merit: 58
August 31, 2021, 09:39:24 AM
Cake stake etmeye başladım. Apr yönünden çok iyi bir kazanç vaad ediyor. Fiyatta olumlu bir hava da var. Ben girdim diye umarım dip yapmaz. Yada hacklenmez falan Grin
member
Activity: 352
Merit: 52
August 25, 2021, 08:18:12 AM
Düzeltme sonrası elimdekileri biraz doğrultunca 9 $a kadar düşmüşken alamadım, biraz elim bollaşınca ve potansiyel fiyatın altında gördüğümden 15$ dolaylarından tekrar alım yapmıştım.
30$ dolaylarında tekrar satıp olası düzeltmede yine alım kovalayacağım. BSC de elde tutulabilecek az projeden biri.
legendary
August 25, 2021, 08:06:55 AM
Teknik göstergeler Cake için hala kuvvetli alımı işaret ediyor. Cake önemli adımlar attı son aylarda %44 lük bir emisyon düşürülmesi çok önemliydi aynı zamanda deli gibi cake yakıyorlar daha ne yapsınlar derken, şuandada nft ekosistemi için calışmalar yapıyor ekip. PancakeSwap NFT Ekosistemi Evrimleşiyor, bundan sonra NFT marketlerinde daha fazla ürünler olacak, kullanıcılar Nft'leri alıp satabilecekler. Pazar yerinden alınan ücretler Cake satın almak ve ya yakmak için kullanıcaklar.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
August 24, 2021, 09:07:59 AM
Hâlâ CAKE holder ı değilim fakat önceden birkaç kere ifade ettiğim gibi Binance Smart Chain üzerindeki en iyi defi projesi olduğunu düşündüğümden takip ediyorum. Bence şu anki seviyesi merdiven gibi artmış gözükse de potansiyelini yeterince yansıtmıyor. Güzel düzeltmede alınabilir.
Pages:
Jump to: