Pages:
Author

Topic: PancakeSwap - $Cake - page 9. (Read 6956 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 30, 2021, 03:33:33 AM
Tam emin olmamakla birlikte profil oluşturan kullanıcılar pancake'i cüzdana bağlayabilrmi? Biraz önce işim vardı "Pancake Christmas 2021" adlı nft dağıtıyorlar. 3 hesabımada hediye geldi. sıfır bir hesapla denedim ona vermedi.
300 puan ustu profıllere dagıtıldı. cok fazla oldugu ıcın para etmıyor bende tahmını 5 ayrı hesapta nft geldı acıp bakmıorum bıle
legendary
Activity: 2170
Merit: 1526
December 30, 2021, 03:06:06 AM
Tam emin olmamakla birlikte profil oluşturan kullanıcılar pancake'i cüzdana bağlayabilrmi? Biraz önce işim vardı "Pancake Christmas 2021" adlı nft dağıtıyorlar. 3 hesabımada hediye geldi. sıfır bir hesapla denedim ona vermedi.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 22, 2021, 02:47:46 AM
yeni ifo sisteminin eskisinden bir farkı yoktu sunu anlamıs olduk ifoları zaten balinalar uzun vade cake tutanlar süpürüyormus. ama bu sefer ifo hype yapmayınca onlarada bırsey vermemıs oldu
jr. member
Activity: 250
Merit: 7
December 21, 2021, 02:38:21 PM
Sitenin ağırlık yükünü kaldıramaması, Hedeflerin gerçekleşme zamanı, IFOlardaki başarısızlıklar, Satılan NFT koleksiyonu üstüne bir geliştirme yapılmaması gibi sebeplerden ötürü elimdeki bütün cakelerle vedalaştım. Sağolsun geçen sene ocaktan beri güzel kazançlar sağladı ve portföyümün büyümesinde büyük katkısı vardır. Hayırlısı olsun
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 21, 2021, 01:30:43 PM
Bu gün yapılan Pancake İFO suna geçen hafta kilitlediğim cake lerle  katıldım. Sıra işleme gelince yeni hesap oranına göre cake istedi. Mevcut yapı içinde verilen sürede yeni cake alamadım. Sistemde beklemede kaldı. Satış bitti bizim cake lerde sıcak sıcak geldi. Bir sonraki satışta stake edeceğim cake ve alım anında kullanacağım cake hazır. Kendimi cake gibi hissetim.

Bugün gerçekleşen satışta her zamanki gibi aşırı yoğunluk vardı, bazı arkadaşlarım alamadılar bile yeterli süre içerisinde. Benim bu ifo için çok bir beklentim yoktu piyasanın kötü gidişatından dolayı, bende biraz geç kaldım o yüzden baya bir fee arttırdım işlemleri hızlıca yapmak için buna rağmen totalde bir zararım üstüne badge almış oldum. Yeni ifo sistemi güzel ilerliyen dönemdeki ifolar kazançlı olabilir hiç belli olmuyor. Bu arada 1 DPT 6x 'e kadar yaptı diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen Smiley
hero member
Activity: 1330
Merit: 645
December 21, 2021, 01:22:36 PM
Bu gün yapılan Pancake İFO suna geçen hafta kilitlediğim cake lerle  katıldım. Sıra işleme gelince yeni hesap oranına göre cake istedi. Mevcut yapı içinde verilen sürede yeni cake alamadım. Sistemde beklemede kaldı. Satış bitti bizim cake lerde sıcak sıcak geldi. Bir sonraki satışta stake edeceğim cake ve alım anında kullanacağım cake hazır. Kendimi cake gibi hissetim.
legendary
December 21, 2021, 12:04:38 PM
Bugün ifo yaptılar kar alabilen oldumu bilmiyorum token 1x bile yapmadı sayılır bu seferde harcadığınız feeyi bile geri alamadık.
legendary
December 14, 2021, 03:59:56 AM
Bunların ifosuna giriyorsun ödediğin feeyi gelen karşılamıyor girmiyorsun girmediğine pişman oluyorsun. taraftar tokenlarından kar edebilen çok azdı bunada katılacağız tabiki. Bedava para bedava paradır.
legendary
December 13, 2021, 11:33:56 AM
Yeni Pancakeswap İFO'su (DPT) Diviner Protocol yeni İFO formatıyla önsatışı yapılması için oylama başlatılmış bu yeni formattan kullanıcılar memnun kalmış gibi görünüyor %99 oranında evet yapılsın şeklinde oylanılmış oylama devam ediyor oylamaya katılmak için lütfen oy kullanın.

Hesaplama dönemi boyunca (yaklaşık 1 hafta), ortalama IFO CAKE Pool stake bakiyeniz, IFO'lar için maksimum CAKE taahhüt limitinizi belirleyecektir.

IFO satış detayları:

Satış başlangıç ​​zamanı: Yaklaşık. 21 Aralık Salı günü saat 100:00 UTC
Satış bitiş zamanı: Yaklaşık. 21 Aralık Salı 130pm UTC
Toplanacak miktar: CAKE jetonlarında 600.000 USD
Satılacak tokenler : 24.000.000 DPT (ilk DPT toplam arzının %2.4'ü)
Jeton başına fiyat: 1 DPT = 0,025 USD

IFO katılmak için: İlk önce profil oluşturmanız gerekiyor ardından sadece sahip olduğunuz kekle basit ve sınırsız satışa katılabilirsiniz. Yeni İFO'da 1 hafta boyunca keklerinizi stake etmeniz gerekiyor, limitsiz satın almak istiyorsanız.

https://pancakeswap.finance/voting/proposal/QmQqpknHvuQwshVP259qFxfQsxiWbQ9SLMebohDeRwRzKg
member
Activity: 449
Merit: 88
December 02, 2021, 02:04:14 AM
bırak katılmayı 65 gwei ile ilk sözleşme onayını yapamıyoruz.

Bugun havuza girmeye calışırken canım çıktı. Ne kadar gas artırsam bile fayda etmedi son dakikalarda onaylandı neyse ki Santos alabilmiş oldum.

Cake'in stake oranı çok cazip geliyordu. Ama merkeziyetsiz olduğu için avax almıştım. Hayatımda aldığım tek doğru karar olabilir:)
Cake gibi projelerde ilk girenler çok kazanıyor. Sonradan girmek riskli oluyor. Eski hype'ı yok. Bakalım nasıl olacak.

Cake'in stake oranı hala cazip yıllık %80'e yakın bir aprsi var. Tek sorun fiyat eskiden IFO sonrası fiyat yükseliş trendine girerdi şimdi tam tersi düşüş trendine giriyor. Yatırımcılar emisyon ve IFO'lardan hiç memnun değiller bu yansımayı direk fiyattan görüyoruz. Ekip bir şekilde mudahale edecektir diye düşünüyorum eğer eski yaptığı tüm zamanların en yükseğini yaparsa satıp çıkmayı planlıyorum Smiley

Yıllık 80% apr da kurtarmazdı. 21$ cake almak yerine 19$ dan avax aldım. Yani fiyat düşerse apr da kurtarmıyor.

Aynen öyle. Kazandığım getirisi zararımı kesinlikle karşılamıyor mesela.
member
Activity: 739
Merit: 58
December 01, 2021, 04:14:02 PM

Bugun havuza girmeye calışırken canım çıktı. Ne kadar gas artırsam bile fayda etmedi son dakikalarda onaylandı neyse ki Santos alabilmiş oldum.

Cake'in stake oranı çok cazip geliyordu. Ama merkeziyetsiz olduğu için avax almıştım. Hayatımda aldığım tek doğru karar olabilir:)
Cake gibi projelerde ilk girenler çok kazanıyor. Sonradan girmek riskli oluyor. Eski hype'ı yok. Bakalım nasıl olacak.

Cake'in stake oranı hala cazip yıllık %80'e yakın bir aprsi var. Tek sorun fiyat eskiden IFO sonrası fiyat yükseliş trendine girerdi şimdi tam tersi düşüş trendine giriyor. Yatırımcılar emisyon ve IFO'lardan hiç memnun değiller bu yansımayı direk fiyattan görüyoruz. Ekip bir şekilde mudahale edecektir diye düşünüyorum eğer eski yaptığı tüm zamanların en yükseğini yaparsa satıp çıkmayı planlıyorum Smiley

Yıllık 80% apr da kurtarmazdı. 21$ cake almak yerine 19$ dan avax aldım. Yani fiyat düşerse apr da kurtarmıyor.
legendary
December 01, 2021, 02:41:54 PM

member
Activity: 739
Merit: 58
December 01, 2021, 11:49:27 AM
Aylar önce avax ile fiyatı kafa kafaya iken ikisi arasında kalmıştım. Cake'in stake oranı çok cazip geliyordu. Ama merkeziyetsiz olduğu için avax almıştım. Hayatımda aldığım tek doğru karar olabilir:)
legendary
December 01, 2021, 06:06:08 AM
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
December 01, 2021, 05:50:10 AM
Tekrar oylayarak geçirdikleri Santos IFO şu anda yapılıyor ama BSC ağı öyle bir kilitlendi ki işlem yapmak için birkaç kat gas fee artırmanız gerekiyor.
Milyonlarca insan aynı anda hem RACA marketine hem IFOya yüklenince bu tıkanıklık kaçınılmaz oluyor. Ucuz diye kitlelerce kullanılan BSC ağında hızlı işlem yapabilmek için artık bir dolar üstü ödemek gerekiyor işlem başına.
jr. member
November 27, 2021, 08:01:09 PM
Pancakeswap ekibinin yeni duyurusu Santos FC IFO'su topluluk oylarıyla reddedildi. Topluluk bu IFO'yu istememiş belli yaşanan sebeplerden dolayı ekip hala ne yazık ki diye cümleye giriş yapmışlar. Madem topluluğu bu kadar önemsiyorsun topluluğun isteklerini yerine getirmen gerekir. IFO'dan önce şu arz problemine bir el atmalılar bana kalırsa.

https://twitter.com/PancakeSwap/status/1464591819409219594?s=20

Topluluğu önemsedikleri yok. Yeni oylama sundular tamamen balina havuzunu korumaya yönelik olmuş
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
November 27, 2021, 01:37:04 PM
Ben de sistemde ifo badgeleri için son bıraktığım çerezlik cakelerimle hayır oyu vermiştim reddedilmesi isabet olmuş. Takım bu kadar başarısız işlere imza attıktan sonra kimsenin güveni kalmadı, BSC ağında onlarca kat fazla kazanç sağlayan müthiş defiler varken bunlar geride kaldı. Önce çalışan ifo sistemini bozdular, sonra daha pahalıya satmaya başladılar, geride kalan topluluğun buna tepki vermesi güzel.
legendary
November 27, 2021, 12:23:37 PM
Pancakeswap ekibinin yeni duyurusu Santos FC IFO'su topluluk oylarıyla reddedildi. Topluluk bu IFO'yu istememiş belli yaşanan sebeplerden dolayı ekip hala ne yazık ki diye cümleye giriş yapmışlar. Madem topluluğu bu kadar önemsiyorsun topluluğun isteklerini yerine getirmen gerekir. IFO'dan önce şu arz problemine bir el atmalılar bana kalırsa.

https://twitter.com/PancakeSwap/status/1464591819409219594?s=20
jr. member
November 26, 2021, 05:08:25 PM
Pancakeswap Yeni İFO duyurusu FC Santos fan tokeni lansmanı. Oylama başlatılmış %56'lık bir kesim oylamayı red etmiş geçen ifolarda ağır sıçtıkları için sanırım.

''Bu sefer, önceki IFO'lardan edindiğimiz deneyimlere dayanarak, daha aşırı taşma durumlarını kapsayacak şekilde ücret katmanlarını büyük ölçüde ayarladık.'' demişler Pancakeswap ekibi

Ayrıca oylamaya katılmak için buradan katılım sağlıyabilirsiniz.

https://pancakeswap.finance/voting/proposal/QmTMM92Hr8iiB1FZYYQrr7M6U6RjXhf91xkdJnvaCf8BT2

Teşekkürler Hayır oyumu kullandım. Başımıza ne geldiyse evet demekten geldi. Ekibi silkelemek lazım kendine gelsin
legendary
November 26, 2021, 11:32:04 AM
Pancakeswap Yeni İFO duyurusu FC Santos fan tokeni lansmanı. Oylama başlatılmış %56'lık bir kesim oylamayı red etmiş geçen ifolarda ağır sıçtıkları için sanırım.

''Bu sefer, önceki IFO'lardan edindiğimiz deneyimlere dayanarak, daha aşırı taşma durumlarını kapsayacak şekilde ücret katmanlarını büyük ölçüde ayarladık.'' demişler Pancakeswap ekibi

Ayrıca oylamaya katılmak için buradan katılım sağlıyabilirsiniz.

https://pancakeswap.finance/voting/proposal/QmTMM92Hr8iiB1FZYYQrr7M6U6RjXhf91xkdJnvaCf8BT2
Pages:
Jump to: