Pages:
Author

Topic: PancakeSwap - $Cake - page 3. (Read 6954 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 04, 2023, 06:51:19 AM

Girdiniz mi üstat, bu rakamlardan girdiyseniz iyi kazanç bırakacaktır size, hala maliyeti düşük, ben 4 dolardan bir anda 2 dolara falan düştüğü bir gün vardı, kilitli cakeler salındı demişlerdi, o gün ciddi düştü ve o günden beri ha bugün ha yarın almayı düşünüyordum, biraz aldım da kayda değer sayılmaz, öylesine attım hesaba o biraz kazandırdı ama bu kadar büyük paraları bağlamak ayrı bir cesaret Smiley
ya yok hocam batmaktan para mı kaldı  Cheesy
ama olsaydı değil 3m tl 3m dolar basardım o kupona
Kenan Doğulu'nun dediği gibi "şaparım bilirsin"
eş dost yakın akrabayı taallukata faydamız olduysa ne mutlu  Kiss
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
November 04, 2023, 06:05:17 AM

Girdiniz mi üstat, bu rakamlardan girdiyseniz iyi kazanç bırakacaktır size, hala maliyeti düşük, ben 4 dolardan bir anda 2 dolara falan düştüğü bir gün vardı, kilitli cakeler salındı demişlerdi, o gün ciddi düştü ve o günden beri ha bugün ha yarın almayı düşünüyordum, biraz aldım da kayda değer sayılmaz, öylesine attım hesaba o biraz kazandırdı ama bu kadar büyük paraları bağlamak ayrı bir cesaret Smiley
legendary
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
November 04, 2023, 05:16:11 AM
bsc ağındaki en düzgün dex hala pancakeswap. sanırım bu ağda henüz hack tarzı olaylardan nasibini almamış tek dex de yine kendileri. 1-2 ay önceki değerine geri geldi yani öyle birden alllaaah diyebileceğimiz bir artış olmadı ama ilerisi için sepette olması gereken shitlerden birisi. ufak bir miktar riske atılır.

Ben de ufak bir miktar 3000 dolar kadar riske atıp alayım, kenara atayım diyorum. Klasik berbat kara düzenci yatırımcı mantığıyla düşünüyorum, bir Cake 10 dolar olsa en azından aldığım risk 5 e paramı katlamamı sağlar. Aksi durumda en azından yatırdığım parayı geri alabilirim diye düşünüyorum. Hala çok yüksek değil piyasa. Artışa başlayınca durmadığı zamanlar olmuş. Bir anda 10 doları görebilir belki alt boğasında. Hala bence ucuz ytd.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 04, 2023, 04:54:42 AM
bsc ağındaki en düzgün dex hala pancakeswap. sanırım bu ağda henüz hack tarzı olaylardan nasibini almamış tek dex de yine kendileri. 1-2 ay önceki değerine geri geldi yani öyle birden alllaaah diyebileceğimiz bir artış olmadı ama ilerisi için sepette olması gereken shitlerden birisi. ufak bir miktar riske atılır.
sr. member
November 04, 2023, 04:41:41 AM
Cake diriliyor mu? Dünden önce yine ilk 100 altcoin listesine girmeyi başardılar ve bugün %25 artış ile sıralamada 89’a yükseldiler. Neler oluyor Cake’de? TR’de yatırımcıları olduğunu hatırlıyorum ki BNB ve Cake beraber tutan arkadaşlar da oluyordu. Rutin bir fiyatlama mı bir gelişme neticesinde mi oynuyor? Daha da yukarı gider mi tahminler neler?

Hocam birşey olduğu yok gunlerdir coin yükselişte btc biraz daha izin verirse 2x yapmayan kalmaz.  Cake pozisyonunu %20 büyütüp ayrılmıştım hata ettik.

Neo ve gasi  gördünüz mü kaç x yaptilar
Gördüm hocam. Gas, Neo’yu geçti ilginç şekilde. Neo hala ucuz sayılır. Cake’de ucuz sayılır bence 20 dolarlardan düştü bu seviyeye herhalde elbette o zamanki dolaşımda olan Cake ile şimdiki aynı değil ama yine de alım fırsatı gibi geliyor bu fiyatlar bana. Bilmiyorum kafam çok karışık oldu. Bitcoin halving gelirken altcoinler de canlanmaya başladı bu güzel bir gelişme .
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
November 04, 2023, 04:18:54 AM
Cake diriliyor mu? Dünden önce yine ilk 100 altcoin listesine girmeyi başardılar ve bugün %25 artış ile sıralamada 89’a yükseldiler. Neler oluyor Cake’de? TR’de yatırımcıları olduğunu hatırlıyorum ki BNB ve Cake beraber tutan arkadaşlar da oluyordu. Rutin bir fiyatlama mı bir gelişme neticesinde mi oynuyor? Daha da yukarı gider mi tahminler neler?

Hocam birşey olduğu yok gunlerdir coin yükselişte btc biraz daha izin verirse 2x yapmayan kalmaz.  Cake pozisyonunu %20 büyütüp ayrılmıştım hata ettik.

Neo ve gasi  gördünüz mü kaç x yaptilar
sr. member
November 04, 2023, 04:06:11 AM
member
Activity: 111
Merit: 15
July 26, 2023, 02:55:21 PM
Bugün SABLE ifosu vardı katıldım az bir para ile. Token ancak yüzde elli üzerine çıktı ifo fiyatının ama 100 başarı puanı veriyor her ido için. Boğaya kadar kar zarar demeden ufak miktarlarla ifolara girmek boğada işimize yarayabilir.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
June 02, 2023, 07:02:30 AM
PancakeSwap P2E oyunu olan Pancake Protectors'u duyurdu.
Olası bir boğa döneminde hype'ın bu P2E oyunlarda da yükseliş yapacağını düşünüyorum.Tabiki şuanda piyasada çok fazla p2e oyun mevcut ama bunların arasından mecburen seçmek zorunda kalacağız.
https://protectors.pancakeswap.finance/
Oyunla ilgili diğer bilgileri görmek için ise;
https://blog.pancakeswap.finance/articles/pancake-protectors-is-here-discover-the-power-of-cake-and-perks-for-pancake-squads-and-bunnies

Bugün ki biraz yükselişini buna borçlu olabilir belki. Oyun içerisinde Cake satışı veya alışı veya oyun envanteri satışını yapabilirlerse Cake güzel bir hype yakalayabilir belki. Şu fiyatları ciddi manada alım kokuyor bence. Alım yapacağım biraz daha düşmesini bekliyorum. Temeli olan, bence yatırım yapılabilecek ve boğada kendini yukarıya daha rahat atabilecek bir coin Cake. Bilmiyorum böyle hissediyorum tabi herkes kendi yatırımından sorumludur.
legendary
Activity: 1022
Merit: 1827
June 01, 2023, 05:05:12 AM
PancakeSwap P2E oyunu olan Pancake Protectors'u duyurdu.
Olası bir boğa döneminde hype'ın bu P2E oyunlarda da yükseliş yapacağını düşünüyorum.Tabiki şuanda piyasada çok fazla p2e oyun mevcut ama bunların arasından mecburen seçmek zorunda kalacağız.
https://protectors.pancakeswap.finance/
Oyunla ilgili diğer bilgileri görmek için ise;
https://blog.pancakeswap.finance/articles/pancake-protectors-is-here-discover-the-power-of-cake-and-perks-for-pancake-squads-and-bunnies
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
May 06, 2023, 02:00:19 PM
Bitcoin yükselirken de değer kaybetmeye devam ediyor CAKE. Tokenleri daha sonra kitlediğim için pişman olduğumu söylemiştim. Satış baskısının devam edeceği, kitli tokenlerin açılacağı kimsenin elinde tutmak istemeyeceği belliydi bende kilit açılır açılmaz vurdum geçtim. Bir yıldan uzun süredir tuttuğum cakelerle vedalaştım. Kafamda uygun bir bölge var oralara gelirse tekrar alımda yapılabilir.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
May 06, 2023, 04:35:12 AM
Hala düşmeye devam ediyor nedir bu Cake durumu acaba? Bilmediğimiz bir olumsuz haber mi yayıldı listede şu anda 90. sıraya kadar düştüler birileri de aksiyon yapmıyor günlük düşmeye devam ediyor herhalde kilitli tokenlerden bir kısmını da bugün saldılar biraz kenarda tutuyordum ama artık maliyeti kurtarsın satmanın derdine düştüm uzun vadeli bir esprisi yok bu arada kilit için önerileriniz nedir bir de kaç cake kaç faiz verir neresi güvenlidir
full member
Activity: 348
Merit: 119
April 25, 2023, 11:45:40 AM
bu niye düştü ki şimdi zaten ucuz sayılır
https://twitter.com/PancakeSwap/status/1650487145856106507?t=FJSxGfQCzEJ_gorYueCQaA&s=19
23m dolar yakım olmuş üstelik  Huh

1 yıllık kitli stake havuzu açıldı.Haliyle satanlar oldu,toparlanacaktır. Uzun süreli sepete biraz daha attım, yakımlar şimdilik etkilemese de boğa gelene kadar fiyatı katlanacaktır.

%20 çok büyük bir kayıp. $Cake önemli bir potansiyel altcoin ancak bu %20 kayıbı ne zaman tam olarak toparlayabilir bilmiyoruz. Boğa gelene kadar katlanacaktır tahmini doğru çıkabilir ama yanlışta çıkabilir. Yatırım yapacak arkadaşlar riskleri ona göre alabilirler. Bu arada ne kadarlık stake kilidi varmışta böyle Cake’in kafasına vurmuşlar? Twitter’da dolandım biraz ama fark edemedim, göremedim. Birileri stake kilidi açılmış yazmış sadece. 1 sene kilitli tutanlara iyi oranda dağıtım oldu demek ki. Bu arada 1 hafta önce bende bir miktar yatırım yapmıştım. Şu anda sabretmeye ve alttan alıp maliyet düşürmeye çalışacağım.

Açılan yıllık kitli havuz büyük bir havuz ki fiyata böyle bir etkisi oldu.
Yıllık stake edilmiş havuzda 200 milyona yakın CAKE var. Kimin ne zaman kaç token kitlediğini ve daha ne kadar tokenin dolaşıma gireceğini söyleyen veya bilen yok.
1 yıl önceki CAKE fiyatıyla şimdiki arasında 4 kat fark var.Haliyle bir nebze olsun zararını çıkarıp satmak isteyenler oldu.
Dump sonrası negatif etkiyle belli bir yere kadar gidip duracaktır ama o noktanın ne olduğunu kimse bilemez.Ben riskimi alarak parçalı almaya devam ediyorum.
Gelecek boğada ne olacağının garantisi yok .Belki eski ilgiyi, fiyatları ya da şimdiki fiyatı bile göremeyebilir DEXler ama kriptoda zaten risk ve kazanç-kayıp doğru orantılı.
Ayıda toplanacak uzun süreli altlardan biri bana göre CAKE ama herkesin yatırım stratejisi ve risk alma durumu değişir.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
April 25, 2023, 07:21:00 AM
1 yıllık kilit havuzu ilk başladığında geçen sene kararsız kalmıştım satıp çıksam mı kitlesem mi diye. bir kaç hafta sonra da boğada satamadık bari dursun adet artsın diye düşünmüştüm. Millet stakelediği cakeleri dumplarken içeride kaldım kafama kafama attılar cakeleri. 2.60 lardan tepki alımları gelmeye başladı açılınca satacaktım mecbur bekleyeceğim artık.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
April 25, 2023, 05:46:45 AM
https://twitter.com/PancakeSwap/status/1650487145856106507?t=FJSxGfQCzEJ_gorYueCQaA&s=19

1 yıllık kitli stake havuzu açıldı.Haliyle satanlar oldu,toparlanacaktır. Uzun süreli sepete biraz daha attım, yakımlar şimdilik etkilemese de boğa gelene kadar fiyatı katlanacaktır.

%20 çok büyük bir kayıp. $Cake önemli bir potansiyel altcoin ancak bu %20 kayıbı ne zaman tam olarak toparlayabilir bilmiyoruz. Boğa gelene kadar katlanacaktır tahmini doğru çıkabilir ama yanlışta çıkabilir. Yatırım yapacak arkadaşlar riskleri ona göre alabilirler. Bu arada ne kadarlık stake kilidi varmışta böyle Cake’in kafasına vurmuşlar? Twitter’da dolandım biraz ama fark edemedim, göremedim. Birileri stake kilidi açılmış yazmış sadece. 1 sene kilitli tutanlara iyi oranda dağıtım oldu demek ki. Bu arada 1 hafta önce bende bir miktar yatırım yapmıştım. Şu anda sabretmeye ve alttan alıp maliyet düşürmeye çalışacağım.
full member
Activity: 348
Merit: 119
April 24, 2023, 09:04:20 PM

legendary
April 24, 2023, 08:46:53 PM
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
March 05, 2023, 05:41:01 AM
Bu Pancake Squad NFT'ler ne işe yarıyor arkadaşlar kısa bir özet geçebilecek var mı?
Hocam şimdilik yaptıkları launchpad yani ifolarda private sale'den faydalanmanızı sağlıyor private sale daha fazla satın alma hakkı vermiş oluyor.

Yakın zamanda fiyatı düşerse almayı düşünüyorum.

Not: Zamanında çok iyi ekmeğini yemiştim.
Teşekkürler benimde dikkatimi çekti fiyat düşmüş biraz.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
March 05, 2023, 05:25:28 AM
Bu Pancake Squad NFT'ler ne işe yarıyor arkadaşlar kısa bir özet geçebilecek var mı?
Hocam şimdilik yaptıkları launchpad yani ifolarda private sale'den faydalanmanızı sağlıyor private sale daha fazla satın alma hakkı vermiş oluyor.

Yakın zamanda fiyatı düşerse almayı düşünüyorum.

Not: Zamanında çok iyi ekmeğini yemiştim.
Pages:
Jump to: