Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 31. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
btg verecegiz diye musteri cekip vermediler. veririz demeyen btcturk verirken bunlar vermedi. tüm parayi cektim burdan. isim olmaz. milyonlarca dolarlik btg yi oyle vermemezlik edemezseniz.
50-100$ a düşmesini bekliyorlar bence öyle vereceklerdir Cheesy

BTG'ler yansidi hesaba. Nolcak simdi aslan parcasi?
Ananın amcığı olucak.Be amk çocuğu ben 30 BTG yi 380$ den sattım zamanında aldığımda paribu 1 ay sonra veriyor birde kalkmış hakkına girdiniz diye utanmadan mesaj yazıyorsunuz.Hem milletin parasını geç vericek hemde haklı olacaklar? ya bi siktirin gidin amk
şu son 3 mesajı yazan kişi aynı kişi ya da paralı bir paribu köpekleri.Paribudamı çalışıyorsunuz olm siz
full member
Activity: 188
Merit: 110
btg verecegiz diye musteri cekip vermediler. veririz demeyen btcturk verirken bunlar vermedi. tüm parayi cektim burdan. isim olmaz. milyonlarca dolarlik btg yi oyle vermemezlik edemezseniz.
50-100$ a düşmesini bekliyorlar bence öyle vereceklerdir Cheesy

BTG'ler yansidi hesaba. Nolcak simdi aslan parcasi?
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
BTG bakiyeleri yatmış boşuna haklarına girdik valla Cheesy Helal olsun adamlara çok sevindim şuanda
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
An itibariyle Bitcoin Gold'lar yatmış durumdalar. https://destek.paribu.com/hc/tr/articles/115004865974-Bitcoin-Gold-BTG-%C3%87ekim-%C4%B0%C5%9Flemleri-Ba%C5%9Flat%C4%B1lm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r

Boşuna günah aldınız dostlar. Araştırmadan, dinlemeden milletin ağzı ile iş yapmamanız konusunda uyarmıştım sizi. Burada bazı kişilerin utanması gerekecek anlaşılan.

Hayırlı uğurlu olsun, elinizde tutun BTG bakiyelerinizi, gün gelir fırlar.
full member
Activity: 434
Merit: 107
btg ler yatmış helal sana paribu.
full member
Activity: 322
Merit: 101
adamlar bildiğin btg leri sattı fiyat düşecek diye, düşmeyince de vermiyor ahahah. hakkaten bravo.
member
Activity: 107
Merit: 12
Laptop'ım 7/24 açık evden ofise gittiğimde ip değiştiği halde her an açık olan borsalarım arasında otomatik olarak logout olmayan bir tek paribu var, işime gelmiyor mu? geliyor ama bilg. çalınsa yada başka bir durum olsa büyük sıkıntı yaratabilir. Desteğe yazmak zor geldi birileri ilgilenirse sevinirim.
Bende 6 aydır adamlara 2FA ekleyin diyorum ama nafile..

2FA olmamasının açıklaması nedir acaba? Gerçekten akıl alır gibi degil.
sr. member
Laptop'ım 7/24 açık evden ofise gittiğimde ip değiştiği halde her an açık olan borsalarım arasında otomatik olarak logout olmayan bir tek paribu var, işime gelmiyor mu? geliyor ama bilg. çalınsa yada başka bir durum olsa büyük sıkıntı yaratabilir. Desteğe yazmak zor geldi birileri ilgilenirse sevinirim.
Bende 6 aydır adamlara 2FA ekleyin diyorum ama nafile..
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
paribu niye bu kadar pahalı diye söylenen arkadaşlar bugün alım yaptılar mı acaba. şu an paribu global fiyatın altında. ama bu arkadaşlar yine btc almayacaklar. ne zaman ki coşku gelecek fiyat global fiyatın üzerine çıkacak, işte o zaman söylenmeye başlayacaklar. hep aynı
member
Activity: 105
Merit: 10
December 31, 2017, 09:03:28 AM
Paribu ya [email protected] adresi disinda nasil ulasiyorsunuz? Basit bir havale probleminin cozulebilmesi icin 5 gun beklemem gerektigini soyluyorlar miktar +20K TRY. Aciklama kismindaki kodda harf hatasi olusmasi sebebi ile 5 is gunu beklemem gerektigi belirtiliyor. Gonderen banka hesabim ile paribu kullanici hesabim ayni isime sahip. Alici adi ve iban numarasi websitelerinde belirtildigi gibi buna ragmen hala sorunum cozulmedi.
Ben desteğe dün soru sordum hala cevap gelmedi herhalde pazartesi salı ilk iş günü cevaplayacak memur arkadaşlar.

ben bugün bunlara hakettikleri sıfatı mailledim. çok gücenmişler hesabımı kapattıklarını bildirmişler Smiley) trilyonlarca para kazanıp milletin sırtından bir de tribe giriyorlar. cevap versenize maillere. yeni borsalar açılıyor çatır çatır, bi siz mi varsınız aq? yurtdışı borsalara para göndermek işlem yapmak transfer etmek para kazanmak bunlardan daha kolay.
sr. member
December 31, 2017, 05:42:07 AM
50-100$ a düşmesini bekliyorlar bence öyle vereceklerdir Cheesy
sr. member
December 31, 2017, 05:08:37 AM
Paribu ya [email protected] adresi disinda nasil ulasiyorsunuz? Basit bir havale probleminin cozulebilmesi icin 5 gun beklemem gerektigini soyluyorlar miktar +20K TRY. Aciklama kismindaki kodda harf hatasi olusmasi sebebi ile 5 is gunu beklemem gerektigi belirtiliyor. Gonderen banka hesabim ile paribu kullanici hesabim ayni isime sahip. Alici adi ve iban numarasi websitelerinde belirtildigi gibi buna ragmen hala sorunum cozulmedi.
Ben desteğe dün soru sordum hala cevap gelmedi herhalde pazartesi salı ilk iş günü cevaplayacak memur arkadaşlar.
full member
Activity: 910
Merit: 105
December 31, 2017, 05:06:45 AM

Bize yanlış yapılmaz mı demek istiyorlar nedir anlamadım. Bir harf yüzünden niye 5 gün bekletiyorlar hata varsa düzelt işte çok mu zor müşteriyi mağdur ediyorsun? 20k onlar için küçük belki ama bu adam onu çevirip geçiniyor da olabilir. 5 iş günü bekletmek nedir ya? Yılbaşı da giriyor resmi tatil hafta sonu falan derken 5 iş günü olur totalde 12 gün.
member
Activity: 107
Merit: 12
December 31, 2017, 04:55:24 AM
member
Activity: 1011
Merit: 65
December 31, 2017, 12:40:02 AM
Fiyat farkından şikayet edenler an itibariyle fiyat farkı yok yurt dışı ile aynı..Fark vermek istemeyenler alıp yurtdışına gönderip tetherde bekleyebilir.Btc için bulunmaz fırsat..

preev kurundan 5 bin tl aşağı düşsün alacağım göte göt deme şekli budur bence.
PREEV kuruyla aynı şu an fiyat takip etmiyormusun uzaydamı yaşıyorsun..Ne 5000 farkı. Şuan preev 50.000 tl paribu 50200 TL...

ne uzayı la sabah sabah, anlamıyorsun sen galiba bu türkiyedeki fiyatlar preev kurundan aşağı olacak yakında merak etme sen bizim acemiler panik satışı yapsın sen gör partiyi preev kurundan -5.000 tl aşağı alacağım onu diyorum anlamadın galiba. daha çok çektireceğim ben o dış piyasada fiyatlar 50 bin tl iken 14.000 tl fazla verip 64.000 tl den 1 adet bitcoin alanlara
member
Activity: 212
Merit: 13
December 30, 2017, 09:37:13 PM
Fiyat farkından şikayet edenler an itibariyle fiyat farkı yok yurt dışı ile aynı..Fark vermek istemeyenler alıp yurtdışına gönderip tetherde bekleyebilir.Btc için bulunmaz fırsat..

PREEV kuruyla aynı şu an fiyat takip etmiyormusun uzaydamı yaşıyorsun..Ne 5000 farkı. Şuan preev 50.000 tl paribu 50200 TL...
member
Activity: 1011
Merit: 65
December 30, 2017, 09:12:58 PM

member
Activity: 212
Merit: 13
December 30, 2017, 08:58:18 PM
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
December 29, 2017, 06:28:23 PM
Atladığın bir nokta varki zaten can alıcı nokta orası. Herkesin işlemlerine kişiye özel yapmıyorlar. Toplu olarak mevcut havuzdan işlenerek / çoklu gönderimler yapılır.
Yani total de 0.0014 gibi bir fee ödendiğini düşünün ve bunu 10-20 kullanıcının bitcoin çekim talebini yaparak gerçekleştirdiğinde ortada fahiş bir rakam oluyor Wink

Yani hesabının üzerini komple çiz. bir işe yaramaz. Neden bitcoin çekim talepleri beklemeye alınıyor bir sürece giriyor ? Gerekli hesaplamaların havuzlardan en iyi nasıl gönderilirse karlı olacağına dair hesaplama yapılması gerektiğinden.

He paribu da bu yok kafasına göre gönderiyor diyorsanız o zaman ne kadar kalitesiz iş yaptıklarını iddia etmiş olursunuz. Varsa da, kardeşim oradan da kar ediyor diyebilirsiniz gönül rahatlığıyla. Ticaret bu kimse babasının hayrına birşey yapmaz..

Haklı olduğunuzu düşünüyorum. Paribu dan hiç BTC çekmedim.

Ama çekenlere şunu sorabiliriz.

Çekme emri verdikten en geç 3 dk içinde TX id geliyormu ? Yoksa 15-30 dk bekletiyormu ?

Genelde 30 dakikada falan geliyor txid maalesef bendede böyle bir durum oluyor eskiden daha hızlıydı bu durumlar ama şimdi tamamen yavaşladı.

BTc çektiğiniz txid nize tanımlı ikiden fazla gönder varsa muhtemelen toplu göndermek için bekletiyorlar dır.

optimum fee ücretinin tespiti için bir algoritma kullandıklarını sanmıyorum, eğer kendi core larından yapıyorlarsa bir kere tanımlamışlardır o değer üzerinden veriyordur..
bu durumda da ağ durumuna göre verilen fee düşük kalıyorsa sürünüyor, yüksek kalıyorsa hemen geçiyordur hesaba..
Pages:
Jump to: