Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 30. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Hit btc siteesinden paribuya btc attım 2 gündür hesabıma geçmedi 0/3 gözüküyor paribuda onay kısmı bu neden bu kadar dandik

Paribu'nun ne hatasi var burda? hitbtc yeterli fee'yi odememisse paribu napsin?

Hit btcden aynı miktarlarda btc yi yakın zamanda bittrexe aktardım 1-2 saat içinde gitmişti.

tx id ver bakalim hocam.

6790b18db0c1619e94e7f82c5ce93bcf601d4e1127a5b3a937f4b5b62019225c
full member
Activity: 188
Merit: 110
Hit btc siteesinden paribuya btc attım 2 gündür hesabıma geçmedi 0/3 gözüküyor paribuda onay kısmı bu neden bu kadar dandik

Hit btcden aynı miktarlarda btc yi yakın zamanda bittrexe aktardım 1-2 saat içinde gitmişti.

tx id ver bakalim hocam.
sr. member

sr. member
Activity: 700
Merit: 270

Bunun Paribu ile alakası yok yalnız Hibtc ile alakalı Yeterli Fee ödenmediyse mecburen böyle durum oluyor normalde ben bittrexden btc attım yarım saatte hesabımda oldu.
full member

sr. member
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Paribuda 2fa olayının gelmesi lazım diğer türlü olmuyor.  Hafta sonları birde hesaba para geçmemesi'de büyük sıkıntı oluyor acilen bir para ihtiyacında hafta sonu falan geçsin diye beklenilmiyor.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Burda paribunun hizmetlerinden memnuniyet meselesi çok konusulmuş ama sanırım yılbaşından sonra onaysız müşteri hesaplarının onaylanması sürecini başlatmışlar ama bence kötü olmuş.  Çünkü ayda bir 100 dolarlık btc veya benzeri altcoin alımı yapabilmek için kullanıyordum paribuyu.

Benim gibi 3-5 kuruş yatıran kişilere kolaylık göstermeye devam ederlerse çok memnun olurum. Burdaki yorumları okuyan varsa paribu'dan söylediklerimi bir düşünsünler.

ben olayı anlamadım. "onaysız müşteri hesaplarının onaylanması süreci" ne demek?

Onaysız hesaplar işlem yapamayacak demek sanırım. Artık Paribu'da işlem yapabilmek için hesabın onaylı olması gerekli.

Zaten günlük 500 TL limit bile olsa, büyük dolandırıcılık işleri dönmüştür. Nasıl dayandılar hayret.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Şu tr de kullanılacak tek ama tek borsa paribudur. yalnız al-satta komisyon oranları düşmeli
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
Burda paribunun hizmetlerinden memnuniyet meselesi çok konusulmuş ama sanırım yılbaşından sonra onaysız müşteri hesaplarının onaylanması sürecini başlatmışlar ama bence kötü olmuş.  Çünkü ayda bir 100 dolarlık btc veya benzeri altcoin alımı yapabilmek için kullanıyordum paribuyu.

Benim gibi 3-5 kuruş yatıran kişilere kolaylık göstermeye devam ederlerse çok memnun olurum. Burdaki yorumları okuyan varsa paribu'dan söylediklerimi bir düşünsünler.

ben olayı anlamadım. "onaysız müşteri hesaplarının onaylanması süreci" ne demek?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001

Hocam mesele 100 dolar değil, mesele çalıntı banka hesaplarıyla para gönderilmesi ve bu hesaplardan gönderilen paranın Paribu'yu en çokta sistemi yakacak olması. Ben doğrulama işlemlerinin gerekliliğinin şart olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 105
Merit: 10

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
ben de paribudan memnunun. millet alışmış şikayet etmeye. hiç bir şeyi beğenmiyorlar. beğenmiyorsan yüzlerce borsa var, onlardan birisini kullan olsun bitsin.
full member
Activity: 434
Merit: 107
ben de paribudan çok memnunum. sadece btg olayı içimde uhde kalmıştı. crypto dünyasında dürüstlük çok önemli. bu demek değilki paribu yüzde yüz dürüst. daha doğrusu ayinesi iştir kişinin.ama şu ana kadar başka bir siteye yönelme ihtiyacı hissetmedim. bu da bana yeter.
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
btg verecegiz diye musteri cekip vermediler. veririz demeyen btcturk verirken bunlar vermedi. tüm parayi cektim burdan. isim olmaz. milyonlarca dolarlik btg yi oyle vermemezlik edemezseniz.
50-100$ a düşmesini bekliyorlar bence öyle vereceklerdir Cheesy

BTG'ler yansidi hesaba. Nolcak simdi aslan parcasi?
Ananın amcığı olucak.Be amk çocuğu ben 30 BTG yi 380$ den sattım zamanında aldığımda paribu 1 ay sonra veriyor birde kalkmış hakkına girdiniz diye utanmadan mesaj yazıyorsunuz.Hem milletin parasını geç vericek hemde haklı olacaklar? ya bi siktirin gidin amk
şu son 3 mesajı yazan kişi aynı kişi ya da paralı bir paribu köpekleri.Paribudamı çalışıyorsunuz olm siz
Seviyesiz çomar! Sende ne arar 30BTG ve 30BTC? Senin ağzından belli ne bok olduğun. Sanki tüm TR borsaları anında verdi bir Paribu kalmıştı it herif. Sen kimsinde milletin anasına sövüyorsun, köpek! 10 mesajından 9'u küfürlü. Senin yaş ortalaman 16-18 liselisin çok belli. Seni saygıya davet ediyorum. Burada kimse kimsenin köpeği değil fakat senin köpek olduğun belli.

TÜM FORUM DUYSUN! PARİBUDAN ÇOK MEMNUNUM! PARİBU KADAR KALİTELİ VE İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN BORSA YOK!!! YABANCI BORSALAR BİLE HİZMET VERMİYORLAR, İŞİ SALLAMIŞ DURUMDALAR. BTCTURK, KOİNİM, KOINEKS ŞİKAYETLERİ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR! TÜM HERKES FİKRİME KATILIYOR OLMALIKİ TÜRKİYENİN EN BÜYÜK BORSASI KENDİSİ!
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Ohooo, Paribu yalakaları konuya gelmiş. BTCTurk vermeseydi Paribu da vermeyecekti. Hepsi aynı bok. BTG fiyatları göçtü, insanları mağdur ettiler. Paribu BTG ağında sıkıntı var ondan vermiyoruz diyordu, ne oldu da düzeldi acaba? BTG ağında bir değişiklik yok halbuki.

Bu işlerde yeni sayılırım ama birinci husus BTC Türk halen BTG'leri vermedi sadece bakiyeyi göstermeye başladı. Diğer gecikme konuda da BTG'nin kendi sayfasında bazı şeyler yazıyor şurda https://bitcoingold.org/critical-warning-nov-26/ ve şurda https://bitcoingold.org/vulnerable-wallets/ bu konu ile alakalı olabilir, ilgilenen baksın.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Ohooo, Paribu yalakaları konuya gelmiş. BTCTurk vermeseydi Paribu da vermeyecekti. Hepsi aynı bok. BTG fiyatları göçtü, insanları mağdur ettiler. Paribu BTG ağında sıkıntı var ondan vermiyoruz diyordu, ne oldu da düzeldi acaba? BTG ağında bir değişiklik yok halbuki.
full member
An itibariyle Bitcoin Gold'lar yatmış durumdalar. https://destek.paribu.com/hc/tr/articles/115004865974-Bitcoin-Gold-BTG-%C3%87ekim-%C4%B0%C5%9Flemleri-Ba%C5%9Flat%C4%B1lm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r

Boşuna günah aldınız dostlar. Araştırmadan, dinlemeden milletin ağzı ile iş yapmamanız konusunda uyarmıştım sizi. Burada bazı kişilerin utanması gerekecek anlaşılan.

Hayırlı uğurlu olsun, elinizde tutun BTG bakiyelerinizi, gün gelir fırlar.

Onlar utanma nedir bilmez ki? Katran olmus suratlari, anasina bacisina kufretsen guler Smiley

Gotu boklu 0.3 btc'si ile gelir burda cok bisey oluyormus gibi masturbasyon yapar. Comarin tanimi bu iste yapacak birsey yok.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Paribu dan şaşmayacaksın. Bu adamlar kazandığı kuruşun her zerresinin hakkını veriyorlar, hız performans helal olsun size. BTG 'lerde yatmış tebrikler PARİBU !
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Mavi Kart hamili olanlara maalesef Paribu'da yer yok
Pages:
Jump to: