Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 28. (Read 129832 times)

full member
Activity: 286
Merit: 100
siteye girince ne yazıyor: Türk Lirası ile Bitcoin alışverişinin en kolay ve güvenli yolu.

mottosu ne: Türkiyenin en büyük bitcoin borsası

bir yerde ethereum ya da kripto para borsası demiyor.

nedir bu ethereum sevdası anlamıyorum. adamın işi bitcoin ile. ethereum almak isteyen başka yere gitsin. oldu olacak altın, hisse senedi, döviz satmalarını da isteyin. adam bitcoin borsasıyım ben diyor ve bunu en düzgün şekilde yapıyor

Tamam güzel söyledinde ona bakarsan  btctürk adı yazan borsa sitesi var. Adı btc yani Smiley ether alınıp satılıyor orada
Biz mottosundan tottosundan vazgeçsin demiyoruzki. Daha kullanışlı bir yer olsun diye ethereumda eklesinler diyoruz.Paribu yarın kendisine olan ilgiyi kaybetmesin diye yani.Sonra biz demiştik muhabbeti olmasın diye..
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
siteye girince ne yazıyor: Türk Lirası ile Bitcoin alışverişinin en kolay ve güvenli yolu.

mottosu ne: Türkiyenin en büyük bitcoin borsası

bir yerde ethereum ya da kripto para borsası demiyor.

nedir bu ethereum sevdası anlamıyorum. adamın işi bitcoin ile. ethereum almak isteyen başka yere gitsin. oldu olacak altın, hisse senedi, döviz satmalarını da isteyin. adam bitcoin borsasıyım ben diyor ve bunu en düzgün şekilde yapıyor
member
Activity: 102
Merit: 25
Bence böyle bir çalışma olsa Mutlaka bu konu Hakkında bilgilendirme veya duyuru yaparlardı.

Ama böyle bir durum sanırım Kısa zaman içerisinde yok gibi gözüküyor. Ama yakın zamanda bunu eklemeleri kesinlikle gerekiyor Hem Türk borsalarında yerini biraz daha sağlamlaştırırlar hemde bu sayede güven kazanırlar.

Olması gereken bir durum daha bana göre 2fa olayınıda eklemeleri gerekiyor mesaj olayı çok riskli bir hal aldı. Duy sesimizi paribu diyorum...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Ethereum eklemeyi bilmiyorsanız ücreti mukabilinde ben sizlere destek vereyim de ekleyin şu Ethereum'u artık.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Paribu eğer etherumu getirirse bence yerini dahada sağlamlaştırabilir diye düşünüyorum ama bu konuda çok ağırlar açıkcası.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
en iyisi en güvenilir gene paribu sitesi.
newbie
Activity: 14
çalışanlarının üyelerin kimlik bilgilerini dolandırıcılara vermesi ve kullanıcıların paralarının çalınmasına vesile olması haricinde gayet iyi bir borsa.

Bu tam olarak net değil gibi duruyor Herhangi bir borsanın veya Paribunun böyle bir şey yapması tamamen itibarı ve türk borsalarını zedeler bana göre.

Önceden sanırım kimlik resimlerini istiyordu Paribu.şimdi ise kimlik resmi yerine sadece bilgi istiyor.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Paribu bana göre 2 sorunu düzeltmeli bence birincisi etherumu getirmeli bu sayede biraz daha iyi olur ve belki daha fazla kişi uğrar. Bir diğeri ise 2fa aktive etmeleri gerekiyor böyle bir borsa için en önemlisi bu olur.
newbie
Activity: 42

acilen bu konuyu duzeltecek bir hamle yapin yoksa paribu tarihe dunyanin en mal borsasi olarak altin harflerle kazir ismini. boyle sacmalik olmaz!
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
member
Activity: 448
Merit: 10
En iyisi yapılana kadar paribuya devam.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Haftasonu para yatırabilen varmı çekebilen Teb ile?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529

lanet olsun sana paribu güvendip 1.12 btc attım yüklemediler sepeb te önceki eski adrese göndermemmiş.
bütün borsalar eski önceden oluşturulan adreslere gönderilen parayı yansıtır sadece güvenlik amaçlı yeni adres üretiyorlar.
bide Türkiyenin en büyük bitcoin borsası diyorlar. Belgeleri hazırlıyorum avukatta tuttum. milletin parasını göz göre gaspetmek neymiş gösterecem size.

Nasıl bir durum tam olarak anlamadım ama Eski adrese gönderdiğinde hesaba yansıması lazım bir sorun olması gerekmiyor ben bir kaç hafta önce 1btc yakın attım eski hesaba hiç bir sıkıntı olmadı paribuya 3 onay sonunda geçti.
full member
Activity: 314
Merit: 101
neden sadece btc ile işlem yapılıyor paribuda. ben etheri degörmek istiyorum mesela. böyle bir düşünceleri varmı acaba? btc nin transfer süresi ve işlem ücreti malum çok uzun ve pahallı. ether ile daha etkili trade yapabilriz paribuda belki
newbie
Activity: 52
Uzun zamandır paribu kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Paribu - Poloniex, Poloniex - Paribu arası  Deposit ve Withdraw yaptım genelde ve max 30 dk civarlarında sürdü. Bankadan paribu'ya veya paribudan bankaya aktarımlarda da sorun yaşamadım. Son yaşayanlara geçmiş olsun.
newbie
Activity: 5

lanet olsun sana paribu güvendip 1.12 btc attım yüklemediler sepeb te önceki eski adrese göndermemmiş.
bütün borsalar eski önceden oluşturulan adreslere gönderilen parayı yansıtır sadece güvenlik amaçlı yeni adres üretiyorlar.
bide Türkiyenin en büyük bitcoin borsası diyorlar. Belgeleri hazırlıyorum avukatta tuttum. milletin parasını göz göre gaspetmek neymiş gösterecem size.

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Paribu'da para yatırmak için şu an Akbank hesabı veriyor. Daha önceki dönemlerde TEB ve İNG hesapları ayrı ayrı aktif olmuştu. Şu an Akbank hesabı verilmiş olması TEB VE İNG hesaplarının kapandığını ve o hesaplara yapılan gönderimlerin takip edilmediği anlamına mı geliyor?

Evet o anlama geliyor. Sadece size verilen hesaba para yatırın. Yoksa yatırdığınız paranın manuel olarak işlenmesi gerekiyor. O da biraz zaman alır.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Paribu'da para yatırmak için şu an Akbank hesabı veriyor. Daha önceki dönemlerde TEB ve İNG hesapları ayrı ayrı aktif olmuştu. Şu an Akbank hesabı verilmiş olması TEB VE İNG hesaplarının kapandığını ve o hesaplara yapılan gönderimlerin takip edilmediği anlamına mı geliyor?
member
Activity: 182
Merit: 10
Poloniex'den yaptığım btc transferi 10-20 dk sürüyor. Paribu'dan yaptığım btc transferi ise 2 saat sürüyor. Komisyonun hakkını ver Paribu.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
İlk hesap açlışında onay çok geç geldi ve ilk gönderdiğim para da ertesi gün hesabıma geçti ancak. (Ticket açtıktan sonra.) BTC fiyatı da yüksekti uluslararası piyasalara göre. Fakat işimi gördü, güven verdi.

70k yakın para geçirmişimdir paribu dan şu ana kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı bundan sonrada bence pek fazla sıkıntı çıkmaz sadece al-sat yaparken komisyonları fena adamı düdüklüyor o kadar.
Pages:
Jump to: