Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 27. (Read 129832 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
February 08, 2018, 10:38:20 AM
bugun saat 1 den beri TL cekim islemim onaylanmasina ragmen hesabima gecmedi. banka ile sikinti yasadiklarini belirtmisler ticket actigimda. btc icin 3 onay fazla bekletmezken bankanin bu kadar bekletmesi sasirtici. paribu da finansal sikintilar yasamaya mi basladi acaba?
son zamanlarda TL cekim islemlerinde sikinti yasayan oldu mu?
en son ocak ayinda cekim talebim dakikalar icinde hesabima aktarilmisti. simdi bu sorunu yasamak endiselendirdi dogrusu.
Aynı şekilde bende para çektim ve işlem onaylandı ve bakiyemden eksildi.Bana da aynı şeyi söylediler ama bakalım ne olacak
5 e 10 kala hesabima yatmisti ama ben de baska bir hesaba eft gececegimden tum planlari altust etti Smiley
neyse az sikintili bir cekim islemi oldu neticede.
newbie
Activity: 97
Merit: 0
February 08, 2018, 08:53:01 AM
bugun saat 1 den beri TL cekim islemim onaylanmasina ragmen hesabima gecmedi. banka ile sikinti yasadiklarini belirtmisler ticket actigimda. btc icin 3 onay fazla bekletmezken bankanin bu kadar bekletmesi sasirtici. paribu da finansal sikintilar yasamaya mi basladi acaba?
en son ocak ayinda cekim talebim dakikalar icinde hesabima aktarilmisti. simdi bu sorunu yasamak endiselendirdi dogrusu.
Aynı şekilde bende para çektim ve işlem onaylandı ve bakiyemden eksildi.Bana da aynı şeyi söylediler ama bakalım ne olacak
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
February 08, 2018, 08:15:40 AM

Gece verdiğim yüklü miktardaki çekim sabah gelmişti herhangi bir problem olmadı fakat banka ile problem yaşadıklarını söylemeleri ciddi bir durum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
February 08, 2018, 08:06:12 AM
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
February 07, 2018, 11:32:28 AM
kimlik denetimi kötü olmuş o yüzden türk borsalarına üye olmuyorum.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
February 07, 2018, 04:47:45 AM
Merhaba,

Destek talebi oluşturamıyorum o sebeple buraya yazmak istedim. TC vatandaşlığım bulunmadığı için sisteminizde üyelik onayımı bitiremiyorum. KKTC vatandaşıyım, üyelik onayımı nasıl halledebiliriz?

Yok mu sorumu cevaplayacak bir yetkili?
Destek ekibine yazdın mı? Genelde aynı gün dönüş yapıyorlar.

Yazdım, TC kimlik onayı olmadan cevap vermiyorlar. Şaka gibi bir durum.
member
Activity: 182
February 07, 2018, 04:05:39 AM
Merhaba,

Destek talebi oluşturamıyorum o sebeple buraya yazmak istedim. TC vatandaşlığım bulunmadığı için sisteminizde üyelik onayımı bitiremiyorum. KKTC vatandaşıyım, üyelik onayımı nasıl halledebiliriz?

Destek ekibine yazdın mı? Genelde aynı gün dönüş yapıyorlar.
hero member
February 07, 2018, 02:34:46 AM
Merhaba,

member
Activity: 164
February 07, 2018, 02:28:18 AM
Beyler,

Paribu'nun kullanmis oldugu software'in adini bilen var mi? Borsa tahtasi icin template'i nereden almislar?

Hatırladığım kadarıyla Yasin Oral bir demecinde söyle demişti.  "Hazır frame kullanmadık, en baştan yaptırdık."

Backend kısmını haliyle bilmiyorum ama ön kısımda aynısını yapmak zor değil.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
February 07, 2018, 02:11:15 AM
Beyler,

Paribu'nun kullanmis oldugu software'in adini bilen var mi? Borsa tahtasi icin template'i nereden almislar?
çok tırt bi tahta bana kalırsa Smiley 10 tane borsa kullanıyorsam en kötüsü bu diyebilirim.
full member
Activity: 188
Merit: 110
February 06, 2018, 01:22:38 PM
Beyler,

hero member
February 06, 2018, 03:44:56 AM
Merhaba,

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Paribu bana göre 2 sorunu düzeltmeli bence birincisi etherumu getirmeli bu sayede biraz daha iyi olur ve belki daha fazla kişi uğrar. Bir diğeri ise 2fa aktive etmeleri gerekiyor böyle bir borsa için en önemlisi bu olur.

Sanki 2FA olayı vardı diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen. Kendi şifreniz dışında birde sms ile size bir kod iletiyordu sanırım. Tabi google auth'.u falan kullansa belki daha iyi olur. Tabi bu sadece girişte, tüm işlemler için bunun olması daha güvenli olur.
yok 2fa Sad o yüzden sms e mahkum herkes
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
Paribu bana göre 2 sorunu düzeltmeli bence birincisi etherumu getirmeli bu sayede biraz daha iyi olur ve belki daha fazla kişi uğrar. Bir diğeri ise 2fa aktive etmeleri gerekiyor böyle bir borsa için en önemlisi bu olur.

Sanki 2FA olayı vardı diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen. Kendi şifreniz dışında birde sms ile size bir kod iletiyordu sanırım. Tabi google auth'.u falan kullansa belki daha iyi olur. Tabi bu sadece girişte, tüm işlemler için bunun olması daha güvenli olur.
member
Activity: 224
Merit: 12
Paribu da para yatırma yada para çekme işlemleri yaparken genelde beniz bekletmiş olsada genel olarak işimi hallediyor tabi ethereum ilede işlem yapmayı açsalar daha güzel olacak ethereumu da ekleyeceklerini düşünüyorum
newbie
Activity: 34
Giriş için 2fa aktive etmediklerinden ve son yaşanan olaylardan dolayı sms onayına güvenim kalmadığı için Paribu' da bir süredir işlem yapmıyorum. Diğer borsalarda 0,1 TL için bile emir girmenize izin verilirken burada ki durumda malum olduğundan bir süre daha Paribudan uzak duracağım.

Bunlar dışında da ne para yatırmada ne de çekmede hiç bir sorun yaşamadım, yavaş da olsa destekten de her zaman bir cevap alabildim.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
arkadaşlar paribunun çekme limiti ne kadara kadar artırılabiliyor aylık?

Nasıl Ne kadar aylık 500 tl şu an için.

https://destek.paribu.com/hc/tr/articles/115005830465-Para-Çekme-Ve-Yatırma-Limitleri

Eğer hesabı onaylatırsan 1.000.000 TL.
newbie
Activity: 16
arkadaşlar paribunun çekme limiti ne kadara kadar artırılabiliyor aylık?
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
siteye girince ne yazıyor: Türk Lirası ile Bitcoin alışverişinin en kolay ve güvenli yolu.

mottosu ne: Türkiyenin en büyük bitcoin borsası

bir yerde ethereum ya da kripto para borsası demiyor.

nedir bu ethereum sevdası anlamıyorum. adamın işi bitcoin ile. ethereum almak isteyen başka yere gitsin. oldu olacak altın, hisse senedi, döviz satmalarını da isteyin. adam bitcoin borsasıyım ben diyor ve bunu en düzgün şekilde yapıyor
Özünde söylediklerini çürütecek hiçbir şey yok, prensipte haklısın ama realitede haksızsın. Çünkü ürün ne olursa olsun (burada kripto emtialar) ticari rekabette başarılı olmanın en önemli şartlarından birisi de yeniliğe, gelişime açık olmak ve değişen şartlara ayak uydurmaktır. Paribunun şu andaki durumu mesela "sadece dolar satarım" diye direten bir döviz bürosundan farklı değil.
Sadece bir ürün satıp başarılı olan bir çok işletme var elbette ama onlar sattıkları ürün benzerlerinden lezzet, kalite vb farklı olduğu için yollarına devam ediyorlar. Örneğin adam çıkıyor ve diyor ki "ben sadece köfte satarım", ama (eğer başarılıysa) biliyorsun ki oradaki köfteyi kolay kolay başka bir yerde yiyemezsin. Oysa bitcoin her yerde aynı bitcoin.
Peki Paribu istese fark yaratamaz mı? Yaratır, fiyatta, komisyonda yaratır ve dersin ki en avantajlı bitcoin alım/satımı Paribuda ama öyle bir durum da yok, dolayısıyla diğer rakipleri birer birer altcoinleri eklerken (çoğunluğu aynı Paribu gibi btc ile başlamış olmalarına rağmen) Paribunun "sadece btc" diye diretmesi kendi ipini çekmekten başka bir şey değildir.
Şunu da anlarım, belki Paribu bu eklemeleri diğerlerinin ilk zamanlarda yaşattığı büyük sıkıntıları yaşatmadan yapmak için ağırdan alıp, ince eleyip sık dokuyordur. O zaman da yapman gereken şey son derece basit, sitene minicik bir bilgilendirme koyarsın, olur biter.
"Değerli kullanıcılarımız, platformumuza altcoin ekleme çalışmaları devam etmektedir, süreçle ilgili gelişmeler konusunda bilgilendirme yapılacaktır"
Çok mu zor?
member
Activity: 182
Şu sıralar BTC 1000 TL daha ucuza satılıyor. Genellikle haftaiçi +2000, +3000 oluyor... +10000 olduğu günleri bile hatırlıyorum.
Pages:
Jump to: