Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 43. (Read 129832 times)

full member
Activity: 231
Merit: 101
December 03, 2017, 10:29:42 AM
paribudan eft trasnferlerinde dondurulan hesap var mı? Veya bloklayan banka?
newbie
Activity: 18
Merit: 0
December 02, 2017, 03:40:45 PM
iki kere para yatirmada benden kaynaklanan hatali islem yaptim, destek cok hizli sekilde emaillere cevap verdi ve sorunu cozdu
tek eksigi istedigimiz banka ile gonderme imkanimizin olmayisi, olsaydi hafta sonlari havale yapilabilirdi.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
December 02, 2017, 11:11:24 AM
Paribu hesabı kaç günde onaylar. 2 gün oldu
10DK içinde onaylar aslında. Desteğe bir yazın isterseniz
member
Activity: 124
Merit: 10
December 02, 2017, 09:37:42 AM
Artık bakkal mehmet amca bile btc alma derdine düşmüş.Paribu işlem hacmi 24 saatte 3k btc yi gördü mü şişiyor ve sistem hantallaşıyor.Bitcoine olan bu ilgi artışı karşısında sürekli sisteminizi büyütmeli, geliştirmeli, hızlandırmalı daha büyük altyapı hazırlamalı daha kalabalık ekiple daha profesyonel çalışmalısınız. Böylece daha fazla para kazanacaksınız.Yoksa yeni açılan servislere müşteri kaptırmaya mahkum olursunuz.
full member
Activity: 434
Merit: 107
December 02, 2017, 07:07:42 AM
bu tür siteler legal mi arkadaşlar yani devlet birşey demiyor mu merak ettim

tabiki şirketler legal. a.ş. sonuçta. vergisini veren ticaret odasına kayıtlı siteler. ama bitcoin şu an devletin tarafsız kaldığı ve uyarmakla yetindiği bir konu.şirketlerin devlete kayıtlı olması, banka hesaplarının olması, sahiplerinin boy göstermesi tek başına yeterli değil elbette güven için. güven olayını şirketler kendileri oluşturur. kanunları delmeyi göze almış biri için suç işlemek işin parçası olmuştur. o yüzden engellenmesi mümkün olmasa da cezalandırılması mümkün. o yüzden bu dengede insanlar işlerini yürütürler. yoksa ticarette bu kadar gelişme olmazdı.

işletmeler güveni ise geri dönüşler, zaman ve ortaya koydukları profille sağlarlar. bugün biz mesela migrosa güveniriz. ürün iadesi alır deriz. üstüne yatmaz deriz. bunu şirketler kendileri sağlar. üstüne yatan insanları uğraştıran şirketlerde var.

bu işte şirket sahiplerinin hedefiyle ve kendine ve insanlara olan saygısıyla ilgili. yoksa hepimiz en geç 40 sene sonra siktirolup gideceğiz bu dünyadan. aynı yüzyılda aynı topraklarda doğmuş olmak birarada yaşıyor olmak gibi yüzbinlerce tesadüfün içinden çıkıp gelmiş bu ortamda gülmek daha güzel olur.
member
Activity: 336
Merit: 10
December 02, 2017, 06:37:16 AM
bu tür siteler legal mi arkadaşlar yani devlet birşey demiyor mu merak ettim
newbie
Activity: 1
December 02, 2017, 06:09:28 AM
Paribu hesabı kaç günde onaylar. 2 gün oldu
full member
December 01, 2017, 03:07:21 PM
bitcoin gold lardan hala ses yok. bakiyeler tanımlanmadı. umarım yakında tanımlanır.
full member
Activity: 406
Merit: 189
December 01, 2017, 06:10:38 AM
bir hizmete başarılı diyebilmem için, böyle yoğunluğun artığı dönemlerde sorunsuz çalışması lazım, ama mamalesef görüyorum ki türk borsaları iyi bir sınav veremediler. borsa sayısı artıyor, umarım rekabet kaliteyi getirir
full member
Activity: 162
Merit: 103
December 01, 2017, 04:33:34 AM
Paribu desteğe ulaşabilen var mı?

baya bir yoğunluk var anladığım kadarıyla 2 gündür ses çıkmıyor destekten
newbie
Activity: 12
November 30, 2017, 08:55:11 AM
Paribu desteğe ulaşabilen var mı?
newbie
Activity: 15
November 30, 2017, 06:57:52 AM
Bitcoin borsamız geçen hafta itibariyle yayına açılmıştır.

Gelişmeleri ve güncellemeleri https://www.paribu.com/destek/duyurular sayfamızdan, https://twitter.com/paribucom hesabımızdan ve bu konu üzerinden sürekli olarak paylaşıyor olacağız.
Soru, görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Bu konuya yazacaklarınızı da elimizden geldiğince cevaplandırmaya çalışacağız.

Saygılarımızla,

sabah cüzdana gönderdiğim btc halen gitmemiş. onaylandı diye mesaj da geldi sisteminizden. ne zaman geçer ?
full member
November 29, 2017, 02:07:00 PM
Bitcoinlerinizi zaten neden paribuda tutuyorsunuz onu anlamadım  Huh Anahtarı sizde olan bir bitcoin cüzdanınızda tutun satacağınız zaman borsaya yollarsınız.Ben bu şekilde kullanıyorum paribuyu ve şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Smiley

çünkü çatallanmadan önce borsamızdaki btc lere de vereceğiz dediler. güvendik tuttuk.
kendi cüzdanında tutunca alamıyormusun Smiley nası bişeymiş o ya

alıyorum ama ben borsada orta vadeli al sat yapıyorum alıp kenara atmıyorum.
newbie
Activity: 4
November 29, 2017, 01:45:14 PM
Bugünkü hareketli saatlerde malesef uzun bir süre (yaklaşık bir saat) sisteme giriş yapmam mümkün olmadı bir türlü. Malesef çok üzücü bir durum yaşadık. Arayüz olarak beğendiğim bir siteydi ama giriş yapıp işlem yapamayacaksam ne anlamı var burayı kullanmanın diye düşünerek alternatiflerine yöneldim.
newbie
Activity: 18
November 29, 2017, 11:43:37 AM
2 gun once paribuya need bitcoin diamond ile ilgili bir açıklama yapmadıklarını sordum cevap dahi vermediler.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 29, 2017, 11:33:06 AM
Bitcoinlerinizi zaten neden paribuda tutuyorsunuz onu anlamadım  Huh Anahtarı sizde olan bir bitcoin cüzdanınızda tutun satacağınız zaman borsaya yollarsınız.Ben bu şekilde kullanıyorum paribuyu ve şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Smiley

çünkü çatallanmadan önce borsamızdaki btc lere de vereceğiz dediler. güvendik tuttuk.
kendi cüzdanında tutunca alamıyormusun Smiley nası bişeymiş o ya
full member
November 29, 2017, 09:06:55 AM

newbie
Activity: 2
November 29, 2017, 05:14:25 AM
Cevap için teşekkürler. bu sabah iade yaptılar. biraz benden kaynaklı sorun ancak dijital para aracılığı yapıyorsan alt yapın ve hızın iyi olmalı. bence paribu buüyüme hızına yetişemiyor. En önemlisi telefon ile muhattap bulamamak çok büyük eksiklik.
newbie
Activity: 1
November 28, 2017, 02:53:47 PM
Merhaba. Dün sabah 09:40 gibi hesabımdan banka hesabımdan paribu hesabıma 4500TL EFT yaptım. Ancak EFT sırasında acele ile açıklama kısmına verdikleri kod yerine ismimi yazıp yolladım. Yaptığım hatayı fark edip panikle paribu üzerinden işlemi iptal ettim. Öğleye kadar hatalı EFT'mi iade etmemeleri üzerine bir kaç mail attım cevap verilmedi. destek hattı ise aramalarıma hiçbir şekilde cevap vermedi. Akşam attığım maile ise dekontu eklememe rağmen copy past cevap yolladılar. Teb kavacık şube paranın paribu hesabına geçtiğini söylüyor.
 Şimdi bu para sizce ne zaman bana iade edilir ve bu konuda daha önce problem yaşayan oldu mu? bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler...

Bu sabah aynısını ben de yaşadım. Paribu'ya destek talebi açıp para iadesi istedim. Yaklaşık 10 dakika içerisinde talebim yanıtlandı ve 1 saat içerisinde de param iade edilmişti. Transfer işlemini Paribu üzerinde iptal etmemiştim sonrasında aynı açıklama kodunu kullanarak parayı tekrar yatırdım ve para Paribu hesabıma geçti.
newbie
Activity: 2
November 28, 2017, 05:36:34 AM
 Merhaba. Dün sabah 09:40 gibi hesabımdan banka hesabımdan paribu hesabıma 4500TL EFT yaptım. Ancak EFT sırasında acele ile açıklama kısmına verdikleri kod yerine ismimi yazıp yolladım. Yaptığım hatayı fark edip panikle paribu üzerinden işlemi iptal ettim. Öğleye kadar hatalı EFT'mi iade etmemeleri üzerine bir kaç mail attım cevap verilmedi. destek hattı ise aramalarıma hiçbir şekilde cevap vermedi. Akşam attığım maile ise dekontu eklememe rağmen copy past cevap yolladılar. Teb kavacık şube paranın paribu hesabına geçtiğini söylüyor.
 Şimdi bu para sizce ne zaman bana iade edilir ve bu konuda daha önce problem yaşayan oldu mu? bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler...
Pages:
Jump to: