Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 42. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
December 05, 2017, 02:56:51 PM
Doslar, hatırlarmısınız araştırmadan iş yapmayın diye yazmıştım. Siz birer BTC yatırımcısısınız, araştırmadan iş yaparsanız herzaman zarar edersiniz.

Adamın biri ordan BTG bakiyelerine çöktüler yazmış, ötekiler inanmış Cheesy Yahu kardeşim, gerek BTCTurk, gerek Koinim, gerek Paribu. Gerek başka konular.... "ARAŞTIRMAYI BİLİN!" Hazır bilgi herzaman sizi zarara uğratır hele böyle bir sistemde hepten tepe taklak olursunuz.

BTCTurk ve Koinim'den de cevap bekliyorum. BTCTurk'un desteği Paribu'ya göre bayağı zayıf. Sadece 09.00-17.00 arası cevaplıyorlar ve 1 gün sürebilirmiş. Paribu 7/24 cevaplıyor 5dk içinde. Kalite bence halen devam ediyor Paribu'da yavaşlama vs. söz konusunu değil.

Paribu'nun cevabı: 24 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen Bitcoin Gold çatallanması esnasında Paribu hesabında Bitcoin bulunan kullanıcılarımızın, hesaplarına tanımlanan Bitcoin Gold miktarlarını görüntüleyebilmelerini sağlayacak olan ekran, BTG yazılımı güvenlik durumu stabil hale geldiğinde  devreye alınacaktır. BTG çekim imkanı ise daha sonra sunulacaktır. Çekim işlemlerinin başlatılamama sebebi BTG ağının halen güvenli ve stabil hale gelmemiş olmasıdır.  Farklı borsaların BTG çekim işlemlerini devreye almış olması, maalesef ağın stabil hale geldiğine dair kesinlik sunan bir gösterge niteliğinde değildir. BTG ağının halen güvenli ve stabil hale geldiğinin teyit edilemediğine örnek teşkil eden ve Bitcoin Gold resmi web sitesinde yayınlanan son güvenlik duyurusuna aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://bitcoingold.org/critical-warning-nov-26/

Paribu, çalışma prensipleri gereği kullanıcı varlıklarının güvenliğine her zaman öncelik vermekte ve çatallanma süreçlerindeki tüm gelişmeleri yakinen takip etmektedir.

Teşekkürler

full member
Activity: 195
Merit: 111
December 05, 2017, 02:44:44 PM
"O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi
O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi "
newbie
Activity: 60
Merit: 0
December 05, 2017, 02:22:42 PM
umarım bakım bittikten sonra hesabım normal haline dönmüş olur çünkü cidden hoş değil -7 bin bakiye nedir arkadaş ya
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
December 05, 2017, 02:13:57 PM
Bu bakim olayi ne zaman cozulecek ?

20 dakika yaziyor, 2 saat olacak neredeyse
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
December 05, 2017, 12:37:13 PM
Paribu Türkiye'nin en iyi borsasidir, çekim işlemleriniz sabahın köründe gerçekleştirilir, yoğun zamanlar dişinda son derece akıçıdır benim gibi al-sat yapmayanlar için kullanimi rahat bir borsa ben memnunum.

goldlarımızı verseler artık bizde memnun olcazda bi açıklama bile yok hala bir duyuru yayınlamak bu kadarmı zor

Bitcoin goldlarınızı alamamanız sizin hatanız fork zamanı niye bitcoinlerinizi paribuda tutarsınız anlamıyorum. Cheesy Adamlar bir güzel üstüne yattı bence bitcoin goldlarınızın şimdiye kadar bozdurup harcamış bile olabilirler.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
December 05, 2017, 10:21:48 AM
şu komisyonlarıda bi düzeltseler.
gecenlerde 2 btc sattım sonra hiç düşmemesi gerekirken saçmsapan düştü dayanamadım geri aldım.
bir baktım ki olması gerekenden daha az tl var elimde.
diyorum imkansız sattıgım fiyat belli aldıgım fiyat belli  nasıl elimde 600 küsür tl eksik para olur.
meğersem bir hesapladım ki 650 tl komisyon almışlar. Smiley
içimden usulca küfürümü ettim sadece bankaya cekerken kullanıyorum artık.
newbie
Activity: 22
Merit: 1
December 05, 2017, 08:42:56 AM
Paribu Türkiye'nin en iyi borsasidir, çekim işlemleriniz sabahın köründe gerçekleştirilir, yoğun zamanlar dişinda son derece akıçıdır benim gibi al-sat yapmayanlar için kullanimi rahat bir borsa ben memnunum.

goldlarımızı verseler artık bizde memnun olcazda bi açıklama bile yok hala bir duyuru yayınlamak bu kadarmı zor
full member
Activity: 188
Merit: 110
December 04, 2017, 10:59:10 PM
bitcoin gold ne zaman dağıtılacak hala bir bilgi yokmu?
Cheesy Adamlar resmen üzerine yattı çok güzel paranın ya helal olsun valla.Birde bitcoin gold ilk çıktığında direkt destekçiler arasında PARIBU vardı.

kardes senin elestirmedigin birsey kaldi mi? Nerede ne zaman gorsem hep birseyleri elestiriyorsun. Madem bu kadar elestirilecek seyler var; neden hala bitcoin ile ugrasiyorsun ki?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
December 04, 2017, 08:56:46 PM
Cheesy Adamlar resmen üzerine yattı çok güzel paranın ya helal olsun valla.Birde bitcoin gold ilk çıktığında direkt destekçiler arasında PARIBU vardı.
newbie
Activity: 22
Merit: 1
December 04, 2017, 12:05:32 PM
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
December 04, 2017, 10:25:50 AM
her geçen gün dahada hantallaşıyor bu borsa hemn kendi bilgisayarımda hemde arkadaşın bilgisayarında denedim.alış-satş işlemleri tamamen ızdırap oldu.

Hantallaşmadan kasıt arada bir alış veya satış yaparken hata veriyor olması var onun dışında ben pek fazla bir sorunla karşılaşmadım açıkçası.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
December 04, 2017, 06:57:53 AM
açılalı daha 1 yıl bile olmadan bu kadar büyüyen bir şirketten bahsediyoruz. gerekli yeterli yatırımları yapmazsanız bizlerde alternatifler bulup oraya geçeceğiz
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
December 04, 2017, 03:56:18 AM
güzel düşünülmüş bir sistem bizlerede baya yardımcı olacak gibi

Onlar da öyle düşünmüş olsa gerek!
member
Activity: 252
Merit: 10
December 04, 2017, 02:03:30 AM
güzel düşünülmüş bir sistem bizlerede baya yardımcı olacak gibi
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
December 03, 2017, 10:50:40 PM
her geçen gün dahada hantallaşıyor bu borsa hemn kendi bilgisayarımda hemde arkadaşın bilgisayarında denedim.alış-satş işlemleri tamamen ızdırap oldu.
full member
Activity: 231
Merit: 101
December 03, 2017, 06:57:38 PM
Bilmem forumlarda cok yazı var bankalar banlıyorlarmış hesapları diye. Paribudan çekilen paralarda da banka için sorun oluyor mu  mesela hsbc?

akirafes önemli bir konudan bahsetmişsin. Merak ettim bununla ilgili link verebilirmisin , bankanın müşteri hesabını dondurduğuna dair filan , nerede söylenmiş , ya da hangi müşteriler filan ?
http://coin-turk.com/turkiyedeki-bitcoin-kullanicilari-bankalarin-kiskacinda
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
December 03, 2017, 02:22:19 PM
Hesap blokesi konusu borsalarla değil sizle alakalı. Hiç kullanmadığınız, küçük miktarlar tuttuğunuz, küçük işlemler yaptığınız hesaplarınızda birden yüksek hacim yaratmaya başlarsanız, banka hesabınızı bloke eder. Paribu, BTCTurk, Koinim artık bankalarla yeterli iletişimi sağlamıştır, alınan gönderilen paralardan dolayı kullanıcılarının hesaplarına bloke konulmaz.
member
Activity: 213
Merit: 11
December 03, 2017, 01:39:00 PM
Bilmem forumlarda cok yazı var bankalar banlıyorlarmış hesapları diye. Paribudan çekilen paralarda da banka için sorun oluyor mu  mesela hsbc?

akirafes önemli bir konudan bahsetmişsin. Merak ettim bununla ilgili link verebilirmisin , bankanın müşteri hesabını dondurduğuna dair filan , nerede söylenmiş , ya da hangi müşteriler filan ?
full member
Activity: 231
Merit: 101
December 03, 2017, 01:25:54 PM
member
Activity: 213
Merit: 11
December 03, 2017, 11:30:11 AM
Cumartesi Bankaya havale çekim emri vermiştim. Beklemede . Hafta sonu gene dendiği gibi anlaşılan , hafta sonu hesaba havale geçmiyor. Pazartesi , yarını bekliycez. Bu arada hesabı niye dondursunlarki . Daha evvel yazılanlara göre yüksek miktarlar da çekim yapılmış sorun olmamıştı diye biliyorum.
Pages:
Jump to: