Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 44. (Read 129832 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
November 28, 2017, 01:24:11 AM
Bitcoinlerinizi zaten neden paribuda tutuyorsunuz onu anlamadım  Huh Anahtarı sizde olan bir bitcoin cüzdanınızda tutun satacağınız zaman borsaya yollarsınız.Ben bu şekilde kullanıyorum paribuyu ve şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Smiley

Biraz daha açarmısınız acaba,
anahtarı bizde derken, web üzerinde olan herhangi bir borsa firması bunu sağlıyor mu ? yoksa başka bir sistem mi?

Hocam sağlamıyor maalesef bu borsaların içerisinde mümkün olduğunca az para bırakmaya çalışın yoksa böyle sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz.Hatta daha fazlası bile olabilir bir anda borsa kapanabilir ve tüm bitcoinlerinizle vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz.
member
Activity: 114
Merit: 38
November 28, 2017, 01:15:55 AM
Bitcoinlerinizi zaten neden paribuda tutuyorsunuz onu anlamadım  Huh Anahtarı sizde olan bir bitcoin cüzdanınızda tutun satacağınız zaman borsaya yollarsınız.Ben bu şekilde kullanıyorum paribuyu ve şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Smiley

anahtarı bizde derken, web üzerinde olan herhangi bir borsa firması bunu sağlıyor mu ? yoksa başka bir sistem mi?

Cüzdanlar hakkında https://bitcoin.org/tr/wallets/hardware/ sitesindeki bilgilere bakabilirsin.
newbie
Activity: 18
Merit: 0
November 27, 2017, 02:25:53 PM

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
November 27, 2017, 12:30:28 PM
newbie
November 27, 2017, 07:47:05 AM
TR içinde tüm forklardan doğan coinleri verecek olan borsa öne geçecektir, ama nedense tüm borsalarımız ölü toprağı serilmiş gibi sadece aldıkları komisyona bakıyor.

hocam kimse vermezken vermek cok akıllıca olmaz.ben olsam bende vermem.
kabaca hesap yaparsak minimum paribuda 5000 btc oldugunu varsayalım.bence daha fazladır ama 5000 btc dyelim.

5000 btc = 50.000 bitcoin diamond getirir.
50.000 bitcoin diamond tanesi 100 usd den 5.000.000 $ yapar.

şimdi kimse dagıtmazken sen babalık yapayım ilk turk borsası olayım diyip 5 milyon doları dagıtır msn?
kısacası son 2 forkla turk borsaları tabiri caiz ise paranın azına mıctı.

Bu nasıl bir mantık ?
Adamlar kendi paralarını mı dağıtıyorlar insanlara?
Benim 1 btc'm varsa. Bunun karşılığı btd'yi bitcoin hak veriyor, paribu ya da başka bir türk borsasının bu paranın üstüne yatması dolandırıcılıktan başka bir şey olmaz.

Kesinlikle katılıyorum. Borsaların cebinden çıkan bir şey yok. Hakkımız olan coin'i gasp ediyorlar.

işin teknik boyutu dediğin gibi btc vardı btd ye bölündü ver benim btd lerimi diyebilirsin. ama bunun bir de altyapısı ve sistem ile entegrasyon kısmı var.
vereceğini iddia edip vermediyse o konuda hakkınız var fakat fork sonrası forkcoin i alabilmek için her üye btc lerini private key kontrolünde olan bir adreste tutması gerektiğini bilmesi gerekir.
yoksa borsaların gönderim yapması için ağızlarının içine bakarsınız. eliniz mahkum olur.

Paribu vs devlete vergi ödeyen bir şirkettir, vermemesi halinde sağlam kişilerin açacağı bir kaç davaya bakar Wink
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
November 27, 2017, 07:37:12 AM
TR içinde tüm forklardan doğan coinleri verecek olan borsa öne geçecektir, ama nedense tüm borsalarımız ölü toprağı serilmiş gibi sadece aldıkları komisyona bakıyor.

kabaca hesap yaparsak minimum paribuda 5000 btc oldugunu varsayalım.bence daha fazladır ama 5000 btc dyelim.

şimdi kimse dagıtmazken sen babalık yapayım ilk turk borsası olayım diyip 5 milyon doları dagıtır msn?

Bu nasıl bir mantık ?
Benim 1 btc'm varsa. Bunun karşılığı btd'yi bitcoin hak veriyor, paribu ya da başka bir türk borsasının bu paranın üstüne yatması dolandırıcılıktan başka bir şey olmaz.

Kesinlikle katılıyorum. Borsaların cebinden çıkan bir şey yok. Hakkımız olan coin'i gasp ediyorlar.

işin teknik boyutu dediğin gibi btc vardı btd ye bölündü ver benim btd lerimi diyebilirsin. ama bunun bir de altyapısı ve sistem ile entegrasyon kısmı var.
vereceğini iddia edip vermediyse o konuda hakkınız var fakat fork sonrası forkcoin i alabilmek için her üye btc lerini private key kontrolünde olan bir adreste tutması gerektiğini bilmesi gerekir.
yoksa borsaların gönderim yapması için ağızlarının içine bakarsınız. eliniz mahkum olur.
newbie
Activity: 17
November 27, 2017, 07:24:49 AM
Tabiki arbitraj için efsane, teşekkür ediyoruz fırsat için o ayrı  Grin
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
November 27, 2017, 07:18:30 AM
Bu nasıl bir fiyattır 41500TL

Mevcutta dolar 3.91854
Bitcoin Fiyat 9591

Normal fiyat üzerine 4000TL nedir yaw?

Olumlu yanindan bakalim.

Almak yerine satmayi dusunebilirsiniz..

newbie
Activity: 17
November 27, 2017, 07:01:00 AM
Bu nasıl bir fiyattır 41500TL

Mevcutta dolar 3.91854
Bitcoin Fiyat 9591

Normal fiyat üzerine 4000TL nedir yaw?
jr. member
Activity: 40
Merit: 1
November 27, 2017, 06:16:01 AM

Bu nasıl bir mantık ?

newbie
November 27, 2017, 05:44:17 AM

Bu nasıl bir mantık ?
jr. member
Activity: 40
Merit: 1
November 27, 2017, 04:52:32 AM
Kesinlikle çalışmayın, rezil bir firmadır. 7 ay önceki kapatılmış ticket'a göre işlem yapar. Paranızı çalıştırır, forklarda verilen coinlerin üstüne yatar. 0.0005 BTC gibi fahiş bir çekim fiyatı vardır. Çekim onayını saatlerce vermeyebilir. Asla ve asla hızlı destek alamazsınız. Ticket'a geç cevap verilir, telefon ile görüşmeniz mucize gibidir bir muhattap bulamazsınız o sıra sürekli artar.
full member
Activity: 434
Merit: 107
November 27, 2017, 04:04:44 AM
sayın paribu. sizinle çalışıyorum ve oldukça da memnunum. ancak bitcoin gold ile ilgili henüz bakiye durumunu açıklamadınız. bittrex bitfinex gibi büyük borsalarda işlem görüyor ve transaction işlemleri normal görünüyor. artık bu konuyu ele alın derim.

btg olayında btc mi wallete atmayı düşündüm ama paribunun btg lerin verileceği açıklaması üzerine borsada tutmaya karar verdim. umarım bu güveni boşa çıkarmazlar ve verdikleri sözü tutarlar.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
November 27, 2017, 12:21:43 AM
paribunun günlük 100.000 tl bankaya çekme limitini arttırmanın bir yolu yok mu?
bitcoin olmuş 10.000 usd 100bin tl cok komik bir rakam oluyor btc fiyatının yanında.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
November 26, 2017, 11:33:50 PM
Vay anasına be Cheesy Adamlar gece gündüz demiyorlar desteğe cevap veriyorlar.. Helal olsun.

BTC malumunuz yükseliyor, para yatıracaktım acilen mail attım hemen gece yarısı cevap geldi.

Bazı arkadaşlar Paribu'ya haftasonları para yatırılmıyor vs. yazmış bende bunu araştırmak ve emin olmak amacıyla mail attım ve "Paribu'ya 7/24 para yatırılıyormuş" Valla milletin ağzıyla iş yapsak bittik..
Siz siz olun, her hazır bilgiye inanmayın.. Herzaman araştırmacı olun.

TEB kullanmıyorsan nasıl yatırıcaksın haftasonu?
Bazen fedakarlık gerekir. Sonuçta hizmeti getiren bu adamlar oldu. Ben zamanında BTCTurk için İşbankasında hesap açtırmıştım. Benim gibi birsürü insan vardır bu şekilde. Kusursuz birşey yoktur kesinlikle. Ben teb ve akbank kullanıyorum ama kullanmayan arkadaşlarda yazdığımı okusunlar
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 26, 2017, 07:33:31 PM
Vay anasına be Cheesy Adamlar gece gündüz demiyorlar desteğe cevap veriyorlar.. Helal olsun.

BTC malumunuz yükseliyor, para yatıracaktım acilen mail attım hemen gece yarısı cevap geldi.

Bazı arkadaşlar Paribu'ya haftasonları para yatırılmıyor vs. yazmış bende bunu araştırmak ve emin olmak amacıyla mail attım ve "Paribu'ya 7/24 para yatırılıyormuş" Valla milletin ağzıyla iş yapsak bittik..

TEB kullanmıyorsan nasıl yatırıcaksın haftasonu?
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
November 26, 2017, 06:08:25 PM

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
November 26, 2017, 03:18:31 PM
Bu borsaya neden hala Ethereum eklenmedi gerçekten hayret ediyorum. Koineks, Koinim, BTCTurk e eklendi burada hala yok. Elimde Eth olunca Koineks, Btc olunca paribu kullanıyorum. bir yetkilisi varsa açıklarsa sevinirim.

Eklemesi zor. Ayrıca BTCTurk gibi varolan sistemi de bozabilirler. Bir de altcoin hacimleri TR'de düşük. Yeterince karlı olmayabilir şu an.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
November 26, 2017, 03:18:13 PM
ben bir paribu kullanıcısı olarak bitcoin haricinde başka bir koin eklenmesini istemiyorum. altcoin karşılığı tl almak isteyen bittrex,poloniex gibi borsalardan bitcoine çevirerek paribuya gönderip tl alabilir. yeni bir koinin hacimi olmayacağı için fiyatlar abuk subuk olacak, üstüne üstlük siteyi gereksiz yere yoracaktır. illa ki ethereum-tl isteyenler için başka türk siteler mevcut.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
November 26, 2017, 03:17:13 PM
paribu Yasal olarak Kıbrıs Firmasımı Türk Firmasımı

Türk firması. İstanbul'da kayıtlı. Banka hesapları da İstanbul şübelerinde bulunuyor. Kıbrıs merkezli borsalar şu an yaşayamaz, büyük incelemeye girerler.
Pages:
Jump to: